Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy értessem meg ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy értessem meg ezt a barátnőmmel? Féltékeny a kolléganőmre.

Figyelt kérdés

De nincs mire föl, mivel 1, sosem csalnám meg, és ezt ő is tudja, vagy legalábbis mostanra fel kellett volna már fognia, 2, nem is jön be a kolléganő. Nagyon nem. Kérdeztem a barátnőmet, te komolyan azt hiszed, hogy nekem az a nő bejön? Amúgy azért hiszi, hogy bejöhet, mert még régebben megnézte facebookon keresztül az exeimet, hogy festettek. És rondának találta őket, ebből pedig arra következtett, szar volt az ízlésem, mielőtt vele kezdtem. És ezért azt hiszi, simán bejöhet nekem ez a kolléganő, mert biztos még dolgozik bennem a szar ízlésem. Mondom, ez a nő hogy hasonlítana már az exeimre? Nem szeretem, amikor leszólja őket, mert ha csak ronda barátnőim lettek volna korábban, az úgy állítana be engem, mintha szar, béna, csajozásra képtelen hapsi lettem volna. Az igaz, hogy a barátnőm sokkal szebb, mint ők, de azért ne szólja le az exeimet. És főleg ne higyje, hogy az exeimtől messze elmaradó kolléganő nekem bejön... 😒 Hogy jönne már be nekem, komolyan azt hiszi, ennyire nincs ízlésem?

Különben a féltékenysége abból született, hogy szingli a kolléganő; volt, hogy bókolt nekem, meg mert a barátnőm szerint belsőre passzolunk, amiért a kolléganő is kutyabarát mint én, meg mert jóban vagyunk, jó vele dolgozni.

2018. júl. 31. 10:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
80%

Na, két dolgot írnék.

Először is, azt kellene kideríteni, hogy miért ennyire önbizalomhiányos, ha szép. Biztos, hogy nem az exeid az okai, valami más van a háttérben, azt kellene megoldani. Erről beszélgessetek. Én is hajlamos vagyok erre a viselkedésre, de tudom, hogy mi miatt és megtaláltam rá a megoldást.

Másodszor egy érdekesség: az exem mellettem beszélgetett eléggé nem illő témákról egy lánnyal, neki bókolt, ilyen-olyan megjegyzéseket tett. Igazán ő sem tudta utólag, hogy miért. Egyszer szakítottam is vele miatta, visszakönyörögte magát, de újrakezdte a dolgot, sőt (mivel akkor még középiskolások voltunk) a lány megemlítette, hogy akkor beszéljenek élőben, arról meg nem kell tudnom. Utólag mondta nekem mindenki, még a saját haverjai is, hogy abszolút nem értik az egészet és mekkora mázlista volt velem, tiszta idióta, stb. Nem azért mondták, hogy megnyugtassanak, nem voltunk olyan kapcsolatban, csak ha megkérdezték, hogy mi történt és elmeséltem, akkor reagáltak így, hogy na ne már... Ja, és ezt utólag, amikor már rég nem voltunk együtt, az exem is elismerte és kb soha többé nem beszéltek érdekes módon. Más kérdés, hogy nem érdekelt akkor már :D

Ez nem kapcsolódott szorosan a tárgyhoz, csak gondoltam elmesélem, hogy ilyen is van.

2018. júl. 31. 11:26
 12/16 anonim ***** válasza:
77%

Nekem egy ilyen természetű pasi, mint a kérdező, akkor se kéne, ha a fallosza aranyból lenne.

A barátnőd hiába szép, ilyen természettel elgondolhatna a csereszavatosságon, persze, egy normális, jó indulatú férfi esetében, aki nem (csak) a farkával gondolkodik. Megjegyzem: nem a kinézete, hanem a természete miatt.

2018. júl. 31. 11:28
 13/16 anonim ***** válasza:
82%

Ismét láthattunk egy példát a férfi értékrendre. A kolléganő kutyabarát, jóban vannak, belsőleg passzolnak, de fujj, hogy néz már ki!? Azt hiszi a gyönyörű (de belsőre nem szimpatikus) nő, hogy a pasi majd így lealacsonyodik, mert nincs ízlése?! Ugyan már! Kit érdekelnek a belső értékek, ha van formás csöcs, meg szexi pina is?! Hajrá férfiak, éljen a dugás mindenek felett!

Megyek hányni.

2018. júl. 31. 11:47
 14/16 A kérdező kommentje:

A segítő szándékú válaszokat köszönöm, a beszólogatóknak meg üzenem, nem ismernek se engem, se a párom. Se a kolléganőt. Nem tudnak semmit se a mi, se a kolléganő külsejéről. És főleg nem tudtok semmit az értékrendemről, a páromba a belsője miatt szerettem bele.

Mindenféle dolgot belemagyaráztok magatoknak, biztos ilyen, biztos olyan vagyok. Meg a barátnőm, meg a kolléga.

Az érdekes nem szúrt szemet, hogy a "tökéletes" rendes lány kolléga kapcsolatosnak bókol? Meg hogy évek óta egyedülálló, mert olyan válogatós, és mert a megjelenése miatt nem sokan érdeklődnek iránta?

Akik csak azért szóltak be, hogy a barátnőm érdekeit nézzék, azt hiszem a 8-as, azokra a fenti nem vonatkozik.

A kutyás válaszolónak üzenem, nem az a logika, hogy mert mindketten kutyabarátok vagyunk, hanem az + a jó viszony munkában.

2018. júl. 31. 12:23
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha a kolléganő NEKED bókolgat, és téged ez zavar, akkor leszel szíves ezt közölni vele is, nemcsak otthon rinyálni az asszonynak. Ha meg benne vagy a buliban, mert legyezgeti a hiúságod, akkor ne lepődj meg rajta, hogy a nődet lekarmolja az ideg.

Ettől függetlenül mindeketten minősíthetetlen stílusban beszéltek a kolléganődről, és a legtöbben ezt nehezményezik. Plusz a barátnőd se túl szipi, hogy magát kb. istennőnek állítja be, és ennek fényében mindenkit egy kalap sz**nak tekint, de azért simán elhiszi, hogy lelépnél az első kutyabolonddal :D Gondolom az önbizalma neki is csak külső megerősítésen alapszik, önerőből már nem megy.

2018. júl. 31. 13:39
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

A legtobb szereto a m.helyrol,vagy ismeretsegi korbol kerul ki,sajnos tapasztalat.

A masik nonek se kell feltetlen szebbnek lenni,sot.Eleg,ha megertoen hsllgat,vicceskedik,kelleti magat,vagy epp kihasznal egy melypontot,akkor startol.

A ferfi,aki olyan nem hagyja ki.

Na meg nem minden ferfivel kezd ki bombano.

Igaz ,nem ismerjuk egyikotoket se.

De lehet ,h bejossz a munkatarsadnak,es veszelyben erzi magat a baratnod.

Rajtad a sor,h bizonyitsd,semmi nem lehet koztetek.

2018. júl. 31. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!