Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért nem élvezem a szexet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem élvezem a szexet a barátnőmmel amióta megcsalt? Tele vagyok feszültséggel, és ellenérzéssel, de miért?

Figyelt kérdés
2017. márc. 20. 14:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
#3-as vagyok. Engem nem csalt meg az exem a szó szoros értelemben. Épp csak megismert egy másik nőt és kidobott egy nappal azelőtt,hogy vele lefeküdt volna. Később adtunk egy új esélyt a dolognak,de már nem tudtam bízni benne. Rettegtem mikor ültet le újra,hogy akkor ennyi volt. Végül nem tudtam elviselni a bizonytalanság érzését és elhagytam. Szóval szerintem érthető,ha mérges és csalódott vagy.
2017. márc. 20. 15:17
 12/18 anonim ***** válasza:
77%

"arra lettem volna kiváncsi hogy volt-e valaki hasonló helyzetben és visszaáll-e a norma állapot,azért."

Hát, kedves Kérdező, mivel férfi vagy, erre a kérdésedre nem sok választ fogsz kapni.

A igazi férfiak ugyanis az ilyesmit nem szokták megbocsájtani, hanem továbblépnek.

A nők valamiért hajlamosabbak a megbocsájtásra, bár azt sem mindenki.

2017. márc. 20. 15:20
 13/18 anonim ***** válasza:

Én nem adtam volna neki még egy esélyt megcsalás után.Pont az ilyenek miatt, soha nem tudnék benne újra bízni és elvonatkoztatni attól,hogy mi történt.Ez túl nagy törés lehetett neked is, nem véletlenül nem tudod magad rajta túltenni.

Én hagynám menni, már akkor kellett volna,amikor kiderült,hogy megcsalt.Szerintem sose lesz egy ilyen után minden a régi.

Tudok olyat,aki a család miatt megbocsátotta a megcsalást, több évtized eltelt és még mindig napi szinten gondol rá és nem tud úgy tekinteni a másikra,mint anno.

2017. márc. 20. 16:11
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Voltam hasonló helyzetben. Egy óráig undorodtam tőle, aztán elmúlt. De én nem vagyok vevő az ilyen konzervatív dumákra, mint amit az előző hozzászóló csaj tol, hogy majd ő megmondja ki az igazi férfi.
2017. márc. 20. 16:11
 15/18 anonim ***** válasza:
53%
Kérdező, már tovább jutottál, mint én tenném hasonló esetben. Tényleg látszik, minden fejben dől el. Ha ez nálunk történt volna, én a nőhöz eleve nem kívántam volna többé hozzáérni sem. Ezt ugyanis szimplán árulásnak tekintem, az egyik legaljasabb formában. Nálam bizonyosan ok lenne egy "rendkívüli felmondáshoz".
2017. márc. 20. 16:31
 16/18 anonim ***** válasza:
69%

talán mért más f*$z is járt benne pont előtted.

Hozzá se szólnék, emberszámba se venném, ha megcsalna.. nem hogy bedugjam neki.

2017. márc. 20. 20:01
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűbb lett volna, ha leírod, hogy neked csak az a lényeg, hogy akkor legyen üres a lyuk, amikor neked van rá szükséged!

Mindenki más, aki ezt nem így kezeli, az szerinted konzervatív.

Jópofa vagy!:D

2017. márc. 20. 21:20
 18/18 anonim ***** válasza:
0%

17:

"Egyszerűbb lett volna, ha leírod, hogy neked csak az a lényeg, hogy akkor legyen üres a lyuk, amikor neked van rá szükséged!"

És ez most neked hogy jött ki? Se füle se farka. Azért ismerd el, hogy nem a matematika és tuti nem a retorika szakon végeztél.

"Mindenki más, aki ezt nem így kezeli, az szerinted konzervatív."

Dehogy, vannak például akik ilyenkor azt mondják hogy menj csak drágám, érezd jól magad. Lásd nyitott kapcsolat, poliamória, mittudomén még mi, van 100 alternatívája is a monogámiának. Ők tuti nem konzervatívok.

"Jópofa vagy!:D"

Mások is mondták már, köszi.

2017. márc. 21. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!