Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A férfinak joga van megcsalni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfinak joga van megcsalni a nőt ha az megvonja tőle a szexuális együttlétet? Akkor is a nő lesz a hibás? És szegény férfiakat sajnálni kell?

Figyelt kérdés
Persze ha a nő csal meg egy pasit az egy ócska büdös k...... Szegény pasikat meg sajnálni kell,mi? Mert nekik a szex lételemük......
2018. jún. 15. 16:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Ott kezdődik, hogy miért "vonja meg" tőle. Miért nem lehet beszélni/érvelni/meggyőzni, miért kell helyette "nevelni" /játszmázni?

31/f

2018. jún. 15. 21:53
 12/17 anonim ***** válasza:

Ez nem joghoz kötött, persze hogy joga van. Az más kérdés, hogy nem erkölcsös. Én elítélem a megcsalást. Akinek valami nem tetszik beszélje meg, probáljanak változtatni, ha nem megy, ki kell lépni.

Viszont nem tetszik a kérdésben ez a "megvonja tőle a szexuális életet" rész. Miért vonja meg? Egészségügyi vagy egyéb probléma miatt, vagy "büntetésképp"? Ha utóbbi, akkor az játszmázás, ami szintén baromi gáz egy kapcsolatban. Mert miért nem lehet normálisan megbeszélni a dolgokat? Ha meg nem lehet, akkor tiszta sor, egyik jobbra másik balra. De ez a szándékosan megvonom dolog szintúgy gusztustalan. Ebben az esetben azt mondom egye meg amit főzött.

2018. jún. 15. 23:22
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

Én megértem, ha megcsal, és nyugodtan ő is megértheti, ha megcsalom, mert 3 éve nem kérünk egymásból.

Mondjuk csinált egy olyan dolgot, amit az én gyomrom nem vesz be. Mondjuk elütött egy kutyát és otthagyta haldokolni az út szélén, ahelyett hogy állatorvoshoz vitte volna. Nem ezt csinálta, de nagyon hasonlót. Innen kezdve nekem ő nem férfi, tehát nem teszem szét neki a lábam, mert nem tudok kívánni egy ilyen nemtörődöm férget. Viszont van egy gyerekünk, akivel imádják egymást és ha elválnánk, nem biztos, hogy nekem ítélnék. Plusz anyagilag nem tudnám magunkat fenntartani egyedül, pedig egész életemben dolgoztam 19 éves korom óta és emellett elvégeztem egy főiskolát és nyelvvizsgát szereztem. Nem tudok autót vezetni, így nem tudnám normális állatorvosi ellátásban részesíteni az idősödő kutyáimat. Ilyen kis apróságok miatt nem válok és vagyok ilyen gerinctelen féreg...

2018. jún. 16. 00:02
 14/17 anonim ***** válasza:

Ezen jót nevettem utolsó.

31/f

2018. jún. 16. 05:12
 15/17 anonim ***** válasza:

Mintha kicsit feldúlt lennél. Nyugodj meg, az emberek mindig mindenért elítélik egymást, ezen kár fennakadni. A nők is kígyót-békát mondanak a férfiakra, ők is felmentik magukat, pont mit a férfiak. Nincs különbség. Mindegyik azt hiszi az ő fájdalma nagyobb. A jog kifejezést meg szerintem hagyjuk meg a jog világában, az emberi kapcsolatok annyira szövevényesek, mindenkinek mindenre megvan a maga magyarázata, úgyhogy nagyon nehéz megállapítani mi jogos és mi nem. Én inkább úgy mondanám hogy következménye van a dolgoknak. Ha a párodat elhanyagolod akkor annak következménye lesz.

Az ilyen mondatoktól, hogy a pasiknak a szex a lételeme mindig kicsit viszketni kezd a tenyerem. Szerinted ha én huszonéves nőként megveszek a szexért akkor pasi vagyok? Mi a véleményed egy olyan nőről, akinek bizony nagy az étvágya és nem viselné jól, ha a haverok, a munka meg minden más előrébb lenne, mint ő? A szex a nőknek is élvezet, ha egy nő ezt valamiért mégis kötelességként éli meg akkor itt az ideje átértékelni néhány dolgot az életében.

2018. jún. 16. 12:55
 16/17 anonim ***** válasza:
Ilyet a gyàva férgek tesznek. Azok pedig akik igazi férfinak/ nőnek érzik magukat, kommunikàlnak a pàrjukkal. Ha pedig nem sikerül megoldani a problémàt, joga van otthagyni a pàrjàt és szakítâs utàn azzal fekszik össze akivel akar, ha màr a dugàsvàgy nàla minden emberséget és tisztességet felülír!
2018. jún. 18. 16:22
 17/17 anonim ***** válasza:

Ez szánalmas.

2018. jún. 18. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!