Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szeretőm elhagyná miattam a nejét, de én ezt nem akarom. Miért nem érti meg?
Szeretői kapcsolatnak indult, ő házas, én szingli- és az is akarok maradni.
Ő viszont belém szereetett, és elválna, habár 3 gyereke van a nőtől.
Jön, hogy költözzünk össze, legyen saját családunk.
Máfél éve vagyunk szeretők, és nekem ez megfelel. Tudom fura, mert a legtöbb szerető összeszarná magát a helyemben, hogy első nővé léhetne elő.
De én ilyen kötöttségektől mentes viszonyt akartam az elejétől fogva: wellness, szex, kirándulások, vacsik, ennyi.
Nem akarom mosni a gaytáját, nem akarok a felesége lenni, nem akarok vele együtt élni.
Halálosan meg van sértődve és szenved.
Hát elég hülye pasi. Meg végre egy nő aki tudja mit akar és tudja mivel jár. Meg is értelek, most jönne akkor a három gyerek is néhanapján, stb.
Mennyivel vagy "jobb kaliberű" nő mint a felesége?
Előttem szóló, te már csak tudod...
Annak indult, sima liezonnak, szerintem ahogy látom ő ijedt meg a legjobban, hogy többet érez.
Azért nem érti meg, mert szerelmes?
Há máshogy nem, akkor be kell fejezni ezt a románcot.
Be kell fejezni a kapcsolatot vele.
Bár én nős férfit biztos nem választanék. Sokkal ingatagabbak. Ott van az egyik oldalon a család, a monotonitás. A másik oldalon egy titkos kapcsolat, ahol csak a szépet látja/kapja. Ott marad a nyakadon egy hős szerelmes. Bár én a gyerekeket is sajnálom, tudom milyen rossz ha azért törik derékba egy apakép és a családom, mert kiderült, hogy hűtlen volt... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!