Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a párom, több nővel, mit tegyek?
9 éve vagyunk együtt.
2 évvel ezelőtt történt, hogy elkezdett udvarolni egy kolléganőjének. Sejtettem, rákérdeztem, de tagadta, még én voltam az üldözési mániás, meg aki beképzeli... Próbáltam volna megbeszélni vele, de állandóan csak a telefonját nyomkodta, így azt mérgemben a földhöz vágtam. Utána sokáig orvoshoz jártam, hogy kezelni tudjam az ilyen kitöréseimet, változtatni akartam. Amikor aztán csak lebukott, akkor szakítottunk. A munkatársnőjével nem jött össze, mert volt párja, de mellette fűzött egy másik lányt is, egy haverjának a kolléganőjét, csak vele sem jött össze, mert a lány visszament az exéhez.
Ezek után visszakönyörögte magát, és megkérte a kezem, én pedig igent mondtam... Ő az első pasi az életemben, nagyon ragaszkodtam hozzá...
Aztán most véletlenül belépve hagyta a facebookját és HÁROM (3!!) kolléganőjét fűzi egyszerre! Szerintem 2-vel már le is feküdt, a 3-at még fűzi. Ők nem tudnak egymásról, imádlak, szeretlek, kicsim, melléd bújnék, ilyenek ír az összesnek! És engem szid, hogy én milyen gonosz némber vagyok, meg hogy én anno összetörtem a telefonját, meg orvoshoz jártam, a csajok meg megeszik a dumáját és sajnálják, hogy "jaj szegény kis te, és még mindig szereted mert nem szakítasz".
Külön vicc az egészben, hogy babát várok tőle...
Álmaimban sem gondoltam volna, hogy ezt képes megtenni velem! Pedig én valahányszor beszélni akartam a problémákról, mindig az volt, hogy nincs semmi baj! Most meg kézenfogva szidnak engem!
Teljesen sokkba kerültem, de még nem tudja, hogy tudom... mit tegyek szerintetek?
Most meg ihatod a levét annak amikor gyáva féreg vagy.
Én is a picit sajnálom. Két retard megint összekamatyolt egyet. :(
Itt egyébként nincs is megbeszélésnek helye. Lehet, hogy vannak köztetek problémák, de nem az vezetett ide. Akkor max egy nővel melegszik össze, nem úton útfélen fűz mindenkit akit tud.
Szóval hiába kapálózol, hogy te próbáltad megbeszélni, semmi értelme nem lett volna. Itt a legnagyobb probléma az, hogy a pasikád egy hűtlen féreg, nem elég neki egy nő, de meg 3 sem. És ezen nem tudsz változtatni. Lehet, hogy már előtte is összevissza csalt, csak arról nem tudsz.
Ha van egy kis eszed, összekaparod azt a kevéske önbecsülésed ami van, és kidobod végre.
"Álmaimban sem gondoltam volna, hogy ezt képes megtenni velem!"
Vs.
"2 évvel ezelőtt történt, hogy elkezdett udvarolni egy kolléganőjének."
Micsoda meglepetés. Tényleg.
Én is csak szegény gyereket sajnálom... Még egy lelki sérült lesz ezen a világon az idióta anyja és apja miatt.
Jesszusom, én az egész sztoriban a gyereket sajnálom igazán. MIÉRT kellett egy ilyen """kapcsolatban""" gyereket összekalapálni? Miért? De most komolyan! Tényleg ennyire jó elk...ni egy ártatlan kisgyerek életét? Élvezitek ezt? Vagy minek kellett?
Hogy mit tegyél: írnám, hogy hagyd ott, de miután magadtól nem tetted meg azonnal, meg régen is eltűrted, nem hiszem, hogy elhagynád most, csak azért, mert random emberek azt mondják.
Menj pszichológushoz, dolgozz az önbecsüléseden, szerintem ez lenne most a legsürgősebb. Ha az sikerül, akkor úgyis kihajítod majd magadtól ezt a gyökeret.
Ez igen!
Hogy a fszba tudtál felcsinálódni egy ekkora szr kapcsolatban??azt ne mondd,hogy terveztétek,mert akkor fejbelövöm magam,hogy ilyen fos kapcsolatba még terveznek is gyereket!
Nem tud megélni a pasas nélkül, azért van még vele.
Amúgy nagyon sajnállak, kérdező.
Mit tegyél??
Egyrészt,jó kis barátaid vannak,ha az itteni vadidegenek kell megmondani neked mit tegyél.
Másrészt,ha nincs késő,irány a nődoki és ab.
Harmadrészt,használd már agyad,mert eddig csak pusztultak az agysejtjeid,mivel nem használtad őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!