Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hibás lennék abban hogy lefeküdtem a csínos kolléganőmmel akinek most nyáron lesz az esküvője?
Én szingli vagyok. Nem vagyok rossz pasi. Kolléganőm egy munkahelyi összejövetelen jeleket adott hogy bejövök neki de ezt tudtam mindig és megtörtént a dolog.
Nagyon bánja a dolgot és kérte ez maradjon kettőnk között.
Úgy érzem neki kellett volna ellent mondani. Szerintem ő a hibás nem én.
Csak akkor nem vagy hibáz, ha zsaroltak,esetleg bedrogoztak és így jött létre az aktus.
Emberi szabad akarattal bírsz. Tudod mi volt a helyzet, és belementél. Tehát hibás vagy. A nő kapcsolatát illetően nem. De a szex létrejöttében 50%-ban.
Nem megcsalás, ha nem neked van kapcsolatod.
Mindenki a saját életéért felel. Te dugtál egyet egy bulin, ő meg megcsalta a vőlegényét.
Te is hibás vagy, hogy tudtad mi a helyzet és mégis belementél, de a nő sokkal jobban. Ez nem vitás.
Amúgy ilyen nő nem érdemli meg, hogy feleségül vegyék...
Szerintem te is tudod, hogy ha nem éreznéd a saját felelősségedet (is) a történtekben, akkor nem írtad volna ki itt ezt a kérdést.
A kolléganődnek a saját lelkiismeretével kell tudnia elszámolnia, neked meg a sajátoddal.
Az meg, hogy az életetekben milyen formában fog ennek egyszer megérkezni a karmikus következménye, és felismeritek-e majd az ok-okozati összefüggést, az megint más kérdés.
A csaj olyan hibás aki a lelkiismeretén kívül más fele is tartozik elszámolni, te pedig olyan hibás vagy aki csak a saját lelkiismerete felé. (nem tartom helyes dolognak amennyibed tudtál róla)
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!