Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a feleség tudja, hogy a férje már egy ideje csalja őt, akkor miért nem akar elválni?
Utolsó előtti,akár te vagy a 9 es férjének aszeretője,akár nem,köpd szembe magad...ne légy már úgy elszállva magadtól..
szomorú,hogy ilyen elfogadott lett más ürítőlyuka lenni,és még nem is szégyelli, hogy nem jut neki saját pasi..
Szerintem sokakat nem az háborít fel, hogy tulajdonít valakit és elveszíti azt, hanem szimplán a hazugság és hülyének nézés (akár hosszú éveken át...). Ez a "megoldás" szimpla gyávaság, gyengeség szerintem. Ha nem megy együtt mondja meg becsülettel, tisztelettel! Utána b@sszhat fűvel fával mindenki.
Tudom az önbecsülés ma már nem divat, sokak szerint hülyeség is. Azonban "sajnos" léteznek még ilyen emberek akiknek van és őket ezzel nagyon is meglehet alázni. Aztán ne csodálkozzon senki ha ne adj Isten valamiféle megtorlásban töri utána a fejét az illető!
Kedves utolsó!
22-24-es válaszoló vagyok a szerető.Annyira egyszerű a számítógép mögül osztani az észt hogy ezt és ezt kellene csinálni. Szerinted én nem ültem le ezerszer a férjemmel átbeszélni a problémákat? Szerinted én soha nem hoztam fel a válást? De igen,mégha számodra ez hihetetlen akkor is van annyi gerincem és önbecslésem, hogy amikor még gondolatban se volt meg a szeretőm, meg szerettem volna oldani a problémákat,legalábbis közös nevezőre jutni.Viszont a problémamegoldáshoz 2 ember kell. A férjem szerint nincs probléma csak én hisztizek,mert nőből vagyok. No és ő ezzel lerendezte a dolgot. Szexuálisan meg annyit róla, hogy 3 perc alatt elsül, előjáték csak a mesében van, de nálunk nincs, ő elvárja hogy kielégítsem orálisan, de ő kölcsönösen a világért sem csinálná, konkrétan undorodik tőlem.Ezen felül folyamatosan szekál a hülyeségeivel, számonkér,aláz és még sorolhatnám. Tudod, amikor az embernek közös gyermeke van, közösen szerzett vagyon, vállalkozás stb. akkor nem lehet csak úgy ugrálgatni.Ha hiszed ha nem én milliókat toltam bele ebbe a házasságba. Én voltam anyagilag jobban, de voltam olyan buta és naív, hogy nem kötöttem házassági szerződést.Ez az egyik legnagyobb hiba volt, amit elkövettem életemben.Mellettem sikeres vállalkozó lett, de ha elválnánk, akkor igencsak csórón szállnék ki a buliból,mert konkrétan ő viszi a vállalkozást, az ő profilja, de az senkit nem izgat hogy én segítettem őt nem kevés pénzzel induláskor. A gyermekemet sem szívesen hagynám el.Márpedig kijelentette ha válok, akkor a gyerek marad nála,mert nem viseli el ha más férfi neveli az ő vérét, de még azt sem hogy egyedül neveljem, pedig nem okozna kifizetni egy albérletet, bár mondjuk lakásom is van de az ki van adva.Tehát ha elválnék, lehet kifizetne, de egyedül maradnék a gyerek nélkül és ez fájna igazán.Tehát nem nevezném magam gyávának,mert igenis karakán vagyok, de meg van kötve kezem,lábam...s így van egy férfi az életembe a szeretőm, aki mellett nőnek érezhetem magam amikor vele vagyok.Nincsenek gátlások, sok beszélgetés, önfeledt nevetés és határtalan boldogság vesz körül minket. Ennyi jutott osztályrészemül és nem bántam meg. Ha kiderül úgyis válás lesz a vége, de soha nem fogom megbánni, hogy ezt a fantasztikus embert megismertem.
Sok véleménnyel egyetértek a fentebbiek közül! Hajajj! :)
De mégis: ha szeretőként léptél bele ebbe a kapcsolatba, akkor miért is fontos, hogy szerelmed asszonya miért nem akar válni? Már többet szeretnél? Ha igen, akkor mondjuk javasolnám a gyors kiszállást ebből a történetből, s fuss jó messzire! A pasi nem fogja miattad dobni a biztos hátországot, akkor sem, ha nem 100% a boldogság otthon, hisz jelenleg olyan helyzetben van, mint egy 6 éves kisfiú, aki mindent és bármit megkaphat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!