Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te ez esetben hogy viszonyulnál az illetőhöz?
Adott egy személy, aki tetszik neked, vonzónak tartod, ritkán találkoztok, mert távolabb él, így talán nem is ismeritek még egymást annyira, de valamiért nagyon érdeklődik irántad. Annak ellenére, hogy nem ismeritek egymást annyira, az illető elég hamar az érzéseiről traktál, elég lelkizős típus lehet, először bevallja, hogy nem szerelmes beléd (ami érthető lenne az elején, amikor nem is ismerjük egymást, hisz ritkán találkozunk), bár sokat érdeklődik utánad, meg találkozni akar, de utána később pont az ellenkezőjét mondja, rájött mennyire szeret, oda van érted blablaba. Állítólag nehezen bízik a kapcsolatokban korábbi csalódások miatt, ezért volt ridegebb hangvételű az elején. Aranyosnak, de komolyanvehetetlennek tartanád, vagy megsértődtél volna az ilyen kijelentésén hogy “nem szerelmes”, de aztán mègis?
(leszögezem, nem föltétlenül komoly kapcsolatot kell képzelni ebbe az egészbe, a kérdès, hogy hogyan viszonyulnál?)
Elõre is elnèzèst, hogy nem a tini pàrkapcsolatokba tettem a kèrdèst, mert kicsit úgy hangzik, de idekerült:)
Vagy bipolárisnak tekinteném az illetőt, vagy szimplán instabil személyiségnek.
Mindenképpen kihagynám.
#4 Ez esetben nem én aggattam rá (amúgyse szoktam), õ mondta magáról.
Más kérdéshez tartozó, idevágó válasz esetleg?
Az emberek beszélnek össze vissza...
Én a tényeknek, a tetteknek hiszek!
Ha jól érezzük magunkat együtt, és ezt látom rajta is, nem érdekel miket hordott össze :) folytatjuk aztán majd alakul.
Ahogyan kell, ahogyan látom őt. Én emberekkel nem szeretek mélyebb kapcsolatot kialakítani próbálni, főleg ha ennyire nem önfejlesztő, de kinek mi. Ahogy látlak téged, neked nem ajánlom, akarj bármi komolyat tőle. Más ember kell neked, neki pedig még inkább.
^ Sors szemszögéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!