Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nők! Azzal, hogy megvonjàtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Azzal, hogy megvonjàtok a testiséget a partneretektől, szerintetek elértek valamit?

Figyelt kérdés
Sokszor tapasztaltam már azt, hogy a nők a szexet eszközként használják céljaik elérésére. Ha nem tetszik nekik valami vagy nem kapnak meg valamit, rögtön jön a fejfájós duma. Egy darabig ezt még el lehet viselni, de tudjátok a szükség nagy úr! Komolyan, ilyenkor miért csodálkoztok, ha félre megyünk? 34/F

2018. júl. 25. 11:22
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
22%

Igazad van. A napi szex az alap.

N

2018. júl. 25. 11:27
 2/59 anonim ***** válasza:
82%

Na jó, most hogy visszajöttem a hányásból...

Szerintem köpj föl és állj alá. Ha csak egy guminőként tekintesz a "párodra", akibe bele tudsz üríteni, akkor miért csodálkozol rajta, hogy azt az egyetlen dolgot használja fel ellened, ami érdekel benne? Gondolom mikor szépen kérte, akkor leszartad. Na ház ezért.

2018. júl. 25. 11:31
 3/59 anonim ***** válasza:
9%

Nem nőként, de erre az alábbi (néhol alattomos) reakció létezik:

- pár ilyen játszma után megmutatni neki az ajtót. Ha "idomítató állatnak" néz, akkor nem fog hiányozni.

- Erről volt egy jó képregény, ahol ez ment sok-sok napon át, aztán a vége az, hogy "Jaj megcsalt a Béla, miért miért..." Vajon. Jó ez undorító "megoldás", az elsőt támogatnám inkább, akkor a köznép szemébe se leszel a fattyúsátán.

- Ha ezzel próbál kihasználni, az azt mutatja, hogy manipulatív ami azonnal kuka.

- Ha ez neki csak egy eszköz, akkor azt mutatja, hogy ő nem élvezi a dolgot amúgy sem, szóval lehet jobb lesz, ha távozik. Ennek alapból csak egy jó dolognak kellene lenni amit normál esetben mindkét fél élvez és nem egy eszköz. Haragosabb időkben érthető, ha nincs ilyesmi, de akkor szerintem a férfi sem vágyik ilyesmire attól akivel épp nem igazán jön ki jól.

2018. júl. 25. 11:33
 4/59 anonim ***** válasza:
13%

Ez csak akkor oké, ha olyasmit kért, mint házimunka vagy szívesség. Ha valami szemét ékszert, vagy egyéb kacatot akar így kizsarolni, az viszont már szerintem nincs rendben.

2018. júl. 25. 11:35
 5/59 anonim ***** válasza:
95%
A szex megvonás egy tünet, h vmi nem stimmel a kapcsolatban. Az esetek nagy részében nem tudatos. Ha, érdekel a nő, akkor dolgozol a kapcsolaton, ha nem érdekel vagy ostoba vagy, akkor meg kitalálsz ilyen összeesküvés elméletet és sunyi puha p.csként félrekefélsz.
2018. júl. 25. 11:35
 6/59 anonim ***** válasza:
94%

Nem ismerek ilyen nőt, de biztos vannak, megérnek egy misét...

De azért te se vagy normális... ha egy darabig nincs szex, akkor megcsalod a párod, mert a szükség nagy úr?? Jézusom! Mi lesz akkor, ha betegség vagy terhesség miatt nem tudjátok csinálni egy darabig?

2018. júl. 25. 11:36
 7/59 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, én még soha nem zsaroltam senkit szexszel, mert nekem is van rá igényem egy párkapcsolatban. Viszont ha fáj a fejem, akkor fáj a fejem, van, amikor az intimitás segít csökkenteni, de van, amikor úgy görcsöl, hogy semmi nem esik jól, és már gyógyszer kell, mert még aludni sem tudok tőle.

Persze, aki zsarolásra használja, az más, csak minek olyannal kell összejönni?

2018. júl. 25. 11:39
 8/59 anonim ***** válasza:
5%

Egyrészt az más eset, másrészt akkor azért lehet csinálni, csak "nem úgy, mint máskor". Pl. kéz van akkor is...

2018. júl. 25. 11:41
 9/59 anonim ***** válasza:
77%

ÉN tudom, hogy más eset, de a kérdező ars poeticája az, hogy "szükség nagy úr", márpedig a "szükség" olyan dolog, ami nem válogat.

2018. júl. 25. 11:47
 10/59 anonim ***** válasza:
95%

Én nem használom sehogy a szexet. Viszont ha haragszom valamiért a páromat nem vágyom az érintésére és a kölcsönös örömszerzésre.

Nekem eleve alacsony a libidóm így a heti 2-3 a realitás nálunk. Ha ezért félre megy legalább hamarabb rá jövök hogy egy féreg mint hogy gyereket csinálnánk.

Az ilyen kérdéseknél mindig eszembe jut hogy vajon hányadik héten kefélnél félre ha a párod veszélyeztetett terhes lenne vagy csak simán ki kéne várnod azt a kb 2 hónapot amíg “alkalmassá válik” vagy adott esetben mit tennél egy huzamosabb megbetegedés idején.

Persze a párunkat (nem csak szex megvonással) nem büntetni kell hanem megbeszèlni a gondokat ha nem megy elválni/szakítani hisz a párunk nem a gyerekünk hogy nevelgessük. De az hogy nincs szex senkit nem ment fel megcsalás esetén.

Ha arra jó hogy takarítson főzzön mosson a fizetésével segítse az életszínvonalad akkor ne kefélj félre ha meg a szex ennyit ér boríts mindent.

Ez a gyerekes minden kell egyszerre viselkedés hihetetlenül un szimpatikus. Ha nem jó és szerinted menthetetlen a kapcsolat lépj ki és vállald a szingliséget amíg találsz olyat akivel a kapcsolat minden terén működik. De ne játsz senkivel. Vagy ha igen ne lepődj meg ha csúnyán néznek.

Ettől függetlenül szerintem minden zsarolót azzal a lendülettel kell kipenderíteni az ajtón ahogy érkezett. Viszont aki egy zsarolóval él együtt és csalja az pont ezt a párt érdemli. Zsák a foltját stb. legalább addig is biztonságban vannak a normális párkereső emberek.

2018. júl. 25. 11:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!