Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a feleség tudja, hogy a férje már egy ideje csalja őt, akkor miért nem akar elválni?
13-as vagyok.
9es.én nem vagyok anyagilag függésben például.Diplomám van,lakásom,megtakarításom,jó fizetésem.Csak tudod ha gyerekek is vannak,már bonyolultabb a dolog.Sokkal bonyolultabb.Nem feltétlen az anyagiak miatt nem válik valaki,de természetesen az is fontos.
#13 te súlyos vagy nagyon :-)
Más.
Azért nem hagyja el, mert sokszor már nem a testiség a legfontosabb összetartó erő. Olyan nagy feneket keritenek sokan egy egy szexuális kalandnak. Hogy ez mennyire hülyeség, mert bennetek a birtoklási vágy az ami dolgozik. Hogy ő az enyém és punktum, mi az hogy az enyém, ő senkié, és nekem se az enyém a másik.
Anyagiak :
A legegyszerűbb, és legtisztább játék, ha megbeszélik, mennyibe kerül a közös élet, annyit összeraknak havonta. A többi, ha van még, akár a pasinak, akár a nőnek, maradjon meg maguknál. És majd abból veszek fehérneműt, ékszert, vagy akármit ajándékba a páromnak.
Én így képzelem és így is élünk, ez a legkultúráltabb-legtisztább játék, nincs vita.
Aki meg ilyeneket hangoztat, hogy amig az én házamban vagy meg az én kajámat eszed, addig neked kuss (na jó nem ilyen durván), na azt abban a pillanatban, amikor erre csak utal, na akkor kell otthagyni de nagyon gyorsan.
KB ennyi.
Más megközelítés :
1. Amiről nem tudunk az nincs. A feltételezések pedig csak megmérgeznek lelkileg mindent, vagyis nem kell agyalni, meg filozni, egyedül otthon, inkább maszturbáljatok többet :-) az megnyugtat :-)
2. Minden nő nyüszög, hogy így megcsalta a férje meg úgy. De az ezek még véletlenül sem nézik, vagy gondolnak bele, hogy vajon miért tette ? Nincs e véletlenül ennek oka, azon kívül hogy szerintetek minden pasi szemét, aki megteszi.
3. Nem hiszem el hogy a mai világban ahol legalább annyi jó pasi szaladgál és mutogatja magát a neten, bárhol, hogy a csodahűségladyknek nem mozdul meg ott legbelül a fantáziája, ez csak duma, hogy nem. Az hogy megteszi vagy sem, az már csak földrajzi kérdés :-)
4. Aztán itt van a gyerek kérdés. Sokakban az az összetartó "fegyver", ami már rá van célozva a másikra akkor amikor megszületik.
Magyarul baromságnak tartom ha egy pár mindkét tagja a 2-10-edik kapcsolatával házasságot köt, mert x év után úgyis jön a kíváncsiság, nőnél vagy férfinél mindegy. És ez így van és természetes is. Az összes többi hülyeség és álszentkedés, meg megszokás és hasonlók.
Ne kostóljatok le engem, hanem nézzetek magatokba dühöngés nélkül.
Ennyi
Utolsó leírta a frankót :)
Kilenceske,lehet pont én vagyok a párod szeretője.Kísértetiesen hasonlít a sztori.Együtt vagytok 10 éve, de nincs közös gyerek,de a párodnak van.Én pont ilyen pasival kavarok és imádom vele a szexet és minden porcikáját.Kifacsarjuk egymást.Szegény naív asszony meg nem is sejt semmit,de bőven tehet róla hogy ez így van ahogy van.
#18 attól mert egy idő után mindenki kíváncsi, attól még nem kell otthon hülyének nézni a társad és hazudozni neki, szerintem. Vagy szerinted de?
Szerintem ha már kell az újdonság, akkor inkább harmad szex kipróbálása mindkét fél örömére, ott legalább nem hagyod ki a házastársad, nem a háta mögött csinálod. Persze, ehhez egy minőségi kapcsolatot kellene kialakítani, az meg ugye nem megy, mert a többség már nem is akar szexelni az otthon lévővel, inkább ilyen gagyi kifogásokat gyárt mint te is, hogy új farkat vagy barlangot próbálhasson ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!