Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 6 éve egyszer megcsaltam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 éve egyszer megcsaltam a barátnőmet szerintetek elmondjam vagy halgassak inkább?

Figyelt kérdés
A bűntudat bennem van de nem mertem elmondani soha mostanába ilyeneket kérdezget hogy megtudnám csalni lehet hogy érzi?
2018. júl. 23. 13:43
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
49%
Azzal még kiegészíteném, hogy a szakítás okának nem a megcsalást hoznám fel, nem aláznám meg ezzel, mi értelme bántani a másikat.
2018. júl. 23. 14:38
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
"Kicsi a világ" - szokták mondani. Lehet, hogy a kérdése, okkal jött elő, mert megtudta valahonnan, és kíváncsi, hogy meddig sunnyogsz még.
2018. júl. 23. 14:49
 13/26 A kérdező kommentje:
Szeretem lassan elszeretném venni csak így bele menni egy házasságba elég húzós de visszont ha elmondom lehet elzavar p*csába lehet tényleg jobb ha halgatok inkább
2018. júl. 23. 14:50
 14/26 anonim ***** válasza:
81%

Minek akarod elvenni, ha abszolút nem tiszteled?

2018. júl. 23. 14:52
 15/26 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem ne szakíts vele, bizonyára szereted azért van bűntudatot. 6 év az hosszú idő, kár tönkretenni egy jól működő kapcsolatot. Tanulj a hibádból és mégegyszer ne kövesd el.
2018. júl. 23. 14:52
 16/26 anonim ***** válasza:
14%
És ha 26 éve loptál egy cukorkát a boltból? Azt is bevallod a boltos néninek? Hülyeség 6 év után elmondani. Amiről nem tud az nem fáj.
2018. júl. 23. 14:57
 17/26 anonim ***** válasza:
34%

Fuuu, inkabb ne.

Ha tudod, hogy ez tobbet soha nem fog elofordulni, es az az egy is csak "becsuszott", akkor inkabb hallgass.

Vedd el, es majd a halalos agyadon elmondhatod, de ha ezt most teszed meg, akkor az osszetor mindent. Lehet, hogy megbocsatana, de semmi sem lenne a regi, es ez rovidebb vagy hosszabb tavon biztosan a kapcsolat veget eredmenyezne.

2018. júl. 23. 16:55
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

hmmm 6ev azert hosszu idö!

Mond csak amikor oltár elè vonultok tudsz majd öszinten a szemebe nezni?

Amikor elmondjatok az esküt?

Hogy joban rosszban betegsegben egeszsegben

es hüsegben eltek lesz gyomrod magadhoz?

Oka volt annak h megcsaltad,

bar az jo jel h azota nem törtent ilyen

de atgondolnam a helyedbe

2018. júl. 23. 18:42
 19/26 anonim ***** válasza:
Ha van gerinced elmondanád! Nem megaláznád! Mi vitt egyáltalán arra higy megcsald?! Főleg ha ő az igazi neked?! Te mit szólnál ha ez fordítva lenne veled? Ha szeret megbocsájt de vállald a felelősséget a tetteidért akármikor is történt légy végre férfi!! A párod megerdemli az őszinteséget!
2018. júl. 24. 16:54
 20/26 anonim ***** válasza:

Előző vagyok

Amúgy lehet a fülébe jutott és kiváncsi bevallod-e. Vagy ő csinált valamit és azért kérdezget.

2018. júl. 24. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!