Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Találkoznátok ilyen esetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkoznátok ilyen esetben egy nős férfivel?

Figyelt kérdés

Egy nős pasival irkálok, megy a szexchat amikor csak van rá lehetőség, képcsere, fantáziálás...

Ő nős, én egyedülálló nő vagyok. a feleségét nem fogja elhagyni soha, aki egyébként beteg is. Életük nincs, pedig még fiatalok. Lehet elfogult vagyok vele kapcsolatban, hiszem kedves a számomra, de ha nem ilyen helyzetben lenne, szerintem nem lépne félre. Illetve még nem is történt semmi a chat-en kívül. Hamarosan találkoznánk, de bizonytalan vagyok. Nagyon nagyon kívánom őt, és ő is engem, ebben biztos vagyok, a kémia működik köztünk. De mégiscsak egy megcsalás lenne, amit nem tudom később hogy dolgoznánk fel. Illetve (tudom, hülyén hangzik) de nem akarom bántani a feleséget...!

Minden este arra gondolok, milyen lenne ha itt lehetne velem, még ha csak egy éjszakára is. És ez már hosszú ideje így megy. Az meg hogy a szexben tökéletesen egyformák az igényeink, csak "ront" a helyzeten.

Én is voltam megcsalt barátnő, tudom milyen az az oldal is.

2018. ápr. 16. 00:53
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
52%
Nem ér annyit az egész hidd el. Keress szabad pasit. Egész életedben mardosson a bűntudat egy éjszaka miatt?
2018. ápr. 16. 02:54
 2/29 anonim ***** válasza:
93%

gondolj bele, milyen morális karakter a fickó, ha a beteg felesége mellett vadidegen nőkkel szexcsetel (rajtad kívül lehet, hogy mással is), ill. félredugni készül veled.

a környezete meg erről mit sem tudva, biztos valami hétköznapi hősnek tartja, hogy kitart a beteg neje mellett.

közben meg...

ha még valami nagy szerelem lenne köztetek, megértem.

de nekem úgy tűnik itt csak arról van szó, hogy test a testre vágyik.

2018. ápr. 16. 03:30
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő meg is állna a "csak szex"-nél, te aligha. Beleszeretnél, és vagy rávennéd, h váljon el miattad, vagy te szenvednél a helyzet miatt, és éreznéd kihasználva magad. Gondold át, hogy megér-e neked ennyit egy kis szex.
2018. ápr. 16. 04:01
 4/29 anonim ***** válasza:
84%
Annyi problémamentes, független fickò él a Földön.... neked miért pont egy nős férfi farka kell?
2018. ápr. 16. 07:05
 5/29 anonim ***** válasza:
14%
A nős pasik többnyire foglaltak, nem kell ezen fennakadni, én nem sokat problémáznék ezen. Ha normális, meg van kémia, nem kell túlbonyolítani a helyzetet. Csak élvezd.
2018. ápr. 16. 07:15
 6/29 anonim ***** válasza:
77%

Nem hagyja el a feleségét, csak szexmacákat keres online, akiket egy kis verbális izgatás után első randin meg lehet dugni.

Csodálatos módon egymásra találtatok, hisz neked is csak ez az igényszinted.

Nem kell játszani erkölcs csőszt: bele fogsz ülni első találkozáskor. Erre megy ki az egész.

Itt legfeljebb akkor ébred fel a lelkiismereted, ha kiderül, hogy élőben büdös és beszédhibás, ami a fotókon nem látszott. Egyébként némi kéretés után simán lexopod a kocsiban.

Utána ő keres másik szexmacát, te meg némi hiszti után, amiért csúnyán kihasznált, vigasztalódsz egy másik farokkal, akivel egyből szexchat és intim képcsere lesz.

Gyakorlatilag képbe se kerül a pasi felesége.

Aztán jössz majd pár hónap múlva hisztizni, hogy nem érted miért csak szexre kellesz mindenkinek, és hogy minden férfi bunkó.

2018. ápr. 16. 07:27
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Egeszsegben, betegsegben... remlik? Hogy nem fordul ki a gyomrod egy ilyen feregtol? Vagy bugyi nedves, agy kikapcs? Tenyleg ennyire egyszeru, ostoba osztonleny vagy?
2018. ápr. 16. 07:49
 8/29 anonim ***** válasza:
Már bocs,de mivel még nem találkoztatok,csak képeket küldözgettek,hogyan működne már a kémia ? Az csak élőben derül ki,agyasok,tök mindegy milyen képek vannak.
2018. ápr. 16. 09:24
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

Minek írkálsz nős pasival? Kell a "fájás"? Személyesen nem is ismered? Honnan tudod, hogy tényleg beteg az "asszony"? Lehet ez csak egy becserkésző szöveg, hogy érthető legyen a kikacsintgatása. Lehet még 20 másik csajjal is írkál, aztán qrogat félre ahogy csak tud. Neked meg előadja, hogy milyen különleges vagy számára, hogy összepasszoltok, és bearanyozod szürke, szomorú napjait. Lehet ez a taktikája, neten mar behülyíti a nőket, aztán már személyesen nem kell köröket futni, "udvarolgatni", mire személyes találkozasra sor kerül egyből rá is cuppannak a dákójára, jöhet a lényeg.

Azért engem elszomorít, hogy egyes nőtársaimban szinte semmennyi tartás sincs, és már egy kis netes enyelgés is mennyire elveszi az eszüket, és elég ahhoz, hogy szeretők akarjanak lenni....

2018. ápr. 16. 09:51
 10/29 anonim ***** válasza:
Jajj egyem a lelkét a kis önfeláldozónak, nem hagyja el a beteg feleségét soha... Menyj ápold le amiért ilyen "nagyszerű" ember!
2018. ápr. 16. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!