Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nők! Azzal, hogy megvonjàtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Azzal, hogy megvonjàtok a testiséget a partneretektől, szerintetek elértek valamit?

Figyelt kérdés
Sokszor tapasztaltam már azt, hogy a nők a szexet eszközként használják céljaik elérésére. Ha nem tetszik nekik valami vagy nem kapnak meg valamit, rögtön jön a fejfájós duma. Egy darabig ezt még el lehet viselni, de tudjátok a szükség nagy úr! Komolyan, ilyenkor miért csodálkoztok, ha félre megyünk? 34/F

2018. júl. 25. 11:22
1 2 3 4 5 6
 51/59 A kérdező kommentje:

#47 Persze, biztos az én hibám,hogy a párom elkényelmesedett és jó Neki negyedévente egyszer...

#49 Ha az vezérelne, már évek óta eljárhatnék itthonról. Megnyugtatlak, hogy a legtöbben így gondolkozunk, csak a papucsàllatkàk nem merik bevallani még névtelenül sem. Ennek ellenére tényleg nem akarok félre lépni, de nem ígérhetek semmit.

2018. júl. 26. 07:23
 52/59 anonim ***** válasza:
100%

"de a lényeg, hogy tényleg próbálom kitalálni, hogy mi járhat a nők fejében" - Ha eddig nem tudtad volna, nincs két ugyanolyan nő, vannak hasonlók, de sokfélék, tehát nem fogsz univerzális megoldást találni.

Neked a TE pároddal kell megoldani ezt a problémát, de hogy ő miért csinálja azt, amit csinál, azt nem biztos, hogy én meg fogom tudni mondani, mert valószínűleg másféle vagyok, és az is lehet, hogy más sem fog tudni neked ebben segíteni.

Kommunikáció, párterápia, szexuálpszichológus... Rengeteg ok és rengeteg megoldás létezhet. De csak akkor, ha mindkét félben megvan a szándék a megoldásra és a kapcsolat rendezésére. Ha nem tudjátok megoldani, akkor meg külön kell válni, ha lehet, békében, ha nem, akkor meg ez van, minden esetre tanulni kell a dologból, mert ha nem tanultok belőle, viszitek a következő kapcsolatba is, és mindig probléma lehet belőle (hacsak nem találtok egy nagyon tudatos partnert, aki valamiért jobban odafigyel a miértekre).

2018. júl. 26. 08:52
 53/59 anonim ***** válasza:
83%

papucsallatkak????!

Te azthiszed attol lesz ferfi valaki h minden likba bedugja??

Nem papacsallatkak a huseges ferfiak es igenis van aki huseges!

Kevesen de vannak!

Kalapom emelem azok a ferfiak elött akik kitartanak,akik erösek es husegesek egy kapcsolatban barmi ellenere is!

Ök a ferfiak!nem azok akikkel szembejön a problema megoldas helyett felrelep vagy ha nem tudja megoldani elval.

Te ferfianak erzed magad attol hogy boldogtalan vagy?

hogy a parod szexel büntet?XD

vicces aki ezt turi

ha ferfi lennel asztalra csapnal h asszony vagy rendezzuk a dolgokat

vagy szepen osszepakol valamelyikunk es viszlat!

De te nem!itt panaszkodsz nekunk holott elvileg te vagy a ferfi

egy hatarozott ferfi nem igaz??

Akkor miert nem mondod el a parodnak mi a problemad?

es ha nem valtozik szeretnel elvalni?

es akkor kerdem ki a papucs allatka?????

2018. júl. 26. 09:07
 54/59 anonim ***** válasza:
71%

Szóval aki nem dugná meg még a guruló almát is, ha luk van rajta, aki képes szeretni és tisztelni a párját, és van becsülete, az papucsállatka? Érdekes hozzáállásod van.

2018. júl. 26. 10:21
 55/59 anonim ***** válasza:
71%
Ne bántsátok hisz ő is egy olyan jó fiú egy kincs akit a gonosz nénik mindig bántanak. :D
2018. júl. 26. 10:49
 56/59 A kérdező kommentje:
Igen azok! Ha nem lenne a sok papucs, már rég a védelmemre kelt volna valaki ezzel az Amazon sereggel szemben. De csak lapítanak, nehogy az asszony meglássa az előzményeket! Smh
2018. júl. 26. 12:49
 57/59 anonim ***** válasza:
76%

Vagy csak értelmesek, és fogják a fejüket a kérdés láttán, hogy mekkora kretének élnek.

smh

2018. júl. 26. 14:29
 58/59 A kérdező kommentje:
Úgyis a tiétek lesz az utolsó szó, szóval én itt be is fejezem. Remekül sikerült az egészet úgy beállítani, hogy rólam szóljon, holott a kérdés nem rám irányult, de mégis hozzám lyukadtunk ki. Arra még mindig nem válaszoltak a legtöbben, akik engem akarnak a földbe döngölni, hogy mit gondolnak arról, hogy mit érnek el azzal, ha eszközként használják a micsodàjukat. De nyilván ez a kérdés kellemetlen, fájó pontot érintettem, ezért kellett kiforgatni a szavaim, belekötni mindenbe, csak, hogy ne kelljen a lényegről beszélni. Persze ezt már megszoktam, hisz ehhez remekül értetek. Egy jó tanács Nektek! Lesz idő, amikor megbànjàtok, hogy megvontàtok tőlünk és ezzel magatoktól is az örömszerzés lehetőségét, mert helyette jobban esett duzzogni, uralni és irànyîtani a férfit a farkànàl fogva. Tisztelet persze a kivételnek! Szóval most tessék, jöhetnek a szitokszavak! 🙂
2018. júl. 26. 17:11
 59/59 anonim ***** válasza:
100%

Hallod a te feleseged az aki megvonja!

a nok 99,9szazaleka nem olyan hulye h szexmegvonassal buntessen

mar megbocsass!

ezert irtak tobben h vallj el mert ez nem normalis amit csinal

es az sem h csalod

nem illetek ossze,keress olyan not akinek eszebe se jutna ilyesmi

2018. júl. 26. 17:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!