Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nem teszi le a telefont a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem teszi le a telefont a kezéből, túlórázik, fura. Megcsal a barátnőm?

Figyelt kérdés

8 éve vagyunk együtt! Eddig nem feltételeztem róla ilyesmit, nem olyan csaj aki ilyet tenne, mindig is elítélte a hasonlóakat. Nem modell külsejű akire tapadnak a férfiak (én sem vagyok egy szépfiú). Mostanában furcsa szokásokat vett fel:

- míg régen simán mellettem hagyta a telefonját, mostmár reggel felkelés után is azonnal viszi magával

- telefon kijelzőjét úgy fordítja hogy ne lássam vagy úgy ül a fotelban hogy ne lássak rá

- sokat túlórázik, régen mindig megkért hogy menjek el elé, mostanában mindenáron egyedül jön haza

- szex terén olyan dolgokat kezdett el csinálni amiket majd 8 évig határozottan elutasított

- minden hónapban egyszer elmegy szombat délelőtt a barátnőivel valami programra, elvileg ottalszanak és másnap jön haza délután/este

- régen be volt állítva mindkettőnknek a “find my friends” az iPhoneban hogy ha baj van megtaláljuk egymást (8 év alatt 1x néztem rá akkor is ellopták a mobilját), most hétvégén nem értem el órákig és akkor jöttem rá hogy letiltotta hogy megnézzem a helyzetét!

- 2 hete véletlenül megláttam a városban hogy egy magas, jóképű kollégájával megy ebédelni a munkahelye mellé! Fura volt látni őket, nagyon rossz érzésem lett! Nem tudom megmondani, eddig nem érztem ilyet bármilyen férfi haverjával láttam! Mintha magamat láttam volna vele vagy nem is tudom. Amúgy nős és gyerekei vannak a srácnak!

Nagyon rossz érzésem van ... tudom, mintha minden a szemem előtt lenne, de mégis olyan hihetetlen! Fél éve vettünk közös lakást, gyerekszobával! Semmi rosszat nem csinálok, mindenben nőként kezelem, figyelek rá! Nem hanyagolom el, nem járok el a haverokkal állandóan! Nem vagyok részeges, pénzt se szórom, stb. Ezek a dolgok kb 3-4 hónapja kezdődtek tavasz elején.

Mit gondoltok? Mit kéne most csinálnom? Miért teheti ha teszi? Ha igaz is lesz, nem értem ... nekem számtalan lehetőségem lett volna megcsalni sokkal szebb nőkkel is! Nem vagyok egy adonisz, de stílusos, sportos, munkámban befolyásos ember vagyok. Soha nem tettem meg!!! Akkor elpazaroltam ennyi évet? Az elején megmondtam hogy nálam a megcsalásra nincsen bocsánat és békülés!

Ezek valódi jelek? Biztosra vehetem?

2018. jún. 12. 18:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 anonim válasza:
100%

Engem is csaltak meg es sok hasonlo jele volt mint amiket irtal. Foleg ez a telefonos dolog. En is azt javaslom h legyel okos es deritsd ki hogy legyen bizonyitekod. Addig pedig mintha mi sem tortent volna. Utolag banom hogy en csak a telefonjabol nyertem bizonyossagot de lehetett volna ezer mas modon lebuktatni. Egy otlet: csinald ugy hogy te vagy a jo tars(mert tenyleg az vagy) mondjuk meg akarod lepni valami kedvesseggel , amikor epp vmi "dolga" van hogy eltunik, menj oda es figyelj minden reakciot.

Egyebkent. Sajnalnam ( ha tenyleg megcsal 8 ev utan ) ha emiatt te mas eletmodra ternel mint amit irtal is h h elvezi khm az eletet vki pl az egyetemistakkal .

csak ezert mert vki gerinctelen , ezt okozna hogy egy normalis emberbol, beloled is olyan lenne mint olyan sokan masok akik csak kielik magukat:(.

En tisztellek hogy 8 evig is huseges voltal sot kozos jovo meg mindent szeretnel vele. Ez nekem tok remenytado.

2018. jún. 12. 22:29
 42/78 anonim ***** válasza:
85%

Igen,megcsal. Még ennyiből sem egyértelmű? Ez nem 1-2 jel, hanem majdnem 10

😂

2018. jún. 12. 23:15
 43/78 anonim ***** válasza:
71%

#36-os. Ehhez nem kell varázsgömb csak józan ész. Van egy mondás :

"Mi a külömbség az optimista és a pesszimista közt? A pesszimista tájékozottabb."

És, hogy Te ennyire hiszékeny vagy az a Te dolgod. Meg, hogy a Te feleséged mit csinál az is. De ez nem szimplán telefonfüggőség. Annál inkább, hogy hirtelen lett telefonfüggő, ezzel egyidőben megnőtt a túlóra és hirtelen ne is jöjjön elé- ezt is eddig lehetett, egyidejűleg új dolgok a szexben, 8 év után szintén mindezekkel egyidőben letiltja a find my friend-et. Szóval szerinted ez így mind semmi? Hát akkor sajnos szét fog hullani az üvegvárad mert azok akik már megéltek megcsalást bizony nagyon is pont ilyen jeleknek voltak tanúi. Vagyis nem úgy gondolják, hanem tudják, már megtapasztalták, hogy bizony ez azt jelenti. Persze kérdés kinek mi a megcsalás mert, hogy lefeküdtek-e azt nem tudja senki (bár a kinn alvásos bulik erre engednek következtetni) de kapcsolat az van az biztos.

2018. jún. 12. 23:22
 44/78 Bence_ ***** válasza:
63%
Beszélj vele, a kommunikáció alap egy kapcsolatban.
2018. jún. 13. 18:48
 45/78 anonim ***** válasza:
100%
A hideg futkos a hátamon. Ugyanezek voltak a jelek nálunk is, ugyanígy nyolc év után. Aztàn, kiderült, hogy fél éve megcsal a kisasszony. Sajnálom, készülj a legrosszabbra.
2018. jún. 14. 04:39
 46/78 anonim ***** válasza:
100%
En pl tobb mint 7 éve vagyok egyutt a parommal, megkerte mar a kezem de meg nem hazosodtunk ossze. Pedig nen most volt a lanykeres, de nekem pl eszembe nem jutott meg megcsalni a paromat
2018. jún. 14. 12:53
 47/78 anonim ***** válasza:
100%

A telefon az egyik legbeszédesebb jel..És utólag teljesen szépen össze fogod tudni rakni a történetet...És ez a szombati kimaradás...Szinte 100% hogy megcsal...

Egy őszinte beszélgetés..Egymás hibáinak , erényeinek felsorolása mérlegelése..Lehet-e még közös jövőtök...

Én úgy gondolom: NEM

Velem 25 év után történt viszont 3 kislányom is van , más a helyzet. Mindent megpróbál a férjem , mindent megtesz..És én próbálok vidáman , boldogan élni..3 éve történt..ami jó jel, hogy egyre ritkábban jut eszembe(mondjuk nem másodpercenként, hanem 2 óránként..:-(

De a bizalom örökre elveszett..(egyelőre legalábbis így látom)

2018. jún. 14. 17:09
 48/78 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd már meg tőle hogy van-e esetleg valakije?
2018. jún. 14. 23:40
 49/78 anonim ***** válasza:
67%

Amikor csaltam a ferjemet en is hasonlo dolgokat csinaltam, csak kozel sem ennyite feltunoen mert en lassan epitettem fel egy szokast, pls Snapchat es Qura ergo o azt hiszi h amikor non stop smsezek akkor Ida irkalok, pedig nagyon nem. Telefon nalam is jon mindenhova, es a location finder nalam is ki van utve, en 2 hetente randizom szombatonkent a szeretommel, de van h egyutt alszunk erre a csajos buli a kifogas. Hozzateszem, errol mindig tudok fotot mutatni mert a baratnommel falazunk egymasnak (ô is ezt csinalja) es elotte el van tarolva 16 foto, 16 kulonbozo helyen es ruhaban. Hotelben zuhanyzas, a szeretom pedig elbucsuzasig nem hasznalhatja a parfumjet-ahogy en sem szoval nincs illatvaltozas. Ha horribile dictu feltorne a telomat akkor sem találna semmit mert ra van telepitve egy kodos mappa ami ugy nez ki mint egy app, es az sms ek nem ugranak fel a telomon amikor le van zarva, mert igy allitottam be. 1 oranyi auto utra randizom, mindig ugyanaz a hotel. Sosem maszkalunk a kornyeken. Minden masban nagyon oszinte vagyok pl mindig kozlom ha Valaki elhiv randira, mutatok neki sms-eket, ha az exem hiv megkerem h vegye fel a telefont es mindig tudatom vele ha Valaki flortol velem (sosem kerdezi) de mivel mindig beavatom anelkul h kerdezne, igy ugy erzi h nincsenek titkaim-eshat es a cel.

Szexben sosem hasznalok uj szokast es nalam ugy tudja h csokkent a libidom ergo van h nem szexelunk. Minden szamlat kidobok ami jelezheti h mas varosban voltam, a bankszamlam a regi cimemre jon, a hotelben pedig a leanykori nevemet hasznalom. Ez leirva eleg komplexnek tunik pedig nem az. Amikor sms-t irok/kapok mindig faarcot vagok se nem rohogcselek, ha esetleg kerdezi akkor a baratnommel csetelek.

Mindig titokban marad pedig mar 9 honapja ezt csinalom. Szoval szerintem megcsal csak baromi benan csinalja.

2018. jún. 15. 08:58
 50/78 anonim ***** válasza:
85%

(49. szerintem egyszer majd te is lebuksz. )

Kerdesre valaszolva: gyanus az egesz. Vagy szerezz informaciokat meg, vagy csak szimplan kerdezz ra. Ugy gondolom, hogy a parodnak is erdeke, hogy ne hazugsagban eljen

2018. jún. 15. 13:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!