Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hibás lennék abban hogy lefeküdtem a csínos kolléganőmmel akinek most nyáron lesz az esküvője?
Én szingli vagyok. Nem vagyok rossz pasi. Kolléganőm egy munkahelyi összejövetelen jeleket adott hogy bejövök neki de ezt tudtam mindig és megtörtént a dolog.
Nagyon bánja a dolgot és kérte ez maradjon kettőnk között.
Úgy érzem neki kellett volna ellent mondani. Szerintem ő a hibás nem én.
Te is hibas vagy ha tudtad h van oapcwolata megis rahajtottal !
Konnyu a felelosseget a masikra tolni !
ő a hibás?! XD
hát te ostoba vagy.
ember ez mindig 2 félen múlik.
lehetett volna tartásod.
mert miért ő a hibás? rád esett, és pont belé csusszant a f/*/rkad?!
dehát k/*/rvából lesz a legjobb feleség. szóval sztem folytasd vele a románcot és reszeld meg még párszor.
ja és ha meghív az esküvőre, NE menj el :D
mindketten hibásak vagytok...
24F
Miért keresel hibáztathatót?
Mind ketten akartátok, megtörtént, jó volt. Pont.
Az élet így működik, ha vannak is akiknek nem tetszik. Ez akkor is megtörténik naponta emberekkel.
Szerintem ezt hogy van pasija ezt neki kell kezelni.
A te dolgod, hogy tényleg befogd a szád, és ha ezentúl ezt el akarja f elejteni ne emlékeztesd rá.
Mindketten hibasak vagytok,bar mas kerdes,hogy ki mennyire.
Te szingli vagy es lefekudtel egy novel aki foglalt.A menyasszony megcsalta a volegenyet,ez azert szerintem nagyobb hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!