Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Melyek a fő szempontok ebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyek a fő szempontok ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Olyan hölgyek véleményére lennék kíváncsi, akik szeretőt tartanak, vagy keresnek. Szóval adott a jelenlegi férj vagy partner, akivel valamiért nem jó a szex, vagy pedig nem kívánatos valamiért. Ok.

Szóval egy szeretőnek milyen elvárásoknak kell megfelelni? Vagyis mi az a dolog, ami előhozza a "hmmmmm, wooooaw" érzést? Gondolom a megálmodott külső, a vadember, tesztoszteron szag a levegőben, a rosszfiú... le tudnátok írni?

2018. ápr. 29. 00:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
3%
Ezt nem lehet leírni, ezt érezni kell, te kutya.
2018. ápr. 29. 00:31
 2/13 anonim ***** válasza:
96%

"Gondolom a megálmodott külső, a vadember, tesztoszteron szag a levegőben, a rosszfiú... le tudnátok írni?"

ez mekkora baromság.

látszik, hogy nem tudsz perspektívát váltani,fasziaggyal gondolkozol, mert ti, faszik ilyen szexuális okok miatt tartotok szeretőt.

de a nőknél ez másképp működik.

nagyom ritka, aki csak a szex miatt megy félre, a nőknek fontosabb a szerelem, a bensőséges, meghitt kapcsolat, mint a dugás.

a rosszfiúk mítoszának pedig ne dőlj be, ők max. egy filmben vagy regényben izgalmasak, de a legtöbb normális nő nem egy szexkazán, tesztoszteronbomba faszit akar magának, és nem is szeretőt, hanem egy megbízható, rendes embert, aki a társa lesz az életben.

2018. ápr. 29. 00:31
 3/13 A kérdező kommentje:

Oké, de valahogy sosem azt látom, hogy egy 65kg-os, 170cm-es érzelmes hapsi a szerető... Inkább a "KAN", a biztonságot jelentő harcos mellett döntötök 99%-ban. Aztán ott van a női részről ez is: "kiéljem a szexuális vágyaim". Nos, szóval ezért nem értem a dolgot. Ja, meg amikor 40 éves nők leállnak 25 éves gyúrós gyerekekkel szeretői viszonyba, de ez már csak hab a tortán.

1-es. Köszi, nem vagyok kutya, bár nem is értem minek írtad ezt oda a végére. Valami divatos szleng a prolik körében?

2018. ápr. 29. 00:55
 4/13 anonim ***** válasza:
20%
Az exem csapnivaló volt az ágyban,és kicsi és vékony volt neki lent. Nem voltam kielégülve.Ezért vissza mentem párszor az első pasimhoz szexelni,ő nagy intim mérettel rendelkezett.
2018. ápr. 29. 00:58
 5/13 anonim ***** válasza:
77%
Nem tartok szeretőt. De a művelt férfiakat részesíteném előnyben ha erre sor kerülne. Viszont, ez csak feltételezés. A kapcsolatom rendben. Csak azért írtam, hogy nem a macsó gyerekeket részesíteném előnyben, annak ellenére, hogy vonzó nő vagyok.
2018. ápr. 29. 02:23
 6/13 anonim ***** válasza:

Pontosan ugyan ugy valasztok mintha parkapcsolatot keresnek

Vagyis legyen okos, kedves, udvarias, csokoljon jol, legyen meg a kémia, tudjak vele beszelgetni, ne titkoljon el, nem art ha kulsoleg is tetszik, kicsit bele tudjak szeretni :-)

Kb ilyen alapon.

2018. ápr. 29. 06:14
 7/13 A kérdező kommentje:

Oké, de abból kell kiindulni, hogy házas vagy. Szóval nem igazán lenne célszerű nagy dobra verni.

Honnan választanál? Ismerősök/exek köréből? Vagy esetleg ismeretlen embereket részesítenél előnyben? Most lehet hogy én gondolkodom rosszul, de ha a szex miatt történik a szerető keresése, nem a külső és a kémia lenne az elsődleges?

2018. ápr. 29. 07:02
 8/13 anonim ***** válasza:

"a biztonságot jelentő harcos mellett döntötök 99%-ban"

Elvesztetted a realitásérzékedet.

2018. ápr. 29. 07:42
 9/13 anonim ***** válasza:
(Ha így lenne, a nők jóval több, mint 90 %-a magányos lenne.)
2018. ápr. 29. 07:43
 10/13 anonim ***** válasza:

Kerdezo,a ferjem nem sokkal tobb az altalad emlitett metezeknel,a haverja elettarsa megis belezugott,aztan egy hullamvolgyunkben ki is kezdett vele.A ferjem hiusaganak meg hizelgett,amugy eleg gyamoltalan,szoval a no vadaszta le...az intim merete se tul nagy ,szoval az se mervado...

A no viszont kiehezett volt,elfecsegte,h a parja gyorstuzelesu ..

2018. ápr. 29. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!