Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoznátok ilyen esetben egy nős férfivel?
Egy nős pasival irkálok, megy a szexchat amikor csak van rá lehetőség, képcsere, fantáziálás...
Ő nős, én egyedülálló nő vagyok. a feleségét nem fogja elhagyni soha, aki egyébként beteg is. Életük nincs, pedig még fiatalok. Lehet elfogult vagyok vele kapcsolatban, hiszem kedves a számomra, de ha nem ilyen helyzetben lenne, szerintem nem lépne félre. Illetve még nem is történt semmi a chat-en kívül. Hamarosan találkoznánk, de bizonytalan vagyok. Nagyon nagyon kívánom őt, és ő is engem, ebben biztos vagyok, a kémia működik köztünk. De mégiscsak egy megcsalás lenne, amit nem tudom később hogy dolgoznánk fel. Illetve (tudom, hülyén hangzik) de nem akarom bántani a feleséget...!
Minden este arra gondolok, milyen lenne ha itt lehetne velem, még ha csak egy éjszakára is. És ez már hosszú ideje így megy. Az meg hogy a szexben tökéletesen egyformák az igényeink, csak "ront" a helyzeten.
Én is voltam megcsalt barátnő, tudom milyen az az oldal is.
Szóval...ismerjük egymàst személyesen. A nem talàlkoztunk-ot úgy értettem, hogy nem talàlkoztunk azért hogy kettesbe legyünk.
Sosem pàngàltam a feleség ellen, nem is fogom. Azt sem mondanàm, hogy elsô alkalommal szex lesz, mert ez már több mint egy éve megy így,mégsem volt szex eddig. És az sem igaz, hogy majd màssal is így fogom csinàlni. Köszi a vàlaszokat.
Én csak olyan nős pasikkal találkoztam akik:
Beteg feleséget ápolnak és semmi szex nincs köztük
Külön szobában alszanak
Már csak a gyerekkel kapcsolatos dolgot beszélik meg, más kommunikáció nincs.
Semmi szex nincs, meg sem csókolja már
Úgy élnek együtt mintha csak lakótársak lennének
Ezzel szemben a valóság:
Minden nap dugnak amikor a feleség szétteszi a lábát
Néha virággal, néha kedves szavakkal udvarolja be namét az asszony lábai közé
Kedveskedik, bókil, az asszony nem is sejti hogy nás nő is van a dologban
Persze, nem volt még szex, mert kettesbe még nem találkoztatok. De ahogy arra sor kerül, a szexre is. Ahhoz meg aztán külön gratulálok, hogy több mint egy évet elvesztegettél az életedből erre a chat-es maszatolásra egy házas férfival. Tényleg mi a jó ebbe a bohóckodásban?
Építsd le, aztán ismerkedj olyannal, akivel ki lehet építeni kapcsolatot, van jövője, vagy legalábbis a lehetősége megvan, hogy jövője legyen. Ennek nincs, ez gondolom számodra is egyértelmű. Megmondta, nem fogja elhagyni a feleségét. Legalább nem áltat ezzel. Szerető sem akarsz lenni (ami érthető), de akkor meg minek forgatsz bele ennyi időt, energiát?
Köszönöm mindenkinek a vàlaszt, a 12esen kívül mind hasznos volt.
Ugyanis itt nem arról van szó, hogy hazudik nekem. Nem mondta egy szóval sem, hogy otthon nincs szex, és az én kérdésem sem erre vonatkozott.
Igazat adok nektek, azt is értem ha lehurtogtok, akàr engem, akàr a férfit. Mint mondtam, lehet én elfogult vagyok vele kapcsopatban, ha màssal történne ez, valószínű azt mondanàm, hogy hagyja a francba.
A betegség nem kitalàlt, ismerettségi körben van ô is. Îgy legalàbb a nehéz idôkben mellette van.
Aki szerint pedig elsô alkalommal szex lesz, azért gondolhatja, hogy ennyi idô alatt rengetegszer megtehettük volna, keríthettünk volna rà sort.
Jó, hát az elején még nem árultál el túl sok részletet, ezert mentek félre találgatások.
De igazából tök mindegy is, hiába ismételgeted, hogy neeem, nem lenne szex egyből. Teljesen lényegtelen. Nem vezet sehova ez az egész, jól nem fogsz kijönni belőle. Akkor sem, ha szexeltek végül valamikor, akkor sem, ha meg x évig elhúzzátok ezt a chates bohóckodást.
Úgyhogy nem, nem találkoznék vele, minek? És ezt a játszadozást sem folytatnám.
Nehéz helyzet ez nekem. Kövezzetek meg, de én a feleség mellett a férjet is sajnálom. Hiszen így az egész élete elmegy anélkül, hogy élne is.
Szerintetek rosszul gondolom, hogy így is jobb, mintha elhagyná a feleséget? Mert igy a nehéz időkben is mellette van, elvégez otthon mindent amit csak kell, ő keresi a pénzt is.
Akkor ha elhagyná nagyobb kárt tenne a feleségnek, nem?
Tényleg nem tudom magamban helyrerakni ezeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!