Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pocik kérdése:
Megcsalt a parom, milyen buntetest adjak neki? Kerek normalis otleteket.
Figyelt kérdés
32 eves ferfi vagyok, kozel 3 eve vagyunk egyutt baratnommel aki 25 eves. Ossze akartunk koltozni, de a koltozes napjan kiderult hogy megcsalt. Egy het alatt sikerult nagy nehezen kiszednem belole hogy az elso kozos evunkben 5 pasival fekudt le kb. 14 alkalommal osszesen, ebbol egy alkalommal 2 pasival egyszerre, mert akivel volt athivta a haverjat is had elvezze ő is kicsit a helyzetet, plussz 1 el smarolt. Kozben volt nemi flortoles mas sracokkal is neha a szemem lattara. Azt allitja hogy azota nem volt senkivel semmi es hogy megbanta, tobet ilyet nem tesz mert fontosabb vagyok szamara az eletenel is. Termeszetesen a koltozes elmaradt, de nagyon velem szeretne elni es eskudozik hogy megjott az esze. Ha belemennek hogy koltozzon hozzam, milyen buntetest kapjon hogy orokre megtanulja hogy ilyet nem teszunk azzal akit szeretunk. Tudom hogy nem vagyok normalis, de en nem csaltam meg őt. Ertelmes es kivitelezheto otleteket varok. Koszonom!2017. dec. 8. 15:54
11/33 anonim 

válasza:

"ha ennyi pasival dugott a hátad mögött, az a te hibád is, nem adtál meg neki valamit, amit más igen."
Nyilván egyedül nehéz megdugni valakit 2 pénisszel.
12/33 anonim 

válasza:

Hogy buntesd?
Ird ki a facebookra a kozos kepetek ala,valami frappans szoveget,amibol megertik az ismerosok,miert dobod...
Hirtelen ennyi,de tenyleg eleg gyerekes ahogy irjak.
Viszont megertem,h bosszut akarsz allni,en is ateltem...:(
13/33 anonim 

válasza:

Ha visszafogadod, akkor azzal csak magadat bünteted. Nem kicsit vett hülyére, sorozatosan csalt, nem szeret, max a kényelmet, amit nyújtanál neki. Nincs ötletem, mert már kinőttem ebből a "büntetgetésből" .
14/33 A kérdező kommentje:
Koszonom a hozzaszolasokat, szinte mindenkivel egyet ertek. 11es van benne valami, nekem nincs 2.
2017. dec. 8. 17:20
15/33 anonim 

válasza:

Mondjuk legyen az a buntetes, hooooogy (dobperges) kidobod a pcsaba!
16/33 anonim 

válasza:

Félsz, hogy ha kidobod akkor nem lesz p_na. Megérdemlitek egymást
18/33 anonim 

válasza:

Szeret Téged az életénél jobban is?
Ha elhagyod őt, akkor az szerinted büntetés?
Pont azt nem akarja, hogy elhagyd.
19/33 anonim 

válasza:

:-))))) 17-es, bearanyoztad a napomat :-DDD
20/33 anonim 

válasza:

Szerinted aki egyszer megcsal az többször nem fog? Az az igazság hogy nem szeret már úgy téged ha a pináját máshoz dugdossa.(már bocsánat) Most 3 év később majd 7év aztán 10év így fog téged mindig àtverni és megcsalni. Jobb ha most ráhagyod és találsz magadnak egy olyan lányt aki tényleg szeret. Ahogy előttem is írták itt tényleg az a bűntetés ha ott hagyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!