Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Apám több mint egy éven keresztül csalta/csalja Anyumat, a r*ancot (tanítónő, van egy kislánya) pénzelte, újíttatta a házát, hazudott nekünk folyamatosan. Mi otthon dolgoztunk, Ő meg a pénzt hordta a 30 éves r*ancnak 60 éves létére. Nem rég derült ki, ez nem az első megcsalás, Anyum tönkre ment lelkileg... Pár napja el is költözött otthonról. Teljes mértékben Apámat látom én is a hibásnak, annyit megtenni, harcolni egy kapcsolatért, családért, mint amennyit Anyum tett, nem sokan tennék meg és Apám így sem becsülte. Most fogja a fejét, Ő is ki van készülve, próbálja visszakönyörögni Anyumat, de nincs semmi esélye. Bennem olyan nagy a gyűlölet Apum és a nő irányába, hogy ha tehetnén egy életre kiraknám Őt az életemből, de bűntudatom van, mert mégiscsak az Apám, anyagilag mindent megkaptunk tőle. Igaz, ezen kívül szinte egyáltalán nem vette ki a részét a nevelésünkből. Nem tudom mi lehhe a “helyes”. Megszakítani Vele a kapcsolatot vagy ne? Amit tett Anyummal és a családunkkal, soha az életben nem fogom tudni megbocsájtani. Gondoltam arra is, hogy a r*ancnak kiposztolok valamit az idővonalára, vállaja fel a szép igazságot... Van valami tanácsotok ötletetek?

21 L

2018. júl. 18. 11:39
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Tévedés azt gondolni, hogy egy család esetében a megcsalás csak a szülőkre tartozik. Sokkal nagyobb a hatása ennél.

Kérdező, szinte szó szerint ugyanez játszódott le nálunk is, pont ennyi idős voltam én is amikor történt a dolog. Mi vagy 2 évig nem is bírtunk apámmal beszélni, anyum teljesen tönkrement, a testvéreim is megsínylették a dolgot, csalódtak a férfi nemben. Most már beszélünk apámmal, de soha nem lesz olyan mint régen, mindig kívül fog esni a családi körön. Nem hiszem, hogy megérte neki.

2018. júl. 19. 07:13
 22/22 anonim ***** válasza:

#21 (és kérdező)

Felnőtt emberként ő mártogatta a farkát valami random nőbe úgy, hogy volt családja... Gondolom volt ideje felmérni a lehetőségeket, gondolom akkor neki megérte.

Nem tudom, szóba állnék-e egyáltalán egy ilyen után az illetővel.

2018. júl. 19. 10:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!