Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem teszi le a telefont a kezéből, túlórázik, fura. Megcsal a barátnőm?
8 éve vagyunk együtt! Eddig nem feltételeztem róla ilyesmit, nem olyan csaj aki ilyet tenne, mindig is elítélte a hasonlóakat. Nem modell külsejű akire tapadnak a férfiak (én sem vagyok egy szépfiú). Mostanában furcsa szokásokat vett fel:
- míg régen simán mellettem hagyta a telefonját, mostmár reggel felkelés után is azonnal viszi magával
- telefon kijelzőjét úgy fordítja hogy ne lássam vagy úgy ül a fotelban hogy ne lássak rá
- sokat túlórázik, régen mindig megkért hogy menjek el elé, mostanában mindenáron egyedül jön haza
- szex terén olyan dolgokat kezdett el csinálni amiket majd 8 évig határozottan elutasított
- minden hónapban egyszer elmegy szombat délelőtt a barátnőivel valami programra, elvileg ottalszanak és másnap jön haza délután/este
- régen be volt állítva mindkettőnknek a “find my friends” az iPhoneban hogy ha baj van megtaláljuk egymást (8 év alatt 1x néztem rá akkor is ellopták a mobilját), most hétvégén nem értem el órákig és akkor jöttem rá hogy letiltotta hogy megnézzem a helyzetét!
- 2 hete véletlenül megláttam a városban hogy egy magas, jóképű kollégájával megy ebédelni a munkahelye mellé! Fura volt látni őket, nagyon rossz érzésem lett! Nem tudom megmondani, eddig nem érztem ilyet bármilyen férfi haverjával láttam! Mintha magamat láttam volna vele vagy nem is tudom. Amúgy nős és gyerekei vannak a srácnak!
Nagyon rossz érzésem van ... tudom, mintha minden a szemem előtt lenne, de mégis olyan hihetetlen! Fél éve vettünk közös lakást, gyerekszobával! Semmi rosszat nem csinálok, mindenben nőként kezelem, figyelek rá! Nem hanyagolom el, nem járok el a haverokkal állandóan! Nem vagyok részeges, pénzt se szórom, stb. Ezek a dolgok kb 3-4 hónapja kezdődtek tavasz elején.
Mit gondoltok? Mit kéne most csinálnom? Miért teheti ha teszi? Ha igaz is lesz, nem értem ... nekem számtalan lehetőségem lett volna megcsalni sokkal szebb nőkkel is! Nem vagyok egy adonisz, de stílusos, sportos, munkámban befolyásos ember vagyok. Soha nem tettem meg!!! Akkor elpazaroltam ennyi évet? Az elején megmondtam hogy nálam a megcsalásra nincsen bocsánat és békülés!
Ezek valódi jelek? Biztosra vehetem?
Sajnos ez tuti megcsalás. És lehet azertvan veled még mert pont a nős kollégával. Egymasba habarodtak de mindkettőjüknek van "más élete" is, ezért úgy kezelik, hogy maradnak a párjukkal, legalábbis egyenlőre. Nem könnyű egyik napról a másikra csapot papot, éveket, stb. felrúgni, bár ez is bekövetkezhet. De szerintem pont ezek miatt nem következett be eddig.
Viszont a 8 év azért fura. 8 éve együtt, komolyan tervezitek a jövőt és még mindig csak a barátnőd. Miért nem a feleséged? Lehet, hogy már rég tovább akart volna lépni a kapcsolatotokban és ezt nem kapta meg. Ez is szokott neha problémát okozni és akkor máshova kezd tekingetni a nő, valahová ahol továbblépést remél. Ráadásul ez sokszor nem is igazán tudatosul azonnal, vagyis nem biztos, hogy ha rákérdeznél ezt mondaná.
Ezt az ebédes sztorit amúgy elmondta neked?
Hogy kivel szokott ebédelni?
Vagy csak te láttad meg őket?
Ha valakivel nincs köztünk semmi, akkor nem titkolom, hogy a kollégámmal ebédeltem.
Egyenként a felsoroltak nem vészesek, de így együtt már gyanús!
Az egészet ott rontottad el, hogy komolyan vetted egy nő komolynak mondott szándékait.
Amondó vagyok, hogy már jó sokszor fel lettél szarvazva csak eddig vagy nem tűnt fel vagy megoldotta egyéjszakásokkal, de ez most hosszabb távú szexkapcsolat, ennyiben más.
Nem értem egyes férfiak miért akarnak elköteleződni egy életre mikor mindegyik nő egy rihe.
Biztos csak akkor, ha ő bevallja vagy ha lebuktatod.
Próbáld leültetni, nyugodtan elmondani, hogy mit látsz és érzel és nézd meg hogy reagál, mit válaszol!
A volt legjobb barátom (összevesztünk) 42 éves, 2 házasság, 3 gyerek után egyedül él, mindig is jól keresett, van egy suv-ja meg egy kabriója, szedi fel az egyetemista csajokat és soha nem akar megházasodni de még csak nőt se a lakásába. Legutóbb is hallottam hogy kidobta a csaját mert alvósruhát hagyott ott nála meg fogkefét :D
Lehet hogy ő csinálja jól?
Nem, én nem is akarok mert inkább vagyok realista mint idealista. Egyedül akkor lenne opció az általad felvázolt dolog, ha összesen két ember élne a bolygón, egy férfi és egy nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!