Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Találkoznátok ilyen esetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkoznátok ilyen esetben egy nős férfivel?

Figyelt kérdés

Egy nős pasival irkálok, megy a szexchat amikor csak van rá lehetőség, képcsere, fantáziálás...

Ő nős, én egyedülálló nő vagyok. a feleségét nem fogja elhagyni soha, aki egyébként beteg is. Életük nincs, pedig még fiatalok. Lehet elfogult vagyok vele kapcsolatban, hiszem kedves a számomra, de ha nem ilyen helyzetben lenne, szerintem nem lépne félre. Illetve még nem is történt semmi a chat-en kívül. Hamarosan találkoznánk, de bizonytalan vagyok. Nagyon nagyon kívánom őt, és ő is engem, ebben biztos vagyok, a kémia működik köztünk. De mégiscsak egy megcsalás lenne, amit nem tudom később hogy dolgoznánk fel. Illetve (tudom, hülyén hangzik) de nem akarom bántani a feleséget...!

Minden este arra gondolok, milyen lenne ha itt lehetne velem, még ha csak egy éjszakára is. És ez már hosszú ideje így megy. Az meg hogy a szexben tökéletesen egyformák az igényeink, csak "ront" a helyzeten.

Én is voltam megcsalt barátnő, tudom milyen az az oldal is.

2018. ápr. 16. 00:53
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Eddig a 12-es volt a legjobb és legigazabb válasz. Hihetetlen, hogy a pasik mit össze nem tudnak hazudozni a “már csak papíron létező” házasságukról.
2018. ápr. 17. 22:20
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen csak a pasik tudnak hazudozni. A nők mindig, minden körülmények között és mindenkinek csakis igazat mondanak.
2018. ápr. 17. 22:27
 23/29 A kérdező kommentje:

21

Mit látsz hazugságot? Többször leírtam mi van.

22

A nők is ugyanúgy hazudnak, és félrelépnek, én nem állítottam egyszer sem, hogy nem.

2018. ápr. 17. 23:20
 24/29 anonim ***** válasza:
89%
Minek kerdezed meg? Ugyis addig irogatsz mig meg nem kapod! Hanyingerem van az ilyen noktol. Gyomrom fordul fel,hogy amig ti hemperegtek az otthon szenved! Neked is hasonlo nyomorult eletet kivanok,remelem majd teged is betegen igy alaz a parod! Sot ha terhes leszel skkor remelem a lanyod is ilyen sorsra jut
2018. ápr. 19. 14:17
 25/29 anonim ***** válasza:
89%

Arra bezzeg van eszed, hogy mentegesd magatokat. De arra nem sikerült reagálnod, hogy megis mi a búbánatnak folytál ebbe bele? Nős, nem fogja elhagyni. Akkor mégis mire jó ez neked? Ráadásul ennyi időt pazarolni egy ilyen meddő dologra, ami nem vezet sehova?

Mert gyenge jellem vagy, az egész arra megy ki, hogy meg egy ideig teszed az agyad, de úgy is arra vágysz, hogy szétted neki, es ez be is fog következni, mert addig úgy sem álltok le. Ha nem ez lenne a célod, mar rég befejezted volna, vagy el sem kezded. Feleslegesen kerdezted meg, tudod te nagyon jól, hogy mit akarsz, mindegy nekünk mi a véleményünk.

2018. ápr. 19. 15:42
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Undorito hanyadek eletu emberek
2018. ápr. 20. 17:40
 27/29 anonim ***** válasza:
0%
De sok szűzéletű szófosó van itt. Igaz, a megcsalás intézményével nem értek egyet. Sosem tettem, pedig lett volna alkalom. Voltam hasonló helyzetben, mint a kérdező. Igaz, nem lett belőle semmi. Féltem, visszaléptem, messze van már. Annak ellenére, hogy nem jó megoldásnak tartom az ilyen megcsalósdit, értem mennyire nehéz a kérdezőnek. Nem egy velejéig romlott embernek tűnik, hiszen megszólalt a lelkiismerete....
2018. ápr. 29. 09:10
 28/29 A kérdező kommentje:

Találkozó még mindig nem volt, de tartjuk a kapcsolatot még mindig.

Szinte mindenki azt válaszolta itt,hogy hagyjam, és az eszemmel én is tudom, hogy ezt kellene...

Egy darabig biztosan nem lesz tali, lehet később sem.

Azt hittem ennyi időn belül (több mint egy év) el fog ez múlni...nem lesz már vágy, de szinte csak erősödik.

2018. ápr. 29. 16:00
 29/29 anonim ***** válasza:

Persze, hogy erősödik, mert lovalljátok bele magatokat, meg ugyanúgy tartjátok a kapcsolatot. Mégis mitől múlna el? Én tényleg nem értem miért éri ez meg neked. És még csak nem is erkölcsi oldalról nézem, hanem a te oldaladról. Te ezzel az egésszel csak veszitesz. Most még jelenleg csak az időd, ha tovább mentek, még sok minden mást is fogsz.

Egy életünk van, az idő pedig gyorsan telik, visszaforgatni nem lehet. Nagyon nagyon meg fogod bánni ezt az időszakot.

2018. ápr. 29. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!