Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben van ok féltékenységre?
Kontra:
- Külsőre nem jön be neki
- Szerelmes belém
- Én nagyon bejövök neki külsőre
- Becsületes típus
- A csaj nem erősen nyomul
Pro:
- A csajnak bejön
- A csaj szingli
- A csaj burkoltan, óvatosan nyomul
- 5a 66ooul ulu
- A csajt kedveli, jóban vannak
- Sokat vannak együtt, úgy hogy én nem vagyok jelen (munkahely)
- A barátom irigynek tart, a veszekedések 90%-a ebből van, az a csaj meg tuti nem lenne irigy
Tudod mit, hagyjuk a fenébe, neked azt kell írni, hogy NEM. Úgyhogy nem, ne aggódj, éld az életed, ha megcsalnak, így jártál :D
(Az hogy valaki ilyen vak legyen..nincs rá szó..)
Mar csak azert kommentelek, hogy megtudjam mit jelent ez a rejtjeles kod:
“5a 66ooul ulu“
Legyszi ird mar meg.
Előfordul, hogy bűnszervezetek tagjai ilyen oldalakon üzengetnek egymásnak előre megbeszélt kódokkal vagy általuk kitalált kódnyelveken.
Lehet, hogy épp egy ilyen levelezést csíptünk nyakon :D Igen kicsi rá az esély, de sose tudni. És hogy őszinte legyek, még ez is valószínűbb, mint hogy ez valami random elgépelés volna (komolyan, mi a tökömet lehet elgépelni úgy, hogy "5a 66ooul ulu"?), meg az is érdekes/gyanús, hogy senkinek nem reagált az erre irányuló kérdésére.
De lehet, hogy az OP csak szimplán egy bamba #&@$. De sztem már sose fogjuk megtudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!