Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 6 éve egyszer megcsaltam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 éve egyszer megcsaltam a barátnőmet szerintetek elmondjam vagy halgassak inkább?

Figyelt kérdés
A bűntudat bennem van de nem mertem elmondani soha mostanába ilyeneket kérdezget hogy megtudnám csalni lehet hogy érzi?
2018. júl. 23. 13:43
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Milyen lenne az életed így leélni eleted szerelmével? Akárhogy is lenne utána a lelked is megkönnyebbülne ha szakít ha megbocsájt legalább elmondtad ha már ekkora patkány voltál vele! Intézd igazságosan lehet a sors kemenyebben buntet mint ő!
2018. júl. 24. 17:16
 22/26 anonim ***** válasza:
39%

Kuss. Ha folytatni akarod vele.

Ha a férjem bejelentene egy ilyet tönkre tenne mindent, soha nem tudnám megbocsátani.

Nem akarja tudni! Szenvedj egyedül a te bűnöd! Ha nem szereted hagyd ott, de ne mond el. Vagy tényleg te akarnál ilyet hallani tőle?

(32N)

2018. júl. 25. 01:31
 23/26 anonim ***** válasza:

Én akarnám tudni, hogy emberrel vagyok-e kapcsolatban, vagy valami t@konnyal, szóval én pl értékelném, ha elmondaná.

Honnam tudod te, hogy más mit akar, meg mit nem?

2018. júl. 25. 08:31
 24/26 anonim ***** válasza:
Gondolj arra, hogy te akarnád-e tudni, hogy megcsal a barátnőd, vagy nem baj, csak ne tudj róla. És ennek tudatában dönts, hogy továbbra is hazudni fogsz-e neki, vagy pedig megadod a lehetőséget, hogy eldönthesse, hogyan viszonyul hozzá. Akik azt írják, hogy most már felesleges megmondani neki, azok azért eléggé érdekesen gondolkoznak a tisztelet és őszinteség fogalmáról. Nincs olyan, hogy elévül egy ilyen tett, csak mert évekkel ezelőtt történt. Most is ugyanúgy hazudsz neki amiatt a régebben elkövetett árulás miatt, nem törlődik, amit csináltál.
2018. júl. 25. 12:38
 25/26 anonim ***** válasza:
Ez nehéz kérdés. Nyilván akkor kellett volna elmondanod, amikor aktuális volt, de ugye ennek már tökmindegy. Megértem azokat, akik úgy gondolják, nem kéne ilyesmivel összetörnöd, de azt hiszem, nem tenne jót a továbbiakban a kapcsolatotoknak, ha téged mardosna a bűntudat, plusz neki joga van tudni az igazságról, és annak fényében eldönteni, hogy hogyan tovább. Én valószínűleg megbocsátanék a páromnak, még ha sok időbe is telne. Végül is ha az elmúlt hat évben hűséges voltál, fel lehet tételezni, hogy többször nem esel ugyanebbe a hibába.
2018. júl. 25. 15:37
 26/26 anonim ***** válasza:

Én most nem megyek bele abba, hogy hogy képzelted, ha szereted, nem csalod meg stb. A kérdésedre a válaszom amúgy az, hogy ne mondd el.

De! Én ismeretlenül is azt mondom neked, hogy jó hülye vagy, hogy ilyet kiírsz ide.

Ha már egyszer megtörtént, akkor inkább hallgass örök életre. Mert ami történt, már kapásból ketten fogjátok a sírba vinni - legfeljebb a másik nem tudja, hogy ez megcsalás volt. És ugye amit már ketten tudnak, az nem titok. Kicsi a világ, bármikor ,,körbeérhet" az info.

És erre te meg kiírod ide a netre, hogy ország-világ láthassa.

2018. aug. 1. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!