Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a párom a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a párom a legjobb barátnőmmel, hogyan tegyem magam ezen túl?

Figyelt kérdés

Elutaztam angliába egy hétre nem olyan régen, a párom nem jött velem, mondván ő nem kapott szabadságot a munkahelyén.

Mivel előbb végeztem a célommal, így kb. egyből haza indultam, és napokkal előtte a tervezettnél már indulhattam haza.

Benyitottam a saját lakásomba, ahová a páromat beengedtem!! és nem tudták ki lesz az, én beléptem az ajtón, ők meg mefagytak.

A "barátnőm" ott állt egy szál semmiben, nagyon kínos volt az egész.

Én őt gyerekkorom óta ismerem, mindent tudott rólam, megbíztam benne teljesen, hogy vetemedhet erre egy legjobb barát?

Bevágtam az ajtót magam mögött, aztán csak napokkal később mentem vissza, de addigra már a páromnak nem maradt ott cucca.

Egyikük még csak meg sem keresett, hogy bocsánatot kérjen.

Nem tudom magam túltenni, ha otthon vagyok mindig arra gondolok, hogy mit csinálhattak ők.

Megöl a féltékenység és a fájdalom. Mi a helyes ilyenkor?

2016. dec. 19. 22:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha úgy érzed megnyugodnál beszélj mindkettővel utoljára. Ha nem akkor hagyd, hogy teljen az idő.
2016. dec. 19. 22:57
 2/12 RRR ***** válasza:
100%

Én nem keresném őket,,,,ha ők keresnek beszélnék velük,bár nem látom értelmét.....

Lekötném magam ill. kifárasztanám magam ...pl sporttal...csak ne tudjak gondolkozni.....aztán lassan lassan helyrejönnék

2016. dec. 19. 23:00
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Sajnalom a tortenteket,foglald el magad valahogyan,hogy lenyugodj,nezz filmeket,sorozatokat hallgas zenet. En egyikkel sem allnek szoba tobbet max egy lezaras erejeig .
2016. dec. 20. 00:02
 4/12 anonim ***** válasza:
Komoly...
2016. dec. 20. 00:17
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom. :( Én is voltam nyaron hasonlo cipőben. Kellett 3-4 honap hogy tul legyek rajta. Segithet egy kis sport, de igazan csak az idő mulasaval fog a fajdalmad enyhulni :(
2016. dec. 20. 00:31
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne keresd oket,rendezd at a lakast,a tobbit #2 leirta.

Idobel elmulik.

2016. dec. 20. 06:14
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

Valójában már túl vagy rajta, így nem ártana ezt az elmédben is elfogadni, tudatosítani.

Önértékelés szempontjából hasznos lehet elemezni, hogy az ex miért vélte ott megtalálni, amit nálad már nem vagy igazából sosem talált?

Itt, lévén, hogy összefekvésről van szó, pl. a szépség, kisugárzás, hajlandóság, és az aktus érdekessége, ill. a benne rejlő kihívás - vagy ezek hiánya is lehet a háttérben. Azon részben lehet, részben (jellem, mentalitás, adottságok) nem /vagy szinte nem/ lehet változtatni.

Pl. ráeszmélve, hogy unalmas, gyenge teljesítményt nyújtó partner voltam, dönthetek a művelődés és önképzés mellett, de, ha pl. csak a plasztikai sebészet tudna segíteni, vagy az sem, hogy egy adott illetőnek tessek, akkor egyszerűbb lehet egy másképp látó v. értékelő partnert keresni, mint ló helyett szamárnak maradni.

A legtöbb partnert az teszi számunkra értékessé, ami energiát, érzelmet, elvárást, bizalmat, stb. belefektettünk.

Az eleresztést az könnyíti meg, ha hajlandóak vagyunk mindezt a "veszteséget" leírni, azaz kivezetni a "tartozik" oldalról.

A későbbiekben pedig jobban figyelni a kölcsönösségre, vagy kicsit több mazochizmus esetén a viszont nem várásra és vele a kellemes csalódásban reménykedésre.

2016. dec. 20. 10:39
 8/12 anonim ***** válasza:
Na es meg itt mindenki azt hajtogatja,hogy a barát az örökké barát marad,de párkapcsolat lehet még az ember életében.A barátok sose tesznek keresztbe mi? Igen,itt mindketto egyszerre okozott csalodast,ami meg rosszabb.Sajnálom, hogy igy kitoltak veled,ezután nem tudom ezt hogy tudnák megmagyarázni :S Ezen nincs nagyon mit...
2016. dec. 20. 11:56
 9/12 anonim ***** válasza:

Uristen,ilyen sztori csak a remalmaimban fordult elo es filmeken...Borzaszto lehetett,mert ha vadidegen no van ott is rossz,de igy...

Azert engem erdekelne,miert tettek???Most egyutt vannak,miota tart,stb.

Gondolom,remelem,azert nem jelentkeznek,mert nagyon szegyenlik mindketten...nem azert mertlexarnak teged...

Aki irta h 3-4 honap alatt tulvolt rajta...te konnyen megusztad,nekem anno evek kellettek a feldolgozashoz,de en eleg lelkis vagyok..

2016. dec. 21. 07:13
 10/12 Bence_ ***** válasza:

Örülj neki, hogy lelépett.

Barátnővel biztos beszélgetnék, hogy mégis ezt, hogy??

2016. dec. 21. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!