Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nem teszi le a telefont a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem teszi le a telefont a kezéből, túlórázik, fura. Megcsal a barátnőm?

Figyelt kérdés

8 éve vagyunk együtt! Eddig nem feltételeztem róla ilyesmit, nem olyan csaj aki ilyet tenne, mindig is elítélte a hasonlóakat. Nem modell külsejű akire tapadnak a férfiak (én sem vagyok egy szépfiú). Mostanában furcsa szokásokat vett fel:

- míg régen simán mellettem hagyta a telefonját, mostmár reggel felkelés után is azonnal viszi magával

- telefon kijelzőjét úgy fordítja hogy ne lássam vagy úgy ül a fotelban hogy ne lássak rá

- sokat túlórázik, régen mindig megkért hogy menjek el elé, mostanában mindenáron egyedül jön haza

- szex terén olyan dolgokat kezdett el csinálni amiket majd 8 évig határozottan elutasított

- minden hónapban egyszer elmegy szombat délelőtt a barátnőivel valami programra, elvileg ottalszanak és másnap jön haza délután/este

- régen be volt állítva mindkettőnknek a “find my friends” az iPhoneban hogy ha baj van megtaláljuk egymást (8 év alatt 1x néztem rá akkor is ellopták a mobilját), most hétvégén nem értem el órákig és akkor jöttem rá hogy letiltotta hogy megnézzem a helyzetét!

- 2 hete véletlenül megláttam a városban hogy egy magas, jóképű kollégájával megy ebédelni a munkahelye mellé! Fura volt látni őket, nagyon rossz érzésem lett! Nem tudom megmondani, eddig nem érztem ilyet bármilyen férfi haverjával láttam! Mintha magamat láttam volna vele vagy nem is tudom. Amúgy nős és gyerekei vannak a srácnak!

Nagyon rossz érzésem van ... tudom, mintha minden a szemem előtt lenne, de mégis olyan hihetetlen! Fél éve vettünk közös lakást, gyerekszobával! Semmi rosszat nem csinálok, mindenben nőként kezelem, figyelek rá! Nem hanyagolom el, nem járok el a haverokkal állandóan! Nem vagyok részeges, pénzt se szórom, stb. Ezek a dolgok kb 3-4 hónapja kezdődtek tavasz elején.

Mit gondoltok? Mit kéne most csinálnom? Miért teheti ha teszi? Ha igaz is lesz, nem értem ... nekem számtalan lehetőségem lett volna megcsalni sokkal szebb nőkkel is! Nem vagyok egy adonisz, de stílusos, sportos, munkámban befolyásos ember vagyok. Soha nem tettem meg!!! Akkor elpazaroltam ennyi évet? Az elején megmondtam hogy nálam a megcsalásra nincsen bocsánat és békülés!

Ezek valódi jelek? Biztosra vehetem?

2018. jún. 12. 18:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/78 anonim ***** válasza:
13%
Akkor meg tudod magyarázni hogy miért vagy ekkora r!banc?
2018. jún. 15. 17:34
 62/78 anonim ***** válasza:
25%

56-os 49 es vagyok.

Nem igazan ertem a sztoridat, nemikepp zavaros de megcsaltad, o is es jobb lett az elet? Valami ilyesmi jon at es nem, sztem annyira sosem lehet semennyire rossz, hogy az ember ongyilkos legyen. 25 ev utan vagy 8 ev utan a megcsalas az mindig megcsalas marad, csak az indetek es a kimenetel valtozik paronkent.

Utolso (a szamra nem emlekszem,l) szoval en azert elek igy, mert szamomra jelenleg ez egyfajta megoldas a szexmenyes hazassagomra, miutan a a beszelgetes, a parterapia nem segitett. Nyilvan nem fogom elhagyni a ferjem azert mert itthon nincs szex, leven ha szeretsz valakit nem hagyod el ilyesmiert, de mivel en szexualisan aktiv vagyok, magas libidoval, nem erzem ugy h otthon kene porosodnom egy otthonkaban a Biblia szerint elve szex nelkul.

A melom rengeteget kivesz belolem, es ugyan imadom a hivatasom neha sok, es le kell vezetnem a szexualis energiaimat. A ferjem velem marad mert kozolte, h o csak azert mert mondjuk megcsalom nem hagyna el es ez vice versa igaz.

Az elet rovid, naponta szembesulok vele es ezert en a sajat szabalyaim szerint elek, ugy ahogy nekem jo, ugy ahogy szamomra erdemes.

Masok mashogy elnek, az ô dolguk, nem gondolom h barmifele kozom lenne masok eletehez 7 billioan elunk ezen a foldon ha azzal toltenem az idomet h a feleseleget megcsalo szomszed felett itelkezem, akkor baromi szomoru lenne az elet.

2018. jún. 15. 18:31
 63/78 anonim ***** válasza:
65%
Esküvő elott ezért kell egyutt elni,akkor volt szex? Mert ha nem,hát hüle vagy h igy házasodtál, biztos nem megyek axesuélishoz hozzá,és utána meg szexelek a szeretőmmel vagy veszek vibrátort.. Esküvő előtt megkéne ismerni egymást. Ha meg később ota nincs szex lehet ő is máhol oldja meg,csak igy sok értelme nincs egy lufi házasságnak. ..
2018. jún. 15. 19:59
 64/78 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen,ez szomorú,de tulajdnképpen igaz hogy azért nem lehet besavanyodni.Csak azt nem értem akkor miért mentél hozzá?
2018. jún. 15. 20:15
 65/78 anonim ***** válasza:
30%

63-as 49-es vagyok

Minden parkapcsolat az elejen pink, minden szuper, az emberek a csillaron is dugnak de az osszekoltozessel/hetkoznapokkal ez a vagy lankad,mert neki,megszokas etc. Nalunk az tette be a kaput h elhagyta magat, konkretan 30 kilo pluszt szedett fel ami annyiban az en hibam, h nem kritizaltam soha a kulsejet. Szerencsere tavaly eszbekapott es leadta, de akkor mar keso volt. Neki nem hianyzik a szex-nekem igen, ettol nem kell egybol elvalni, mert minden kapcsolatnak/hazassagnak van valami hatulotoje, Szoval nem altatom magam azzal, h a szeretovel jobb lenne.

Az elejen minden kapcsolat szuper de keves olyan kapcsolat van ami x ev utan nem veszit a szexualis szenvedelyebol es ez valahol teljesen ertheto. Nem lehet embereket azert hibaztatni mert csokkent a libidojuk, foleg nem negyven felett, es azert sem amiert masoke nott ezert a csendes konpromisszum lehet egy jarhato ut.

Hozzateszem, nem tervezem a szereto tartast az elkovetkezendo 20 evre, mert alapvetoen nem vagyok a hutlenseg hive, nem gondolom h ezt jatszani eveken keresztul egeszseges. Remenyeim szerint valamikor a ferjem libidoja helyrezokken, vagy ha nem, akkor talalok valami mas athidalo megoldast de nyilvan negyven-otven evesen szamomra ez nem palya, foleg ugy nem h a szereto szerelmes belem.

2018. jún. 15. 21:01
 66/78 anonim ***** válasza:
77%
A témához:Az én történetem dettó ugyanígy történt,tavaly októberben el is váltam.A női hipergámiát nem érdekli hogy te milyen aranyos kedves odaadó férj vagy, ha van nálad jobb, le vagy cserélve. És az alapvetés a továbbiakban: egy nő sosem bocsátja meg neked, a férfinak azt, ha megbocsátod neki azt, hogy megcsalt.
2018. jún. 17. 14:02
 67/78 anonim ***** válasza:
100%
Mi újság kérdező, nem derült ki meg semmi konkrét?
2018. jún. 17. 21:22
 68/78 A kérdező kommentje:
Nem ... még ... várok, figyelek! Majd beszámolok!
2018. jún. 20. 17:19
 69/78 Bence_ ***** válasza:
100%
Miért jó várni?
2018. jún. 20. 17:32
 70/78 A kérdező kommentje:
Bizonyítékot keresek. Magától úgysem vallaná be, annyira azért ismerem!
2018. jún. 21. 14:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!