Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a párom, több nővel, mit tegyek?
9 éve vagyunk együtt.
2 évvel ezelőtt történt, hogy elkezdett udvarolni egy kolléganőjének. Sejtettem, rákérdeztem, de tagadta, még én voltam az üldözési mániás, meg aki beképzeli... Próbáltam volna megbeszélni vele, de állandóan csak a telefonját nyomkodta, így azt mérgemben a földhöz vágtam. Utána sokáig orvoshoz jártam, hogy kezelni tudjam az ilyen kitöréseimet, változtatni akartam. Amikor aztán csak lebukott, akkor szakítottunk. A munkatársnőjével nem jött össze, mert volt párja, de mellette fűzött egy másik lányt is, egy haverjának a kolléganőjét, csak vele sem jött össze, mert a lány visszament az exéhez.
Ezek után visszakönyörögte magát, és megkérte a kezem, én pedig igent mondtam... Ő az első pasi az életemben, nagyon ragaszkodtam hozzá...
Aztán most véletlenül belépve hagyta a facebookját és HÁROM (3!!) kolléganőjét fűzi egyszerre! Szerintem 2-vel már le is feküdt, a 3-at még fűzi. Ők nem tudnak egymásról, imádlak, szeretlek, kicsim, melléd bújnék, ilyenek ír az összesnek! És engem szid, hogy én milyen gonosz némber vagyok, meg hogy én anno összetörtem a telefonját, meg orvoshoz jártam, a csajok meg megeszik a dumáját és sajnálják, hogy "jaj szegény kis te, és még mindig szereted mert nem szakítasz".
Külön vicc az egészben, hogy babát várok tőle...
Álmaimban sem gondoltam volna, hogy ezt képes megtenni velem! Pedig én valahányszor beszélni akartam a problémákról, mindig az volt, hogy nincs semmi baj! Most meg kézenfogva szidnak engem!
Teljesen sokkba kerültem, de még nem tudja, hogy tudom... mit tegyek szerintetek?
Std szűrésre kérj időpont, közben meg jelentkezz be egy pszichológushoz!
Biztosan van mit javítani mert az egészre azt gondoltad, hogy egy olyan bensőséges kapcsolat ahova gyerek való.
Rakd rendbe magad, hogy legalább jó anya lehess
Figyu,fotozd le az osszes csaj bedzelgeteset es kuldd el a masik kettot mindegyiknek. Haha!
Kozben meg rugd ki a szemetladat.
Amit a 23-as írt azt mindenféleképpen csináld meg.
Ha nem tudsz elköltözni tőle, akkor mindenféleképp gyűjtsd a pénzed, és alakits ki egy saját magánéletet.
Ha muszáj vele eggyüüt élni, akkor nézd levegőnek, és NE kutakodj utána.Mert csak magadat hergeled.
De ha tudsz költözz, de szó nélkül....
Buta vagy. Ennyit rólad röviden, tömören. Megint ki fog szívni? A gyerek, aki semmiről nem tehet. Érdekes, én ki tudtam rúgni az akkori páromat, mert a hátam mögött hívott randira egy csajt, volt bennem annyi önbecsülés. Nem vártam meg, míg megaláz, nem szültem neki ennek ellenére. De neked kár bármi tanács, úgyis vele maradsz, mert szereted, meg majd a gyerek miatt megváltozik... Sok boldogságot...!
24N
Az itteni sok idiótára ne hallgass, ezek véletlenül sem a te problémád akarják megoldani csak valószínűleg megcsalták őket is és a gyűlölet beszél belőlük.
Te ismered magadat és azt az élethelyzetet amiben vagy, csak te tudsz ennek megfelelően felelős döntést hozni, senki más. Aki látatlanban osztja az észt és tanácsokat osztogat az garantáltan egy idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!