Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A szerető keresztnevét,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerető keresztnevét, városát és munkahelyét tudom csak, hogyan deríthetném ki, hogy ki az?

Figyelt kérdés
A telefonjában láttam meg az üzeneteket, be is vallotta, de akkor akkora sokkot kaptam, hogy nem írtam le a számot. Nem akar semmit mondani róla, csak annyit közölt, hogy hol lakik, a munkahelyén dolgozik és mennyi idős, meg a keresztnevét láttam, de úgy érzem pár kérdésre még jogom van választ kapni. Csak szeretném látni, hogy hogy néz ki. Ha tudnám a teljes nevét, akkor facebook-on meg tudnám nézni, de nem tudok róla mást.
2018. máj. 23. 21:06
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Azóta jelszóval védi a telefonját, abban már nem tudok keresgetni...
2018. máj. 23. 21:08
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne kínozd magad ilyenekkel. Nem elég probléma az, hogy megcsalt?
2018. máj. 23. 21:10
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Kezdő vagy, Nekem elég volt egy keresztnév is, és már mindent tudtam, igaz nem mondtam el, hogy tudtam, csak vártam, hogy mikor fog igazán lebukni, csak látni akartam legalább egyszer, figyelj, teljesen mindegy ki és hogy milyen a külseje, megalázó az egész, megcsalt ha ez tény és bizonyított, akkor ne gondolkozz annyit.
2018. máj. 23. 21:16
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha már képes vagy energiát feccölni ebbe a "kapcsolatba" akkor az inkább az legyen, hogy kidobod a kedves párod...

Nem a szerető a hibás, az meg mit számít, hogy hogy néz ki...csak neked lenne rosszabb utána..

2018. máj. 23. 21:28
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a nők kíváncsiak, legalább szebb nővel csalt meg.

Azon gondolkodjál, hogyan tovább.

Az ha látod, csak rosszabb.

2018. máj. 23. 21:42
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

a nyomozgatás helyett dobd ki a pasidat.

ez az egyetlen racionális döntés, amit hozhatsz.

2018. máj. 24. 01:08
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Megtaláltam végül, megnéztem. Nem mondom, hogy jobb, de rosszabb sem. Így legalább letisztázom magamban azt a részt, hogy nem vagyok egy ronda, visszataszító, szerethetetlen lény...mert teljesen elveszett az önbecsülésem, az önbizalmam. Ez egy kicsit segített...
2018. máj. 24. 12:52
 8/14 anonim ***** válasza:
71%

Hogy talaltad meg vegul?

En megertem a kivancsisagod,en is lecsekkoltam ki az.

Nem volt jobb tolem,bar en se vagyok bombazo,de ez alig mellu,ritkas haju,es ragyas arcu no volt...

Viszont mast biztos jol tudott csinalni...meg igen fiatalka volt,16 evvel,mint en..

2018. máj. 24. 13:52
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
8as,de lehet helyetted szerette a párod.Nem a kinézet a lényeg.
2018. máj. 24. 16:53
 10/14 anonim ***** válasza:
56%
Hat nem az igaz,de ha egy bombazoval csalt volna,meg megertenem talan...:( vagy nem...az is faj..
2018. máj. 24. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!