Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nők! Azzal, hogy megvonjàtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Azzal, hogy megvonjàtok a testiséget a partneretektől, szerintetek elértek valamit?

Figyelt kérdés
Sokszor tapasztaltam már azt, hogy a nők a szexet eszközként használják céljaik elérésére. Ha nem tetszik nekik valami vagy nem kapnak meg valamit, rögtön jön a fejfájós duma. Egy darabig ezt még el lehet viselni, de tudjátok a szükség nagy úr! Komolyan, ilyenkor miért csodálkoztok, ha félre megyünk? 34/F

2018. júl. 25. 11:22
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
82%

Miért nem tudtok a saját nevetekben nyilatkozni? Állandóan mi férfiak. Sokkal nehezebb leírni azt, hogy "ösztönlény vagyok", mint kiterjeszteni mindenki férfira, hogy "hát igen, mi ilyenek vagyunk".

Simán lehet félredugás ellen tenni. Csak kényelmes féregnek lenni.

2018. júl. 25. 15:22
 42/59 anonim ***** válasza:
85%

#40 Mivel szereted, nem akarsz neki rosszat, ezért szerinted azzal nem teszel neki rosszat, hogy hazudsz és megcsalod? Tényleg minden logikát nélkülöz, amit írsz.

Ha amiről nem tudunk, az nem fáj, akkor ezt terjesszük ki bármilyen helyzetre. Legyen az a jó kapcsolat, ahol ott vered át a másikat, ahol tudod, úgy hogy az nem jön rá. Mert végülis az nem fáj. De ugye nem probléma, ha a feleséged rengeteg férfivel megcsal, csak neked nem mondja, mert, hogy akkor nem fáj neked sem?

Ne gyere már az ösztönökkel, nem állat vagy. Az különbözteti meg az állatot és az embert, hogy elvileg az ember tudatos lény, aki képes irányítani az ösztöneit. Nem véletlenül nem ott vizelsz, ahol éppen rád jön az inger, nem ott fekszel le aludni abban a pillanatban, amikor álmos leszel, nem a bank vagy park, vagy akármi közepén kezdesz szexelni, ha éppen akkor izgultál fel. Nem esel neki az első szembejövő nőnek, akit szexuálisan izgatónak találsz, mert emberként tudod, hogy ez nem így működik, hogy egyoldalúan, a saját élvezeted, ösztönöd javára megtehetnél bármit. Miért kell kifogásnak használni az ösztönöket a gyengeségre és gyávaságra? Ez egyszerűen azon múlik, hogy hogyan döntesz, mit akarsz megtenni, és mit nem, mibe vagy hajlandó energiát fektetni, és mibe nem. Nem más érzéseit veszed figyelembe ilyenkor, hanem egyedül csak a saját élvezeted, boldogságod vezérel egy megcsalás esetén.

2018. júl. 25. 15:44
 43/59 anonim ***** válasza:

Hát, gondolom a mulatószenés őrjöngés a képedbeböfőgő "értelmiségiekkel" jobb lenne.

2018. júl. 25. 16:03
 44/59 A kérdező kommentje:
#42 Az a különbség kettőnk között (a nemünket leszàmîtva), hogy én megpróbálok a nők fejével gondolkozni, Te pedig meg sem próbálsz pasi aggyal, csak vagdalózol. Nem tudod milyen a vissza utasítás után felpattintani a laptopot, hogy "elintézd a dolgod", megalàzva, keserű érzések között. Igen, ebből a szempontból lehet, hogy állat vagyok, de féreg nem. Persze egy nő mondhat bármit, csinálhat bármit, zsarolhat érzelmileg, testileg, kisajàtîthat, bűntudatot kelthet, úgysem lesz következménye. Nem beszélve arról, amikor a konditeremben egyes lányok olyan szinten direkt bepucsítanak, hogy majdnem látom a méhüket és egy k#rva gyakorlatot nem tudok normálisan végigcsinálni. Az persze nem àllatias, ugye? A hím magához csalogatàsa, bizonyos pózokkal, testtartással, tollazat kitàràsàval? Ezek alapján legalább annyira vagyok állat, mint a nők, köztük Te is (Ne mondd, hogy Te még nem kelletted magad, úgysem hiszem el!)
2018. júl. 25. 16:49
 45/59 anonim ***** válasza:
100%

Téged egyszerűen elvakít a haragod. Senki nem mondta hogy nem rossz ha a nő kelleti magát vagy ha a szexet fegyvernek használja. Sőt többen leírtuk hogy ez se becsületes sőt azonnali elhagyását érdemel. De nem megcsalást. Nem mellesleg kirmelhetnéd hol próbálták a nők fejével gondolkozni?

Szintén fontosnak látom kiemelni hogy vannak morális társadalmi normák szabályok amiket nem hágunk át mindegy milyen nemű vagy vagy ha igen akkor fogadd el a következményét. Ilyen a fizikai erőszak nemierőszak a gyilkosság (amiket szintén lehetne az ösztönökkel védeni) a szexuális devianciák (ami egyértelműen ösztönös cselekvés) és ezeknek egy gyengébb változata a hűtlenség (amennyiben valaki ragaszkodik ahhoz hogy ösztönösséggel magyarázza). Szerintem jellemhiba.

2018. júl. 25. 18:48
 46/59 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy elfelejtettem leírni, de a lényeg, hogy tényleg próbálom kitalálni, hogy mi járhat a nők fejében sokszor, még akkor is, ha lenne jobb dolgom is ennél. Sokra eddig nem jutottam, de én legalább törekszem. A baj az, hogy csak a megcsaláson van a hangsúly, de arról sosem esik szó, hogy az miért történt meg, mi vezetett oda. Tudom, aljas disznó minden férfi, aki csak a farka után megy... A devianciàkat hagyjuk, az társadalmi konstrukció, a megcsalás nem tartozik szorosan közéjük, viszont ezt is a modern ember találta ki, ugyanúgy, mint a szerelmet, ami a XIII. század előtt ismeretlen fogalom volt. Akiket megcsalnak, néha elgondolkozhatnának, mielőtt magukra öltik az áldozat szerepét.
2018. júl. 25. 19:58
 47/59 anonim ***** válasza:
100%

Áldozat szerep... de amit te csinálsz az meg mártírkodás!:(

Az hogy ide jutottatok az 2-tök hibája! Te is hagytad ezt! A megcsalás mindig jelző értékű: jelzi elszúrtátok és ha még most a haláltusában sem kapjátok össze magatokat akkor itt csak ódázátok a véget.

2018. júl. 25. 20:33
 48/59 anonim ***** válasza:
70%

Ismerőseim között, és a neten, meg a saját előző kapcsolataimban, ha olyan probléma volt, hogy egyik fél többször akart volna szexelni mint a másik, akkor MINDIG, MINDEN ESETBEN a nő kívánta volna többször, és a pasi volt mindig "fáradt" :D

2018. júl. 25. 20:39
 49/59 anonim ***** válasza:
72%

Ne húzd már rá a normális Férfiakra a saját civilizálatlan ösztönszintű állatias viselkedésed. Legalább vállalnád fel, hogy NEKED a farkad a legfontosabb, és kész.

Miért jó a komplett férfi nemre ráhúzni a baromságaidat?

2018. júl. 25. 20:41
 50/59 anonim ***** válasza:
77%

Na látjátok, én ebből csak 4-et olvastam el és ahelyett, hogy itt vitatkoznék, szépen elnyaltam a bnőmet ezelőtt, de már megyek is vissza hozzá és úhból megteszem.

Mert az ilyen vitatkozásokra sajnálom az időmet :-)

2018. júl. 26. 06:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!