Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belépett egy harmadik?
A sportos,izmos szortelen ferfitest szep.
Nekem az elettarsam viselkedik idonkent igy. Ezeket ne vedd magadra,csak pillanatnyi kifogas. O erzi rosszul magat a boreben melletted. Igy probal lealacsonyitani magahoz.
Nem lehet oket megvaltoztatni,csak lecserelni vagy szeretot keresni. Nem mi tehetunk rola,hogy ok nem goglalkoznak az egeszsegukkel es kulsejukkel meg,hogy nem sportolnak. Senkinek nincs megtiltva,hogy kevesebbet aludjon 1-2 oraval es eljarjon futni vagy mas edzesekre.
En biztos vagyok,hogy nincs harmadik nalunk meg nalatok se. Kulonben csillogna a szeme es vibralna,sugarozna. Keressetek neki vmilyen sportot. A szexhianyt meg csak szexszel lehet kiegyenliteni. Ezt ertesd meg vele.
N
Elég egyértelmű hogy van valakije.
A női válaszolókkal meg ne foglalkozz, mindig megmagyarázzák.
Megunt 15 év alatt ennyi történt.
Hasonló helyzet volt az exfeleségemmel, fáj a fejem, fáradt vagyok, most ne, stb..... te mindig szexelni akarsz(holott nem, de úgy gondolom 30 évesen normális lenne a heti 2-3 alkalom), most csak bújjunk össze és aludjunk....és hasonló dolgok.
Persze mikor nekem nem volt kedvem akkor mászott rám... Na mindegy.
Közben talált egy pasit akivel beindult a piszkos fantáziája..... Így betelt a pohár.
Biztos van valakije. Egy nő akkor zárkozik így el, ha van más is. Én is nő vagyok, tapasztalatból mondom.
Ülj le, beszélj vele. Persze csak akkor, ha kész vagy hallani az igazat, és tudni mit kezdesz vele. Lehet a végén azt mondod, bárcsak ne kérdeztél volna semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!