Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha élveztem a szexet amikor megcsaltam a barátomat akkor nem szeretem?
Figyelt kérdés
Nem tervezett volt a dolog csak így alakult, sajnos félek elmondani neki mert 4 éve együtt vagyunk és tudom hogy nagyon szeret! Ezidáig én is úgy gondoltam hogy szeretem de most elbizonytalanodtam2018. aug. 11. 23:58
11/15 anonim válasza:
Nem azért nem szereted a barátodat,mert élvezted a szexet,hanem azért ,mert mással szexeltél!
A 10-es a nyerő!
12/15 anonim válasza:
Nincs ilyen hogy igy alakult! Te dontottel igy hogy belemesz. Vagy amig lecsuszott a bugyi azt akarod mondani hogy hirtelen nem voltal magadnal es elfelejtettel MINDENT? Ugyan! :D magadat becsaphatod de az objektiv valosagot soha! Marpedig hazudsz ha azt mondod nem jutott eszedbe a baratod.... akkor legalabb valld be, hogy nem toszteled mar ami egyenesen aranyos azzal hogy nem ugy szereted vagy nem is szereted ahogy az a nagykonyvben meg van irva!
13/15 anonim válasza:
Nincs mit szépíteni ezen.
Megcsaltad.
Szereted.... Ja persze max mint egy havert, egy barátot. De nem úgy mint a társadat.
Szuper volt a szex, az tényleg jó. De akkor legyen jó az is, hogy őszinte leszel.
14/15 anonim válasza:
Ribizli... Hányni tudok az ilyen nőktől.
15/15 anonim válasza:
Gerinctelen rihe. Rongy.
Remélem, lebuksz, és kirak, mint a tisztátalan macskát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!