Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Apám több mint egy éven keresztül csalta/csalja Anyumat, a r*ancot (tanítónő, van egy kislánya) pénzelte, újíttatta a házát, hazudott nekünk folyamatosan. Mi otthon dolgoztunk, Ő meg a pénzt hordta a 30 éves r*ancnak 60 éves létére. Nem rég derült ki, ez nem az első megcsalás, Anyum tönkre ment lelkileg... Pár napja el is költözött otthonról. Teljes mértékben Apámat látom én is a hibásnak, annyit megtenni, harcolni egy kapcsolatért, családért, mint amennyit Anyum tett, nem sokan tennék meg és Apám így sem becsülte. Most fogja a fejét, Ő is ki van készülve, próbálja visszakönyörögni Anyumat, de nincs semmi esélye. Bennem olyan nagy a gyűlölet Apum és a nő irányába, hogy ha tehetnén egy életre kiraknám Őt az életemből, de bűntudatom van, mert mégiscsak az Apám, anyagilag mindent megkaptunk tőle. Igaz, ezen kívül szinte egyáltalán nem vette ki a részét a nevelésünkből. Nem tudom mi lehhe a “helyes”. Megszakítani Vele a kapcsolatot vagy ne? Amit tett Anyummal és a családunkkal, soha az életben nem fogom tudni megbocsájtani. Gondoltam arra is, hogy a r*ancnak kiposztolok valamit az idővonalára, vállaja fel a szép igazságot... Van valami tanácsotok ötletetek?

21 L

2018. júl. 18. 11:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
57%

A harmadik fél független? Mert akkor azzal kezd kapcsolatba, akivel akar.

Apád-anyád a hibás, ez nem a te elintéznivalód. Jó sokat hazudhattak neked, ha azt hitted, jó házasságban éltek. A megcsalás nem oka, hanem következménye a szüleid kapcsolatának megromlásának.

2018. júl. 18. 12:13
 12/22 anonim ***** válasza:
48%
Sajnos anyuddal is sok baj van, ilyen méltatlan kapcsolatban egy egészséges nő nem marad benne. Vagy van az a pénz?!
2018. júl. 18. 12:18
 13/22 próbálokkedveslenni ***** válasza:
0%

#9 - koránt sem biztos, hogy tudta, hogy házas a faterod

Továbbá ő neki anyud senki. Semmi köze hozzá. Nem is kell az érzéseivel foglalkozni. Ez baromi önzőn és sz_rul hangozhat, de ez van, ilyenek az emberek. Te is ilyen vagy alapjaiban, még ha tagadod is.

Egyébként pedig amennyiben ő visszautasítja apudat, akkor faterod keres mást.

2018. júl. 18. 12:23
 14/22 A kérdező kommentje:
A nőnek nem csúnyákat akartam írni, hanem az igazat, mentesen minden illetlen jelzötől. Tudom, hogy ez nem lenne a koromhoz méltó cselekedet, de szívesen elbeszélgetnék vele... Az, hogy ez csak a szüleimre tartozik, nem látom reálisnak. Ugyanúgy hazudott nekünk is, mint Anyumnak, a mi pénzünket is, amivel a családot támogattuk odahordta a nőjének. Én is feltettem a kérdést Anyumnak, hogy miért nem hagyta ott hamarabb Apumat, az első félrelépésnél... Nem akarta, hogy apa nélkül nőjünk fel, tudta, hogy Apum anyagilag nagyobb biztonságot tud adni számunkra, féltett minket, hogy mennyire visel meg stb... Megértem is meg nem is. De higyjétek el, Apám akármit is kap, akármilyen jó lehet Neki egy kapcsolat, család, akkor sem képes a hűségre. Ez a második házassága, egész életében nők, fiatal lányok után koslatott, ugyanezt csinálta a testvére is... Talán ilyen a beállítottságuk, mit tudom én... Ezt a magatartást sosem tudom megérteni sem elfogadni.
2018. júl. 18. 12:23
 15/22 anonim ***** válasza:
50%

Anyád egy gyáva ember és 21 évesen is képes azt mondani, hogy MIATTAD maradt egy ilyen ember mellett, ráadásul te el is hiszed neki. A gyerekre kenni egy szánalmas döntést még mélyebbre tolja az ilyen embereket a szememben.

Sajnállak, hogy te ezt nem látod reálisan.

2018. júl. 18. 12:33
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
Házas férfi létére a szeretőt pénzelte? Nohát még ilyet sem hallottam? Általában a harmadikat ingyen p...nak szokták nézni. Én középkorú létemre csak ilyenekről tudok. A te viselkedésed viszont döbbenetes. Ez Anyád problémája. Neked Apád mindig az apád marad akkor is ha éppen nem édesanyáddal él együtt.
2018. júl. 18. 13:11
 17/22 anonim ***** válasza:

Én anyumra is kiakadtam amikor azt hozta fel indoknak, hogy MIATTAM volt hosszú évekig egy nős, családos férfi szeretője (kitartottja). Miost képzeld el ha eléd állna a szerető és feldobná hogy ő is a gyereke miatt volt apád moslékosa (mert jött vele a pénz is). Akkor őt máris megértenéd?

A gyerek mindig a mártir kifogás a saját gyengeségünkre.

Ebben történetben mindenki térdig sáros. Apád-anyád-szerető.

És nyugodtan mond el mindenkinek amit gondolsz! Sokkal könnyebb lesz utána. Én legalábbis sokáig kummogtam, mert a szüleim dolga stb. De a frusztrációm nőtt. Végül kiadtam mindent magamból elmondtam a véleményem... és utána meg tudtuk beszélni a dolgokat, tiszta lappal kezdtünk.

2018. júl. 18. 13:13
 18/22 anonim ***** válasza:
63%

nem tennék semmit csak nem tekinteném apámnak..

ossza be a ku.váit magának ha unatkozik..

nálam ebben zéró tolerancia van..

25f

2018. júl. 18. 13:14
 19/22 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, hogy ezt írom, de én szinte biztos vagyok benne, hogy amyudnak ez a helyzet tökéletesen megfelel. Simán elképzelhető, hogy nyitott házasságban élnek, amit nyilván nem fognak a te orrodra kötni. A sokadik megcsalás elnézése, meg az, hogy apád konkétan most egy egész másik családot tart fenn, mind-mind erre utalnak. Te magad is ezt írod, hogy " Apum anyagilag nagyobb biztonságot tud adni számunkra".

Tudod, a pénz nagy úr a mai világban, ha meg nem lett volna elég belőle apád révén, neked is kevesebb jutott volna.

2018. júl. 18. 13:24
 20/22 anonim ***** válasza:
Sajnálom a történteket. Adj időt magatoknak, hogy leülepedjen az egész. Az a kommentelő, aki azt az ordenáré hülyesèget írta, hogy ez a szüleidre tartozik, arra ne halgass. Ez a te életed is és az ő párkapcsolatuk. Lehet véleményed, korlátozottan beleszólásod is. Adj esélyt magatoknak, hogy a végkifejlettől függően a legjobbat sikerüljön kihozni a dologból. Szorítok nektek!!
2018. júl. 18. 21:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!