Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csókolóztam a legjobb barátnőmmel. Ez megcsalás?
Figyelt kérdés
Véletlenül sokat ittunk tegnap este és elcsattant egy nyelves csók a legjobb barátnőmmel. A párom nem volt ott. A barátnőm azt mondta, hogy felejtsük el, ne beszéljünk róla, de nekem azóta is bűntudatom van. Mit tegyek?
L/23
2017. júl. 27. 21:25
1/10 anonim válasza:
Nem egyszerű a kérdés :D.
Abban az esetben ha a csók komoly volt, és szerelmes vagy a barátnődbe, akkor megcsalás.
Ha csak hülyeségből volt, akkor felesleges a bűntudat.
2/10 anonim válasza:
Most képzeld el, hogy a párod vallaná be ugyanezt, hogy a legjobb barátjával elcsattant egy csók, akkor mit éreznél? :)
3/10 A kérdező kommentje:
hát igazából összeültünk a csajokkal, piáltunk meg üvegpörgetőset játszottunk; hülyéskedtünk és valahogy ez volt az egyik ilyen ,,bevállalod-e" feladat
2017. júl. 27. 21:29
4/10 anonim válasza:
Inkább meséld el a pasidnak is. Ha felcsillan a szeme, akkor szerintem nem bánja annyira, sőt... lehet vevő lenne egy 3-as felállásra is! ;)
5/10 anonim válasza:
3: akkor felesleges a bűntudat. Nem is értem, hiszen ilyet mindenki csinál :) illetve kipróbál.
6/10 anonim válasza:
Ha ugyan ezt a hapsid csinálja, az az lenne ? :D
31/f
7/10 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb lány legalább egyszer csókolózik tini lány korában egy másik lánnyal. Hiszen a pszichoszexuális fejlődés része, hogy próbálkoznak, gyakorolnak :D. Érzékibb is lehet két lány egymással csókolózása, és jobb élmény elsőre, mint egy kezdő pasival, aki nem tudja mit kell csinálni.
8/10 anonim válasza:
Vidit róla legközelebb. Hadd csattogjanak a GYIKes fitymák.
10/10 anonim válasza:
Nem tudom, miért kérdés ez sok embernek.
Az a megcsalás, amit a párod annak tart(ana, ha tudna tóla).
Ennyi. Az, hogy más mit gondol, tökéletesen irreleváns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!