Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem élvezem a szexet a barátnőmmel amióta megcsalt? Tele vagyok feszültséggel, és ellenérzéssel, de miért?
"arra lettem volna kiváncsi hogy volt-e valaki hasonló helyzetben és visszaáll-e a norma állapot,azért."
Hát, kedves Kérdező, mivel férfi vagy, erre a kérdésedre nem sok választ fogsz kapni.
A igazi férfiak ugyanis az ilyesmit nem szokták megbocsájtani, hanem továbblépnek.
A nők valamiért hajlamosabbak a megbocsájtásra, bár azt sem mindenki.
Én nem adtam volna neki még egy esélyt megcsalás után.Pont az ilyenek miatt, soha nem tudnék benne újra bízni és elvonatkoztatni attól,hogy mi történt.Ez túl nagy törés lehetett neked is, nem véletlenül nem tudod magad rajta túltenni.
Én hagynám menni, már akkor kellett volna,amikor kiderült,hogy megcsalt.Szerintem sose lesz egy ilyen után minden a régi.
Tudok olyat,aki a család miatt megbocsátotta a megcsalást, több évtized eltelt és még mindig napi szinten gondol rá és nem tud úgy tekinteni a másikra,mint anno.
talán mért más f*$z is járt benne pont előtted.
Hozzá se szólnék, emberszámba se venném, ha megcsalna.. nem hogy bedugjam neki.
Egyszerűbb lett volna, ha leírod, hogy neked csak az a lényeg, hogy akkor legyen üres a lyuk, amikor neked van rá szükséged!
Mindenki más, aki ezt nem így kezeli, az szerinted konzervatív.
Jópofa vagy!:D
17:
"Egyszerűbb lett volna, ha leírod, hogy neked csak az a lényeg, hogy akkor legyen üres a lyuk, amikor neked van rá szükséged!"
És ez most neked hogy jött ki? Se füle se farka. Azért ismerd el, hogy nem a matematika és tuti nem a retorika szakon végeztél.
"Mindenki más, aki ezt nem így kezeli, az szerinted konzervatív."
Dehogy, vannak például akik ilyenkor azt mondják hogy menj csak drágám, érezd jól magad. Lásd nyitott kapcsolat, poliamória, mittudomén még mi, van 100 alternatívája is a monogámiának. Ők tuti nem konzervatívok.
"Jópofa vagy!:D"
Mások is mondták már, köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!