Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért nem élvezem a szexet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem élvezem a szexet a barátnőmmel amióta megcsalt? Tele vagyok feszültséggel, és ellenérzéssel, de miért?

Figyelt kérdés
2017. márc. 20. 14:35
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
visszatér valaha a régi meghitt intimitásunk?
2017. márc. 20. 14:38
 2/18 anonim ***** válasza:
84%
Vajon miért..
2017. márc. 20. 14:40
 3/18 anonim ***** válasza:
90%
#2-es, szó szerint ugyanezt gondoltam, amikor elolvastam a kérdést. 😂 na "vajon miért"
2017. márc. 20. 14:50
 4/18 anonim ***** válasza:
24%
Látod, ezt én sem értem. Más pasi, össze jön olyan nővel, aki 20-30 pasival volt és nem zavarja. Téged, egy pasi miért zavar?
2017. márc. 20. 14:54
 5/18 anonim ***** válasza:
90%

Ehhez azért nem kell nagydoktori, hogy megválaszold magadnak.

Nyilván mivel azzal megalázott, eljátszotta a szerelmedet és a bizalmadat, az lenne a furcsa, ha minden ugyanolyan lenne.

2017. márc. 20. 14:55
 6/18 anonim ***** válasza:
Mert például odaveszett az érzés hogy férfinak érezted magad mellette. Ez azonban hülyeség, gondolj csak arra, hogy van aki nyílt kapcsolatban boldog. Szóval először is döntsd el, hogy valóban szeretted-e az eset előtt a barátnőd. Biztos, hogy vele akartál maradni már akkor is. Ha igen, próbáld meg elfogadni az új helyzetet. Ha megy jó, ha nem megy, szakítotok.
2017. márc. 20. 14:55
 7/18 A kérdező kommentje:
na ezaz nem érzem magam vele már féfinak magam de én se twekintek valamiért nőként rá,pedig elötte minden oké volt.
2017. márc. 20. 14:58
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
7.: akkor mi a probléma, megválaszoltad magadnak. Minek szenvelegsz itt?
2017. márc. 20. 15:00
 9/18 A kérdező kommentje:
arra lettem volna kiváncsi hogy volt-e valaki hasonló helyzetben és visszaáll-e a norma állapot,azért.
2017. márc. 20. 15:03
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Abból ahogy ezt kommunikálod nem hiszem. A megcsalás nem kizárólag Rajtad múlik és nem feltétlen Rólad szól, a partnered nem tudod valakinek ellenállni és kipróbálta magát. Ez egy állapot, erre vagy tekintettel vagy elengeded békességben és keresel valaki mást aki mellett nyugodt és magabiztos vagy.

Néha felteszik azt kérdést, hogy milyen egy harmadik személyt bevenni a szexbe....nagyon hasonló érzés. Van aki ettől kikészül, van akit felvillanyoz.

A helyedben egy ideig szüneteltetném a szexet, ne is maszturbálj, ha megoldható ne is találkozzatok egy ideig.Legyen egy kis szünet. Ha nem érzed magadon, hogy szexuálisan kívánnád, nem jönnek elő az emlékeid, nem indulsz be, akkor annak a kapcsolatnak annyi.

2017. márc. 20. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!