Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Melyek a fő szempontok ebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyek a fő szempontok ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Olyan hölgyek véleményére lennék kíváncsi, akik szeretőt tartanak, vagy keresnek. Szóval adott a jelenlegi férj vagy partner, akivel valamiért nem jó a szex, vagy pedig nem kívánatos valamiért. Ok.

Szóval egy szeretőnek milyen elvárásoknak kell megfelelni? Vagyis mi az a dolog, ami előhozza a "hmmmmm, wooooaw" érzést? Gondolom a megálmodott külső, a vadember, tesztoszteron szag a levegőben, a rosszfiú... le tudnátok írni?

2018. ápr. 29. 00:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Bocs,a telefon...:(

Mereteknel

akart lenni..

2018. ápr. 29. 07:48
 12/13 A kérdező kommentje:

"a biztonságot jelentő harcos mellett döntötök 99%-ban"

"Elvesztetted a realitásérzékedet."

Na és miért? Nem így van? Hát abban igazat adok, hogy a legtöbb nő mellényúl a párválasztásban (ennek sok sok oka van), de viszont mivel a férje egy unalmas/lúzer/erőszakos alakká vált, így a szeretőnek pontosan az ellenkezőjének kell lennie.

A saját környezetemben azt látom, hogy középszerű nők is jóval átlag feletti pasikra hajtanak (szerető), akik szinte futószalagon kefélik őket (f***körhinta).

Persze ez mindkét félnek elég, kölcsönösen legyezgetik egymás egóját. Mint már említettem, egy 65kg-os besápadt informatikust még sosem láttam szeretői viszonyban, akármennyire is intelligens és odaadó. Viszont a chippendale jellegű pasikra kiesnek a női szemek, meg megy rájuk a nyammogás.

Szóval mégegyszer megjegyezném, most nem a párválasztásról van szó, hanem a házas, férjezett nőkről, akik szeretőt tartanak.

Ja, és még egy kérdés: kb. mennyi időbe telik találni egy szeretőt egy nőnek? Percek vagy órák kérdése? Ezt most tök komolyan kérdezem, nincs benne irónia!

Társkeresők mennyire válnak be? Ott szinte végtelen számú férfit találhattok, minden napra jut egy tökéletes hapsi.

Az összes kérdésem arra irányulna, hogy képet kaphassak mennyivel egyszerűbb helyzetbe van egy nő mint egy átlagos férfi.

2018. ápr. 29. 10:13
 13/13 anonim ***** válasza:

Majd 3 ev volt mire talaltam valakit... Mondjuk nem kerestem tudatosan, igy alakult a dolog. O nem vadaszott le es en sem ot, haversagnak indult de tobb lett, tavaly nyaron ismertem meg es most januarban tortent meg az elso szexualis aktus.

O tobb mint szexpartner.

Es az elso az eddigi eletemben aki ilyen statuszban van.

Nem kefelnek sorozatban atlagfeletti pasik

Bar ugy gondolom o jobb pasi mint en noben ... De ezt a kornyezetem cafolja :-) atlagos testalkat, atlagos fizimiska, atlag feletti intelligencia es dominancia, megvan az benne ami miatt vele vagyok, a ismerosi/barati korben mi egy "par" vagyunk.

Amugy nem konnyebb, pont a tul sok jelentkezo miatt nehez megtalalni a megfelelot, olyan mintha tut keresnel a szenakazalban.

A nok nem keresnek szeretot (vagyis ritka ha tudatosan keresnek) inkabb a ferj/partner reszerol az elhanyagolas miatt, akad valaki aki torodik veluk a lelkukkel, ez miatt kerulnek agyba a masikkal. Mire ott vannak kialakul erzelmi kotodes is, ami miatt a no belemegy a viszonyba, pont az elhanyagolas miatt.

Szoval egyaltalan nem ugy van ez a dolog mint gondolod. Nem konyebb, nem kefelnek sorozatba, nem atlag feletti pasik, szoval a realitas erzeked alaposan cserben hagyott.

Elszalltal ezzel a dologgal.

2018. ápr. 29. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!