Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem teszi le a telefont a kezéből, túlórázik, fura. Megcsal a barátnőm?
8 éve vagyunk együtt! Eddig nem feltételeztem róla ilyesmit, nem olyan csaj aki ilyet tenne, mindig is elítélte a hasonlóakat. Nem modell külsejű akire tapadnak a férfiak (én sem vagyok egy szépfiú). Mostanában furcsa szokásokat vett fel:
- míg régen simán mellettem hagyta a telefonját, mostmár reggel felkelés után is azonnal viszi magával
- telefon kijelzőjét úgy fordítja hogy ne lássam vagy úgy ül a fotelban hogy ne lássak rá
- sokat túlórázik, régen mindig megkért hogy menjek el elé, mostanában mindenáron egyedül jön haza
- szex terén olyan dolgokat kezdett el csinálni amiket majd 8 évig határozottan elutasított
- minden hónapban egyszer elmegy szombat délelőtt a barátnőivel valami programra, elvileg ottalszanak és másnap jön haza délután/este
- régen be volt állítva mindkettőnknek a “find my friends” az iPhoneban hogy ha baj van megtaláljuk egymást (8 év alatt 1x néztem rá akkor is ellopták a mobilját), most hétvégén nem értem el órákig és akkor jöttem rá hogy letiltotta hogy megnézzem a helyzetét!
- 2 hete véletlenül megláttam a városban hogy egy magas, jóképű kollégájával megy ebédelni a munkahelye mellé! Fura volt látni őket, nagyon rossz érzésem lett! Nem tudom megmondani, eddig nem érztem ilyet bármilyen férfi haverjával láttam! Mintha magamat láttam volna vele vagy nem is tudom. Amúgy nős és gyerekei vannak a srácnak!
Nagyon rossz érzésem van ... tudom, mintha minden a szemem előtt lenne, de mégis olyan hihetetlen! Fél éve vettünk közös lakást, gyerekszobával! Semmi rosszat nem csinálok, mindenben nőként kezelem, figyelek rá! Nem hanyagolom el, nem járok el a haverokkal állandóan! Nem vagyok részeges, pénzt se szórom, stb. Ezek a dolgok kb 3-4 hónapja kezdődtek tavasz elején.
Mit gondoltok? Mit kéne most csinálnom? Miért teheti ha teszi? Ha igaz is lesz, nem értem ... nekem számtalan lehetőségem lett volna megcsalni sokkal szebb nőkkel is! Nem vagyok egy adonisz, de stílusos, sportos, munkámban befolyásos ember vagyok. Soha nem tettem meg!!! Akkor elpazaroltam ennyi évet? Az elején megmondtam hogy nálam a megcsalásra nincsen bocsánat és békülés!
Ezek valódi jelek? Biztosra vehetem?
51-es kifelejtettem, h a ferjemnek felajanlottam h tartson szeretot amit ô elutasitott mert mashogy nezi a vilagot, szamara a szex sosem volt fontos. Szoval ha ô is ezt csinalna semmi gondom nem lenne vele, egyszerubb lenne az elet marmimt titkolozas ugyileg, de mivel o abszolut szereto ellenes igy marad minden titokban. ....es nem egy percig nem erzem rosszul miatta, konkretan halal boldog vagyok barhogy is alakul.
A gyakori kozonsege nem egy relevans tarsadalmi korkep hanem zomeben keseru, tanacstalan, elveszett, eletunt emberek gyujtohelye ergo amit itt mondanak valakinek azt keptelenseg komolyan venni, mert az elet teljesen mas.
49-es szerintem észveszejtően undorító, amit csinálsz!!!
Miért nem válsz el??
Egyszerűen ez olyan sok szervezkedés, hogy gyakorlatilag párhuzamos életed van...
Eleve a megcsalás ...mondom ezt úgy, hogy én is megcsaltam a férjemet..és jó volt...Nem jobb , de jó..
De mi 25 éve együtt vagyunk és nekem ez egyfajta revans volt..(25 év után ő csalt meg és egyszerűen bármit csinált lehozta a csillagokat, csodás életünk lett, vitt pszichológushoz semmit sem segített..a megcsalás annyiból segített, hogy rossz lehettem...ovis szint talán, de ha nem akarod elhagyni a férjed , gyerekeket és már csak az öngyilkosság lehet kiút, akkor ez jobb...
És érzem, hogy már nincs szükségem a kikacsintgatásra...
Remélem elfelejtjük örökre, bár kellemes élmény volt más pasikat kipróbálni...Ennek ellenére NEM VAGYOK RÁ BÜSZKE de nem bántam meg
55-ös
Szerintem nagyon is jellemző társadalmi kórkép..
Kis merítés ugyan,de simán lehet érezni a válaszokból, ki hol tart, ki az akit eltapostak, ki az aki megkeseredett..
Én pl márciusban voltam utoljára ezen az oldalon..Valamit kerestem és ide kerültem, aztán most is épp úgy...De valóban kicsit olyan, mint a facebook,,,ha benne vagy nehéz kiszállni...
:-)
Miért kéne szeretni?
Jó lenne ha először mindenki magában takarítana, megtanulna az érzéseiről beszélni. Ítélkezni felesleges.
Életemért én felelek és örülök más sikerének. Szerintem pont közünk sincs egymáshoz a válaszolóval. Vagy nő a szeretőd? 😁 Ő így éli az életét, ezt irigyled?
0%.
Tényleg van aki ezt irigyli 😐😮
Azért csal valaki mert fél, fél felvállalni az érzéseit, igényeit. Jó félni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!