Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Belépett egy harmadik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belépett egy harmadik?

Figyelt kérdés
42 éves férfi vagyok. A korom nem látszik annyira, sokan mondják, hogy letagadhatok minimum 8 évet, gondolom ez köszönhető a rendszeres sportolásnak is. A genetika úgy "áldott" meg, hogy "gyárilag" csupasz mellkasom van, csak az intim területen nőne dzsungel, de azt is leszedem, kényelmesebb a sport miatt. A feleségemmel 15 éve együtt vagyunk, csodálatos családunk van. Eddig rendben volt a szexuális életünk is, de az együttlétek gyakorisága most megritkult. Eleinte csak pár napos szünetek jöttek, majd egész hét, végül ott tartunk, hogy két hónapja nem voltunk együtt. Folyamatosan próbálok közeledni, csábítani, de nagyon gyakran ilyen olyan kifogással (Fáradt vagyok, korán kelek, nem volt jó napom, stb)offolta a dolgot a feleségem. Rákérdeztem, hogy mi a baj, mert érzem, hogy baj van. Erre a válasz, hogy Neki visszataszító a csupasz férfitest. Levegőt alig kaptam, hiszen ez nem mostani dolog, így ismert meg, így szült gyermeket. Mitől változott meg? Csak arra tudok gondolni, hogy képbe lépett egy harmadik szűrös macsó. :(
2017. okt. 22. 13:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem is szőrös macsó,de valaki képbe kerülhetett.Vagy egyszerűen elhidegült tőled az asszony,mert unatkozik melletted.
2017. okt. 22. 13:45
 2/9 anonim ***** válasza:
68%
A gyakori kérdéseken tett siránkozások nem fognak változtatni a 15 eves házasságodon! Van szád ki tudod nyitni igenis üljön le az asszony az asztalhoz veled szemben es mondja el mi baja! Elvileg errol szól egy normalis kapcsolat! En nem tudom megoldani a bajod! Az hogy massal van? 100%! Ebben viszont ket ember a hibás te is es az asszonyod is! Hogy ki mennyire? Nem tudom, nem vagyok jelen a hétköznapjaitokban! A tetteknek következménye van! Az asszony pedig számadással tartozik! De neked is magadba kellene szállnod es elgondolkodni hol rontottal el valamit!
2017. okt. 22. 13:47
 3/9 anonim ***** válasza:

A sportos,izmos szortelen ferfitest szep.

Nekem az elettarsam viselkedik idonkent igy. Ezeket ne vedd magadra,csak pillanatnyi kifogas. O erzi rosszul magat a boreben melletted. Igy probal lealacsonyitani magahoz.

Nem lehet oket megvaltoztatni,csak lecserelni vagy szeretot keresni. Nem mi tehetunk rola,hogy ok nem goglalkoznak az egeszsegukkel es kulsejukkel meg,hogy nem sportolnak. Senkinek nincs megtiltva,hogy kevesebbet aludjon 1-2 oraval es eljarjon futni vagy mas edzesekre.

En biztos vagyok,hogy nincs harmadik nalunk meg nalatok se. Kulonben csillogna a szeme es vibralna,sugarozna. Keressetek neki vmilyen sportot. A szexhianyt meg csak szexszel lehet kiegyenliteni. Ezt ertesd meg vele.

N

2017. okt. 22. 14:03
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Elég egyértelmű hogy van valakije.

A női válaszolókkal meg ne foglalkozz, mindig megmagyarázzák.

2017. okt. 22. 14:09
 5/9 anonim ***** válasza:

Megunt 15 év alatt ennyi történt.

Hasonló helyzet volt az exfeleségemmel, fáj a fejem, fáradt vagyok, most ne, stb..... te mindig szexelni akarsz(holott nem, de úgy gondolom 30 évesen normális lenne a heti 2-3 alkalom), most csak bújjunk össze és aludjunk....és hasonló dolgok.

Persze mikor nekem nem volt kedvem akkor mászott rám... Na mindegy.

Közben talált egy pasit akivel beindult a piszkos fantáziája..... Így betelt a pohár.

2017. okt. 22. 14:32
 6/9 anonim ***** válasza:
15 év után erre most jött rá? Szerintem tuti van valakije. 28N
2017. okt. 22. 14:46
 7/9 anonim ***** válasza:

Biztos van valakije. Egy nő akkor zárkozik így el, ha van más is. Én is nő vagyok, tapasztalatból mondom.

Ülj le, beszélj vele. Persze csak akkor, ha kész vagy hallani az igazat, és tudni mit kezdesz vele. Lehet a végén azt mondod, bárcsak ne kérdeztél volna semmit.

2017. okt. 23. 06:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Van valakije,szinte 100 százalék.Nálunk is a szexxel,ill, annak mellőzésével indult el a történet.Közben ezeréves dolgok újra előjöttek,amire már fátylat borítottunk,meg mindenféle magyarázatok. Abeszélgetés csak öszinteségen alapulhat,ami a megcsalás esetén igen ritka. Én egy kis utánjárással kiborítottam a bilit.Ha gyanakodsz,te is ezt tedd,szerezz bizonyosságot:igen vagy nem. Ne élj kétségek közt!
2017. okt. 23. 19:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Na,kiderult valami?
2018. jan. 31. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!