Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nem teszi le a telefont a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem teszi le a telefont a kezéből, túlórázik, fura. Megcsal a barátnőm?

Figyelt kérdés

8 éve vagyunk együtt! Eddig nem feltételeztem róla ilyesmit, nem olyan csaj aki ilyet tenne, mindig is elítélte a hasonlóakat. Nem modell külsejű akire tapadnak a férfiak (én sem vagyok egy szépfiú). Mostanában furcsa szokásokat vett fel:

- míg régen simán mellettem hagyta a telefonját, mostmár reggel felkelés után is azonnal viszi magával

- telefon kijelzőjét úgy fordítja hogy ne lássam vagy úgy ül a fotelban hogy ne lássak rá

- sokat túlórázik, régen mindig megkért hogy menjek el elé, mostanában mindenáron egyedül jön haza

- szex terén olyan dolgokat kezdett el csinálni amiket majd 8 évig határozottan elutasított

- minden hónapban egyszer elmegy szombat délelőtt a barátnőivel valami programra, elvileg ottalszanak és másnap jön haza délután/este

- régen be volt állítva mindkettőnknek a “find my friends” az iPhoneban hogy ha baj van megtaláljuk egymást (8 év alatt 1x néztem rá akkor is ellopták a mobilját), most hétvégén nem értem el órákig és akkor jöttem rá hogy letiltotta hogy megnézzem a helyzetét!

- 2 hete véletlenül megláttam a városban hogy egy magas, jóképű kollégájával megy ebédelni a munkahelye mellé! Fura volt látni őket, nagyon rossz érzésem lett! Nem tudom megmondani, eddig nem érztem ilyet bármilyen férfi haverjával láttam! Mintha magamat láttam volna vele vagy nem is tudom. Amúgy nős és gyerekei vannak a srácnak!

Nagyon rossz érzésem van ... tudom, mintha minden a szemem előtt lenne, de mégis olyan hihetetlen! Fél éve vettünk közös lakást, gyerekszobával! Semmi rosszat nem csinálok, mindenben nőként kezelem, figyelek rá! Nem hanyagolom el, nem járok el a haverokkal állandóan! Nem vagyok részeges, pénzt se szórom, stb. Ezek a dolgok kb 3-4 hónapja kezdődtek tavasz elején.

Mit gondoltok? Mit kéne most csinálnom? Miért teheti ha teszi? Ha igaz is lesz, nem értem ... nekem számtalan lehetőségem lett volna megcsalni sokkal szebb nőkkel is! Nem vagyok egy adonisz, de stílusos, sportos, munkámban befolyásos ember vagyok. Soha nem tettem meg!!! Akkor elpazaroltam ennyi évet? Az elején megmondtam hogy nálam a megcsalásra nincsen bocsánat és békülés!

Ezek valódi jelek? Biztosra vehetem?

2018. jún. 12. 18:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 anonim ***** válasza:
42%
12# Ne aggódj. Az új hapsidnak is addig leszel gyönyörű amíg nem un meg. Aztán őt is lecseréled? Törődj bele, h mindig lesznek nálad vonzóbb nők, akik mellett átlagos leszel.
2018. jún. 12. 19:21
 32/78 anonim ***** válasza:
75%
Sajnos ahol nem érzi jól magát az egyik fél annak vége lesz elobb utóbb,mindegy h no v férfi a csalo fél. PErsze a férfiaknak joguk van félre lépni de ha a no teszi o egybol szemét. Hagyjuk. Senki se kényszerítheto rossz kapcsolatba ahol kb egy megszokott fotelként funkcionál.
2018. jún. 12. 19:58
 33/78 anonim ***** válasza:
57%
32 de ha a nő nem lenne k****va akkor szakítana félredugás helyett.
2018. jún. 12. 20:03
 34/78 anonim ***** válasza:
80%
Magánnyomozóra gondoltál?
2018. jún. 12. 20:09
 35/78 anonim ***** válasza:
78%
Szakits vele,semmi értelme huzni az időt..
2018. jún. 12. 20:21
 36/78 anonim ***** válasza:
70%

Gyerekek ennyi rosszmaju es medium embert... Elottetek van a varazsgomb?

Kedves kérdező, ezek egyaltalan nem biztoa hogy megcsalas jelei. Az hogy a telefont elforditja jelentheti azt is hogy baratnokkel beszel valamit. Az hogy magaval viszi a telefont az a fuggoseg jele is lehet. Asszony ugyanezt csinalja (a trolloknak uzenem hogy igen tuti megcsal, jajajjaj). A "jaj 8 ev utan meg nem vetted el, ne csodalkozz" hollywoodban elo venkisasszonyoknak uzenem hogy udv a 21. szazadban. Egyebkent ha hazasok lennenek mivel lenne masabb? Semmivel. Ugyanugy megcsalna ha megcsalja.

Szoval nyomozz, gyanakodj de ne lovald bele magad amig nem szerzel bizonysagot mert ha mar minden mozdulatara gyanakodni fogsz te magad fogod mergezni a kapcsolatot. Béke, kitartás.

2018. jún. 12. 20:38
 37/78 anonim ***** válasza:
97%

Nőként mondom, szerintem csal. Szerintem ezért sem akart házasoni, mert úgy érzi, nem veled akarja a házasságot. Miben fogadnunk hogy ha belezúgna egy facér pasiba fülig, 1 év múlva már lagzi lenne, meg jönne a gyerek? Ezek mind nagyon beszédes jelek, amiket leírtál. Gondolom kéne bizonyíték.

Menj a munkahelyére, amikor túlórázik, várd meg kivel jön ki.

Hirtelen ez jutott eszembe, mivel a telefonját nem engedi ki a kezéből, azt nem tudod megnézni

29n

2018. jún. 12. 20:39
 38/78 anonim ***** válasza:
100%

A telefon-fugges egyertelmuen megcsalast jelent. Gondolom mar a wcre is magaval viszi,hogy ne lasd.

Vagy ha kint hagyta,mar tett ra ujjlenyomat-scant, nehogy belenezz.

2018. jún. 12. 20:48
 39/78 anonim ***** válasza:
100%
Mondtam, kérdezd meg!
2018. jún. 12. 21:00
 40/78 anonim ***** válasza:
65%
Azt amugy halkan hadd jegyezzem meg hogy aki szeretot tart, biztosan van annyi gogyija hogy vesz egy gagyi masodlagos telefont.
2018. jún. 12. 21:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!