Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viszonyulnál a párodhoz ha azt mondaná hogy szeret, de viszont nyíltan vállalja hogy nem veled képzeli el a jövőt? (Házasság, családalapítás)
Hogyha jól működne a kapcsolat köztünk, akkor annyira nem zavarna és azért még reménykednék, hogy ez a véleménye majd változni fog.
Hogyha nem működik jól a kapcsolat, akkor megvárnám az alkalmat, amikor elérkezettnek tűnik az idő arra, hogy véget vessek a kapcsolatnak.
Ó....testhez álló kérdés...
Nos engem kihajítottak..ennyi
Az azt jelentené, hogy egyáltalán nem szeret és nagyon álszent is mellé, csak unaloműzés miatt van velem.
Valószínűleg eléggé letörnék...
igen.... :D nálunk a párom(ő a férfi) akar gyereket, meg nagy házat, nagy családot... ilyen miliőben nőt fel. én meg a teljes ellentétben. én egyáltalán nem szeretnék gyereket, szabad életet akarok. mivel már lassan ott vagyunk, hogy egybeköltöznénk, kezdek tartani attól is. nem akarom egy férfivel leélni az életem, egyedül szeretném, önállóan, anyagi, társi függetlenségben(nem ribci vagyok, hanem csak nem akarok kötődni emberekhez, mert felesleges köröket futok fele, csalódtam eddig mindenkiben, akihez kötődni kezdtem, még a szüleimben is, nekem ez nem kell).majd elválik a vége, de elég szembeszúró, hogy nem maradunk együtt életünk végéig, mint azt a párom szeretné. nagy kertes ház, min. 2 kölyök, kutya macska boldogság a falu szélén... nekem ez nem megy.
nem tudom, hogy ő hogyan viszonyul majd ehhez, hogy hiába mondtam neki, hogy én nem akarok így élni, nem tudom, felfogta-e, hogy teljesen komolyan gondolom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!