Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szépen lassan megy tönkre a kapcsolatom a legjobb barátnőmmel, a gazdag pasija miatt. Mit tegyek?
Azt előre leszögezném : NEM vagyok rá irigy. Nem sajnálom tőle se a pasit, se a pénzt, egyedül azt, hogy tönkreteszi a barátságunkat.
4 hónapja jöttek össze, a barátnőm (18 éves amúgy) pedig egyre jobban változik meg. Idősebb a pasi, gazdag, vagyis inkább baromi gazdag, nem is magyar, szóval minden téren imponál gondolom. Kezdetben nem volt gáz, ugyanúgy lógtunk a barátnőmmel, megvoltak a közös programjaink, viszont ahogy telik az idő, ezek szinte kezdenek megszűnni. A kedvenc kajálós helyünkre, ahova hetente legalább egyszer eljártunk, már nem megyünk, azt mondta a barátnőm, az egy ócska hely, meg sem éri odamenni. (Imádta azt a helyet, ő mutatta nekem)
Pár napja, mikor nagy nehezen rászánta magát egy mozira, érte mentem kocsival. Beszáll, megszólal : hú, de fura most, tiszta gáz, hogy nincs sofőr. (A pasi csomószor azt küld érte)...
A baráti társaságunkból kb. kivált, mindig talál valami kifogást/más programot, előfordult, hogy igazából otthon ült, de azt mondta, valahova mennek..
A legjobban mégis az fáj, hogy még tavaly nyáron megbeszéltük, hogy idén lemegyünk egy hétre ketten Balatonra. Ez lett volna 2 hét múlva, pár napja felhívott, hogy ja, a csávókának közbejött valami Dubai, vagy mittudomén milyen út, hát elkíséri, Balatonra úgy is mehet bármikor"
Nem tudom, mi van...mindig téma volt köztünk, hogy nincs az a pasi, aki bármikor is közénk állhatna, erre most itt van ez.. Ő a legjobb barátnőm, és nem akarom elveszíteni, de nem tudom, mit csináljak, úgy érzem, ez a pasi teljesen átmosta az agyát, mintha más ember lenne..
Mit tegyek?
20/L
Bukta. Eladta magát a luxusért.
26/F
Én srác koromban pont ilyen voltam... Lett nőm, bevoltam kattanva, mindenki mást leszartam, csak a nőmmel voltam. Aztán a ri-b-anc lépett én meg koppantam..szerencsémre nem fordult el utánna töllem mindenki.
Semmit sem tudsz tenni...barátnőd is most rávan kattanva a pasira...vagy a della vagy simán a csávó jön be neki. Ha tényleg nagyon jó barátod akkor próbálj türni..aztán majd lesz valami. Sajna sokszor megtud hülyülni az ember egy kapcsolattól :D
Neked is fontosabb lenne a szerelmed,mint egy barátság.Ha voltál már szerelmes,akkor megérted,hogy ez ezzel jár,anyagi helyzettől függetlenül.Ha esetleg a férje lesz a pasi,akkor mégis megérte neki,mert nem a baátnőjével fog együtt élni.Majd ha lesz egy pasid,akivel csak egymásra vágytok,akkor megérted.
A másik dolog,nagyon álszentnek tatom a válaszokat és téged is.Ha neked volna lehetőséged választani egy Balaton vagy egy külföld között,akkor hová mennél inkább? Nem-e a pasiddal mennél külföldre? Ugyan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!