Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a párom?
Már egy ideje nem vagyunk együtt, mert úgy éreztem hogy nem-igazán törődött már úgy velem mint azelőtt, megváltozott kicsit az utóbbi időben. Érdektelen lett kicsit velem szemben.
Megtudtam hogy megcsalt mikor még együtt voltunk, többen is mondták, ugyanis valaki meglátta őket, és utána is többen látták őket együtt. Olyan emberek mondták ezt akiknek semmi oka nem lenne ilyet kitalálni. Sőt, olyan ember is megerősítette ezt a tényt akit igazán nem is ismerek, szóval biztos nem rosszindulatból találhatta ki valaki, ha egyszer semleges emberek mondják ezt, nem a rosszakaróim, akiktől kitellene hogy ilyet kitaláljanak.
A pláne ebben az, hogy mostanában újra vissza akart kapni, mert "szeret", de szembesítettem vele, hogy azt hallottam hogy megcsalt. Ő minden áron bizonygatja hogy nem volt ilyen, ez nem igaz, stb...
Nem tudom mit higgyek, de szerintem megérdemelném hogy őszintén megmondja ha már ez így történt.
Ha sokan ezt állítják, akkor lehet valami alapja ennek a dolognak én úgy érzem. De akkor miért tagad ennyire, miért nem képes belátni?
Nem is igazán fontos ez a kérdés.
Az alap szituáció is elegendő arra, hogy ne akarj tőle semmit.
Előbb utóbb újra elkezdene veled 'érdektelen' módon viselkedni, ami után ismét szakítotok. Engedd el.
A megcsaláson pedig ne agyalj, mert csak a saját energiáidat őrlöd vele.
Egyet értek az előttem szólókkal.
A 2es szerintem nem jó helyre írt 😀
Szerintem se írt jó helyre.😃
Köszönöm a többi választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!