Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Azzal, hogy megvonjàtok a testiséget a partneretektől, szerintetek elértek valamit?
Figyelt kérdés
Sokszor tapasztaltam már azt, hogy a nők a szexet eszközként használják céljaik elérésére. Ha nem tetszik nekik valami vagy nem kapnak meg valamit, rögtön jön a fejfájós duma. Egy darabig ezt még el lehet viselni, de tudjátok a szükség nagy úr! Komolyan, ilyenkor miért csodálkoztok, ha félre megyünk? 34/F2018. júl. 25. 11:22
11/59 A kérdező kommentje:
Világ életemben tiszteltem a nőket, soha nem használtam őket guminőnek, míg ők élő vibrátor és Ken babaként engem annál többet. Volt olyan is, aki közölte velem, hogy ő csak azért jön át... Amikor jól ment, kapta az ajándékokat és meg lehetett velem jelenni, addig jó voltam, majd amikor nehezebb lett az életem, hirtelen már nem volt annyira oda értem. Egyszer előttem a következőket írta egy papírra: "Egy darab szar vagy!" majd átnyújtotta nekem. Bocsánat ha ilyen tapasztalatok után úgy gondolom, hogy a nők is megérik a pénzüket. Szerintem pont, hogy nem nekem kellene leköpnöm magam, hanem annak, aki ilyenekre képes és zsarolja a másikat a szexszel és bűntudatot próbál kelteni olyanért, amit ő provokál ki. Esetleg maszturbálnom kellene életem végéig, mint egy tinédzsernek? Ezek igenis biológiai szükségletek, amiket nem szabad elfojtani, mert abból semmi jó nem fog származni, főleg nem hosszú távon. De folytassàtok csak, de akkor majd nem kell rinyàlni 10 év múlva egy seregnyi macskával körülvéve esténként, hogy nincs egy jóravaló pasi manapság. Tudjátok a szépség is mulandó dolog...
2018. júl. 25. 11:56
12/59 anonim válasza:
Soha nem csináltam ezt,csak az ellentétjét.Jó cumi,jó szex,bújás,és mindent el lehet érni egy férfinél.Ezt tapasztaltam életem során,akármilyen férfi is volt.
13/59 anonim válasza:
Az a nő aki eszközként használja a szexet az egy ordas nagy k u r v a .
Sok ilyenről hallok hogy idomitják a pasit ezzel.
Én az első próbálkozás után kidobnám a nőt. Ha feleség lenne azonnal félrekurnék. Utána elgondolkodhatna hogy kit nézzen cirkuszi majomnak.
14/59 anonim válasza:
És mitől vagy jobb mint aki “idomításra” használja a szexet ha te meg ezen felbuzdúlva félre krsz?
15/59 anonim válasza:
De pont, hogy a maszturbáció is arra van, hogy ezt a szükségleted fedezd. Attól lesz szükséglet, hogy nem válogatsz.
16/59 anonim válasza:
Amúgy honnan tudjátok, hogy valakinek az idomítás a motivációja? Lehet, csak nem érdekli annyira a szex, és tényleg nincs kedve hozzá. Nem mindig bünti, ha nem kaptok puncit. Miért annak fogjátok fel?
17/59 anonim válasza:
"Ezek igenis biológiai szükségletek"
Mióta? :DD
Amúgy ha bajom van a párommal, nem kívánom a szexet, ennyi. Nem "idomítani" akarom ezzel, hanem egyszerűen nekem nem lenne jó érzés, úgy meg nem vagyok hajlandó belemenni, normális esetben nem arról szól a szeretkezés, hogy egyikünk élvezi a másik meg elviseli.
Rendbe hozzuk a gebaszt, utána lehet újra szex, addig semmi kedvem hozzá.
18/59 anonim válasza:
"biologiai szukseglet"
Ebbe meg senki nem halt bele.
19/59 A kérdező kommentje:
Persze, nyilván nem olyan fontos, mint az evés vagy az ivás, de akkor is... Nem is arról beszélek amikor tényleg beteg a másik vagy terhesség idején, hanem akkor, amikor 10-böl 10 alkalommal van valami kifogás és kezdem úgy érezni magam, mint akit kasztràltak... Na ez a gond...
2018. júl. 25. 12:52
20/59 anonim válasza:
A muszáj, kötelezően kierőszakolt napi minimum 1 szex, az kell a fenének, mert olyan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!