Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 éve egyszer megcsaltam a barátnőmet szerintetek elmondjam vagy halgassak inkább?
Figyelt kérdés
A bűntudat bennem van de nem mertem elmondani soha mostanába ilyeneket kérdezget hogy megtudnám csalni lehet hogy érzi?2018. júl. 23. 13:43
1/26 anonim válasza:
Kuss. A bűntudat a te terhed, ne tedd rá. Ha megteszed duplán leszel szemét, mert gondolom elvárnád, hogy megbocsásson és minden ugyanígy menjen tovább. Innentől kezdve legyél hozzá jó.
2/26 peca1000 válasza:
Ne mond el neki.
Amit nem tud, az nem fáj.
Ha kérdezi, hogy megcsalnád e valaha, akkor mond azt, hogy ez rajta múlik.
Ha megkapsz mindent a kapcsolatban, akkor nem.
3/26 anonim válasza:
Nem szep volt tőled hogy ennyi éve elhalgattad ès a szemébe hazudtál,de ha már nem montad meg jobb ha nem is mondasz semmit mert lehet elveszíted ès jobb ha nem okozol neki fájdalmat.Inkabb légy azon hogy ilyent többet nem teszel.
4/26 anonim válasza:
Erdekes. Ha no ir ilyet, akkor mondja el, had rugjak ki a ribit.
5/26 anonim válasza:
Regen ugy gondoltam, kotelezo elmondani, de szerintem ha az eset utan azota hat eve normalis vagy, akkor mar inkabb ne mondd el.
6/26 anonim válasza:
Én akarnám tudni. Te akarnád tudni?
7/26 anonim válasza:
Ne mondd el neki,de elég genya húzás volt tőled.
8/26 anonim válasza:
Joga van eldönteni, hogy akar-e egy hazug gennyládával együtt lenni, vagy sem.
Szerintem el kéne mondanod.
Nem is értem, hogy tudsz tükörbe nézni így...
9/26 anonim válasza:
Ne mondd el! Következő életedben majd vezekelsz bűneid miatt. :D
10/26 anonim válasza:
Csak simán szakítanék vele, oka volt annak, hogy megcsaltad, nem is értem, miért húztad el eddig. A bűntudat benned van, nem érzed jól magad így, neki pedig joga van olyannal lenni, aki tényleg szereti és megbecsüli, szóval nem is értem a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!