Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a parom, milyen buntetest adjak neki? Kerek normalis otleteket.
Ti komolyan ennyire éretlenek és gyerekesek vagytok 30 évesen? Anyám borogass...
Nem büntetés kell, ott kell hagyni. Aki megcsal az nem szeret, ennyi. Ha már akkor se szeretett akkor most pláne nem. Nyilván baromi kényelmes neki, hogy van valaki mellette, aki ennyire naív és bármit megtehet vele. Meg jól jönne neki a külön lakás, anyagi biztonság. Pusztán kényelemből van veled. Ha ezek után vele maradsz meg is érdemled, hogy mindenkivel összefekszik.
1 es 3.
tisztaban vagyok mindennel es nem vagyok naiv. Koszonom az ertelmes hozzaszolast, de otleteket varok!
Varrd össze a lyukát. 3-as voltam, és hasznos is.
28N
mi az, hogy milyen büntetést adj neki??
kinek képzeled magad??
bíróságnak, csendőrségnek, apukájának???
szakíts vele, ha nem tudod tolerálni, de hagyj fel ezzel a nevetséges büntetéssel.
ha ennyi pasival dugott a hátad mögött, az a te hibád is, nem adtál meg neki valamit, amit más igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!