Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nők! Azzal, hogy megvonjàtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Azzal, hogy megvonjàtok a testiséget a partneretektől, szerintetek elértek valamit?

Figyelt kérdés
Sokszor tapasztaltam már azt, hogy a nők a szexet eszközként használják céljaik elérésére. Ha nem tetszik nekik valami vagy nem kapnak meg valamit, rögtön jön a fejfájós duma. Egy darabig ezt még el lehet viselni, de tudjátok a szükség nagy úr! Komolyan, ilyenkor miért csodálkoztok, ha félre megyünk? 34/F

2018. júl. 25. 11:22
1 2 3 4 5 6
 31/59 A kérdező kommentje:
Azért az sokkal ritkább szerintem, hogy egy fickó nem "szolgálat kész", mint a fejfájós maszlag. De ha mégis, akkor is van más megoldás pl: nyelv, ujjak, segédeszközök. Viszont a màssz már le rólam, húzz a @#csàba a lehető legrosszabb hozzáállás.
2018. júl. 25. 13:23
 32/59 anonim ***** válasza:
85%
Őszintén szólva a potencia probléma nem is olyan ritka (sajnos). Csak mivel ezek a tartós párkapcsolatban fordulnak elő, a pár saját problémájának tekinti ezért ezek a dolgoka annyira nem forognak közszájon. Plusz a nők nagy többsége nőiességében érzi sértve magát, ha nem képes arra, hogy a párjának felállítsa. Amikor meg egy férfi ki van zsigerelve... akkor nem fog a párja kedvére tenni (bár a statisztikákból az derül ki, hogy még mindig több az a férfi, aki aktív szexuális élettel sem elégíti ki a párját ű, és nem is tesz erre erőfeszítéseket. Szóval a férfi könnyebben sz@rja le).
2018. júl. 25. 13:33
 33/59 A kérdező kommentje:
Egyébként ezzel a témával komolyan foglalkozni kellene és nem elbagatelizàlni, mert soha ennyi válás nem volt még, mint napjainkban. Biztos vagyok benne, hogy ez a dolog is közrejátszik és most nem csak arra utalok, amikor a nők nem úgy állnak már a szexualitáshoz, mint amikor megismerkedtek a pàrjukkal. Viszont abban is biztos vagyok, hogy a férfiak sem járnának el otthonról olyan nagy arányban, ha több összebújàsban, kevesebb csesztetésben lenne részük. A prostiknak idővel új állás után kellene nézniük. Én még nem voltam, nem is tervezem, de nem vagyok jövőbe látó. Egy haverom mondta: "Sajnos, van amikor eljön az a pont, amikor már nincs tovább. Ha menni kell, akkor menni kell."
2018. júl. 25. 13:35
 34/59 anonim ***** válasza:
84%
De arra még mindig nem adtál választ kérdező hogy mitől jobb a “jólmegleckéztetemésfélrelépek” mint normál emberek módjára megbeszélni ha nem megy elhagyni?
2018. júl. 25. 14:25
 35/59 anonim ***** válasza:
68%
hát bocs, de amikor pipa vagy a másikra, akkor nem kívánod vele a szexet
2018. júl. 25. 14:28
 36/59 anonim ***** válasza:
92%

Én nem büntetek szexszel, mert az nekem is rossz, ha nincs.

Amúgy meg semmi olyat nem csinál a párom, hogy büntetést érdemeljen. (Max. amolyan "büntetést", ha érted.)

2018. júl. 25. 14:33
 37/59 anonim ***** válasza:
100%

"Az első esetben az ember sokkal könnyebben viseli el."

Ne az emberekről nyilatkozz, magadról. Nálam itt szemben felújítás van, és minden idegszálam pattanásig van feszülve, az idegrendszeremet nem érdekli, hogy "szóltak előre".

2018. júl. 25. 14:36
 38/59 anonim ***** válasza:
59%

En 6 eves kapcsolatot hagytam ott...

szerettem imadtam jegyben jartunk

nalunk nem volt szexmegvonas vagyis nekem annak tunt

az ex heti 1szer kivanta en többször nö letemre.en szenvedtem.Fiatalon jöttünk össze tapasztalatlan volt ami evekkel kesöbb sem valtozott.

Nem is azzal volt a baj h heti 1,hanem a minösege,ha a heti 1 szex falhozcsapos 3-4 fele poz ömlik rolunk a viz annyira jot szexeltünk volna nem lett volna gond.Korai magömlese volt,berakta 1perc sem kellett hozza es elelvezett.masik menet kilöve mert ö neki nem ment.

evekig orgazmus nelkül eltem.Emlitettem neki ezt a korai magömlest

h van megoldas ellene tegyünk valamit mert igy nem jo

többször nekem esett h oneki semmi baja azert van ez mert korül van metelve????!!!!

mondtam neki nem azert dragam.lenyeg a lenyeg h finoman szoktam

közeliteni e teren fele.mikor utoljara probaltam beszelni erröl h akkor legalabb 2 menet legyen teljesen felhaborodott h en mekkora egy szar vagyok ö tökeletes az agyban.nem tudja mi bajom van csapkodott nem szolt hozzam

eldurrant az agyam aztan mondtam neki sok sikert a következö baratnöhöz,meglatjuk mennyire vagy jo az agyban

Nagyon makacs volt az ex,barmit megakartam beszelni vele allandoan volt ellenerve.Föleg ha a szexröl volt szo.

Sosem csaltam meg,de amikor testileg lelkileg megviselt h a testem

nem boldog(orgazmushiany miatt evekig) fogtam es szakitottam

Nem passzoltunk össze

Azota 3 bnöje volt par honapon belül mindegyik szakitott vele

2018. júl. 25. 14:54
 39/59 anonim ***** válasza:
76%

„a férfiak sem járnának el otthonról olyan nagy arányban, ha több összebújàsban, kevesebb csesztetésben lenne részük. A prostiknak idővel új állás után kellene nézniük.”

Tehát ezzel azt írod, hogy konfliktuskerülő, gyáva férfinek lenni teljesen rendben van, és inkább megcsalsz valakit, amivel semmit nem oldasz meg a kapcsolatodban, csak tetézed a gondokat?

Mi értelme az ilyen kapcsolatnak, ahol annyira nem vagy a másikkal őszinte, egyenes, annyira félsz valami miatt, hogy a megbeszélésre és megoldásra való törekvés helyett inkább lefekszel mással? Ebben semmi konstruktív nincs, semmi olyan, amivel igazából azon dolgoznál, hogy javíts valamin, ami neked nem megfelelő. Az, hogy megcsalsz valakit, nem a párodról árul el valamit, hanem rólad, hogy hogyan állsz a kapcsolatotokhoz. Miért nem próbálod elmondani neki, hogy „figyelj, nekem ez és ez nem megfelelő, ebből többet szeretnék, nekem jobb lenne, ha ezt máshogy csinálnánk. Neked mi a véleményed?”. És ezután mérlegelni, miután figyelembe veszed, hogy a másik hogyan áll hozzád, azokhoz a dolgokhoz, amiket te szeretnél.

Nem, ehelyett azt írod, ha pl. kevesebb az összebújás, akkor az megfelel neked, hogy egy idegen nővel lefekszel. Az miben segít? Több lesz az összebújás a kapcsolatodban? Ebben semmi logikus nincs. A rossz kapcsolat attól még rossz marad, amit előtte hiányoltál ugyanúgy megmarad. És még a férfiakat mondják logikusabb lényeknek…

2018. júl. 25. 15:00
 40/59 A kérdező kommentje:
Van úgy, hogy erről nem lehet valakivel beszélni, mert ettől hibásnak érzi magát, megbàntódik, viszont a "logikàtlan" férfi mivel szereti, nem akar neki rosszat. Elhagyni sem akarja, mert egyébként minden más rendben van. Látom, hogy a nők sokkal jobban erőltetik itt a "beszéljük meg, legfeljebb szakítunk, elhagyom, lecserélem" megoldásokat. Igenis, amiről nem tudtok, az nem fáj. Ha egy férfi nem kapja meg tőletek, megszerzi mástól. Nem tehetünk róla, ez nem szemetség, hanem ösztön, nem lehet ellene mit tenni. Ja, de mégis. Mondjuk a 10. utalás után kedvére tenni a másiknak, nem beállítani erőszakos, perverz szemétládànak amiért vér szökött az ágyékàba. Az összebújàs kifejezést a d#gàsra értettem...
2018. júl. 25. 15:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!