Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyek a fő szempontok ebben az esetben?
Olyan hölgyek véleményére lennék kíváncsi, akik szeretőt tartanak, vagy keresnek. Szóval adott a jelenlegi férj vagy partner, akivel valamiért nem jó a szex, vagy pedig nem kívánatos valamiért. Ok.
Szóval egy szeretőnek milyen elvárásoknak kell megfelelni? Vagyis mi az a dolog, ami előhozza a "hmmmmm, wooooaw" érzést? Gondolom a megálmodott külső, a vadember, tesztoszteron szag a levegőben, a rosszfiú... le tudnátok írni?
"Gondolom a megálmodott külső, a vadember, tesztoszteron szag a levegőben, a rosszfiú... le tudnátok írni?"
ez mekkora baromság.
látszik, hogy nem tudsz perspektívát váltani,fasziaggyal gondolkozol, mert ti, faszik ilyen szexuális okok miatt tartotok szeretőt.
de a nőknél ez másképp működik.
nagyom ritka, aki csak a szex miatt megy félre, a nőknek fontosabb a szerelem, a bensőséges, meghitt kapcsolat, mint a dugás.
a rosszfiúk mítoszának pedig ne dőlj be, ők max. egy filmben vagy regényben izgalmasak, de a legtöbb normális nő nem egy szexkazán, tesztoszteronbomba faszit akar magának, és nem is szeretőt, hanem egy megbízható, rendes embert, aki a társa lesz az életben.
Oké, de valahogy sosem azt látom, hogy egy 65kg-os, 170cm-es érzelmes hapsi a szerető... Inkább a "KAN", a biztonságot jelentő harcos mellett döntötök 99%-ban. Aztán ott van a női részről ez is: "kiéljem a szexuális vágyaim". Nos, szóval ezért nem értem a dolgot. Ja, meg amikor 40 éves nők leállnak 25 éves gyúrós gyerekekkel szeretői viszonyba, de ez már csak hab a tortán.
1-es. Köszi, nem vagyok kutya, bár nem is értem minek írtad ezt oda a végére. Valami divatos szleng a prolik körében?
Pontosan ugyan ugy valasztok mintha parkapcsolatot keresnek
Vagyis legyen okos, kedves, udvarias, csokoljon jol, legyen meg a kémia, tudjak vele beszelgetni, ne titkoljon el, nem art ha kulsoleg is tetszik, kicsit bele tudjak szeretni :-)
Kb ilyen alapon.
Oké, de abból kell kiindulni, hogy házas vagy. Szóval nem igazán lenne célszerű nagy dobra verni.
Honnan választanál? Ismerősök/exek köréből? Vagy esetleg ismeretlen embereket részesítenél előnyben? Most lehet hogy én gondolkodom rosszul, de ha a szex miatt történik a szerető keresése, nem a külső és a kémia lenne az elsődleges?
"a biztonságot jelentő harcos mellett döntötök 99%-ban"
Elvesztetted a realitásérzékedet.
Kerdezo,a ferjem nem sokkal tobb az altalad emlitett metezeknel,a haverja elettarsa megis belezugott,aztan egy hullamvolgyunkben ki is kezdett vele.A ferjem hiusaganak meg hizelgett,amugy eleg gyamoltalan,szoval a no vadaszta le...az intim merete se tul nagy ,szoval az se mervado...
A no viszont kiehezett volt,elfecsegte,h a parja gyorstuzelesu ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!