A gazdag emberek tudatosan választanak jól fizető szakmát vagy kivétel nélkül mind azt csinálja, amit a legjobban szeret és amelyben a legjobb?
Én megmondom ôszintén ilyen voltam mindig is.
Már 17 évesen az àllàsokat böngésztem hogy mi az ami megy mi az amit megfizetnek,néztem milyen kocsikkal mennek milyen életet élnek,mi az amivel magas életszínvonalon élhetek,és nekem is az IT,igaz én megszerettem de van amit jobban szeretek,viszont programozàssal nagy lehetôségek ebbôl tudom a,, magas rezsimet" fizetni marmint magamat mert eléggé metroszexualis vagyok.
Igaz én idôt nem kímélve képzem magamat,szombatonként 7-8 óra Java tanfolyam plusz kedd-csütörtök 17-20-ig.Es ez kb meg felev ugye se maganelet se semmi.
De ezzel jàr a magas életszínvonal.
Piaci területen lehet ennyi pénzt keresni, akik alapvetően önkormányzati nonprofit, szociális kulturális stb területeken képzelik el az életüket szerintem egymilliószor hallhatták, hogy tehetősek kis eséllyel lesznek belőle.
amúgy meg bruttó 600 ezer egyáltalán nem egy olyan elképzelhetetlen fizetés, az úgy 350 nettó köröl lehet, ami egy 5 év tapasztalattal rendelkező villamos vagy gépészmérnöknél alapfizetésnek számít
informatikusoknál látom, mert egy koliban élek velük, hogy ebben a szakmában csak különleges érdeklődéssel lehet előbbre jutni, ezek a srácok szabadidejükben is csak kódolnak "hobbiból", egyébként mi is tanulunk 1 félév C-t (gépészek), szóval mi is tudunk kódolni ha arról van szó, csak nem ez az életünk (hanem az AT meg a mecha haha...)
"Szerintem ennyiből simán lehet komolyan tervezni"
Aki netto 800-bol elkezd gazdagkent elni (lakas draga negyedben, draga auto, ettermek, kulfoldi nyaralasok, markas ruhak, stb.), az eleg hamar elkezd hiteleket felvenni es majd 60 eves koraban felebred, hogy munkakeptelen, nincs semmi megtakaritasa, de van tobb tizmillionyi hitele. Egyebkent van egy remek konyv a temarol, ami a te kerdesedre is ad kutatassal alatamasztott valaszt, a cime "The millionaire next door".
aki programozóként ennyit keres az szerintem a legritkább esetekben ér rá vállgazdtan ismeretekre, anélkül meg akár le is húzhatod a pénzed a WC-n
'jóvanazúgy módszerrel nagyon kevesen lettek gazdagok
Én azt csínalom amit szeretek és érdekel. (Több a bevételem mint amit te írtal) Igaz mikor néki áltam csinálni azt montak hogy hülye vagyok mert nem lehet (olyan) jól keresni.
Magas életszinvonal nem azt jelenti hogy valaki "gazdag". Én nem járok étermbe énni, szabdság camping vagy valami nagyon egyszerü. Én olvasni szeretek nagyon.
Nincs se diplomám meg doktorim csak egy egyszerü szakmunkás vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!