Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A férfinak joga van megcsalni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfinak joga van megcsalni a nőt ha az megvonja tőle a szexuális együttlétet? Akkor is a nő lesz a hibás? És szegény férfiakat sajnálni kell?

Figyelt kérdés
Persze ha a nő csal meg egy pasit az egy ócska büdös k...... Szegény pasikat meg sajnálni kell,mi? Mert nekik a szex lételemük......
2018. jún. 15. 16:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Viszont joga van szakítani. A megcsalás minden esetben szánalmas, ahogy a "szex megvonása" is, hacsak nem egészségügyi okai vannak.
2018. jún. 15. 16:26
 2/17 anonim ***** válasza:
90%

Hááát, lényegében "joga van", mert nem illegális a megcsalás. Ettől függetlenül szerintem csak takony ember tesz ilyet. Lehet tisztázni a problémát és segíteni rajta, lehet nyitott kapcsolatba vágni, lehet szakítani, stb.

Meg lehet persze lesüllyedni az állatok szintjére, csak ezért kár volt lemászni a fáról szvsz.

Mindenesetre a lebukás utáni vinnyogáson, kifogáskeresésen, meg hazudozáson ("de én szeretem ám!") nem tudom sokszor, hogy sírjak vagy röhögjek.

2018. jún. 15. 16:35
 3/17 anonim ***** válasza:

Körülményektől függ.Ilyen elhidegülés esetén közölném vele a továbbiakban nem is tartok igényt az intim közelségére és keresek mást.

Igaz ez arra az esetre is mikor csak úgymond "házassági kötelességként" fogadná a közeledésem.

2018. jún. 15. 16:36
 4/17 anonim ***** válasza:
88%
Én nem megcsalnám a nőt, hanem kidobnám.
2018. jún. 15. 16:42
 5/17 Bence_ ***** válasza:
100%

Hibás!?

Felnőtt párkapcsolat.

Ha rossz neki ez a kapcsolat akkor zárja le.

Ha szexelni akar mondja el a másiknak, nyitott kapcsolat.

Kapásból két járható út.

2018. jún. 15. 17:07
 6/17 anonim ***** válasza:
85%
Mindent meglehet beszélni, oldalni, kompromisszumot kötni, hogy mindkét félnek jó legyen. Ha meg ez nem megy, akkor el lehet hagyni a másikat és ez úgyanúgy vonatkozik a nőkre is, mint a férfiakra. Persze könnyebb kikerülni egy beszélgetést és megcsalni valakit vagy szeretőt tartani, aztán a másikat hibáztatni, hogy nem kaptuk meg tőle azt, amit kartunk. Nem sajnáltatni kell magunkat vagy bárkit, hanem beszélni a dolgokról és lépni, vagy akár kilépni egy kapcsolatból, ha az már nem úgy működik, ahogy kéne.
2018. jún. 15. 17:15
 7/17 anonim ***** válasza:
76%
Nem hoztam a véleményed, nálam ez úgy működik, ha egy nő megvonná tőlem a szexuális együttlétet, akkor elhagynám, és keresnék egy olyan nőt, akivel ki tudom élni ezirányú vágyaimat...44/f.
2018. jún. 15. 17:22
 8/17 anonim ***** válasza:
74%

Mondjuk nekem örök rejtély, hogy miért "könnyebb" folyton kifogásokat keresni, hazugságokat, meséket kitalálni, színészkedni, félni a lebukástól, mint beszélni egy nagyot a társunkkal, akivel (elvileg) bizalmi viszonyban vagyunk és megértjük egymást :D

Mindegy, beteg embereket nem lehet megérteni. :D

2018. jún. 15. 17:36
 9/17 anonim ***** válasza:
Joga akkor is van, ha a nő nem vonja meg tőle a szexuális együttlétet. Nincs semmi ilyen a btk-ben, hogy a megcsalás jogilag büntetendő lenne, más kérdés, hogy morális szempontból ez egy patkány cselekedet. A fenti esetet nem igazán tudom, hova tenni. Kapásból egy rakás kérdés felmerül. Miért vonja meg tőle az együttlétet? Ha nincs erre valami ésszerű magyarázat, akkor meg a csávó miért nem hagyja szimplán el a nőt? Ebben a szituációban felesleges azon filózni, hogy most akkor kinek van úgymond igaza, mivel lényegében csak arról van szó, hogy egyik fél se teljesen normális.
2018. jún. 15. 18:03
 10/17 anonim ***** válasza:
Kérdező, miről beszélsz? Ha megcsaltak, akkor azért történt, mert valószínűleg undorító a hozzáállásod (lsd. megmondtad, hogy nekünk a szex a lételemünk). Ha nem viselkedsz nőként, miért lepődsz meg, ha nem kezelnek nőként?
2018. jún. 15. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!