Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A szeretőm elhagyná miattam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szeretőm elhagyná miattam a nejét, de én ezt nem akarom. Miért nem érti meg?

Figyelt kérdés

Szeretői kapcsolatnak indult, ő házas, én szingli- és az is akarok maradni.

Ő viszont belém szereetett, és elválna, habár 3 gyereke van a nőtől.

Jön, hogy költözzünk össze, legyen saját családunk.

Máfél éve vagyunk szeretők, és nekem ez megfelel. Tudom fura, mert a legtöbb szerető összeszarná magát a helyemben, hogy első nővé léhetne elő.

De én ilyen kötöttségektől mentes viszonyt akartam az elejétől fogva: wellness, szex, kirándulások, vacsik, ennyi.

Nem akarom mosni a gaytáját, nem akarok a felesége lenni, nem akarok vele együtt élni.

Halálosan meg van sértődve és szenved.

2018. máj. 6. 23:10
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:

rengetegen írtatok privátban.

lécci ne.

a kérdésem nyilvános, aki hozzá kíván szólni, itt megteheti, semmi szükség a kis üzeneteknek priviben.

2018. máj. 7. 06:55
 12/38 A kérdező kommentje:

"Szia Kedves én pont egy ilyen szerető kapcsolatot keresek.

Ismerkedhetünk?

Balázs"

álmodik a nyomor!

ne írjatok több privit, mindenkit tiltok, aki bepróbálkozik!

2018. máj. 7. 07:24
 13/38 anonim ***** válasza:
85%

Ha xar a házassága, akkor váljon!

De tisztázd vele, hogy köztetek ennek itt vége, olyan meg biztos nem lesz, hogy odaköltözik hozzád.

Nehogy azt higgyétek, hogy férfiak közt nincs olyan, aki csak úgy tud kilépni a kapcsolatból, ha van anyagi támasza. Egy szerető lakással, fix fizetéssel... Egyedül, abból a fél fizuból, ami a gyerektartás után megmarad, nincs lehetősége kilépni. Nem tud megélni egyedül ő sem.

Ezért nem érti meg, hogy te nem akarsz vele összeköltözni. Neki más lehetősége kiugrani, csak te.

Egyszer be fog állítani egy szatyor ruhával, és azzal, hogy miattad dobta ki a neje, ezért köteles vagy befogadni legalább egy kis időre.

2018. máj. 7. 07:37
 14/38 A kérdező kommentje:

biztosan nem vagyok köteles befogadni, nem tud rólunk az asszony, és ha ő köp, akkor viselje a következményeit.

én tisztáztam, hogy nem akarok többet tőle.

de most hogy ezeket mondod, kezdem sejteni, hogy az én tágas lakásom, szabad életformám vonzhatja, tehát ez még mindig izgalmasabb, kötöttségektől mentesebb és színesebb, mint ami otthon van neki.

a 3 gyerek ugrál a fején, kerti munkák, ház körüli munkák, lelakott feleség...

2018. máj. 7. 07:40
 15/38 anonim ***** válasza:
61%

"de most hogy ezeket mondod, kezdem sejteni, hogy az én tágas lakásom, szabad életformám vonzhatja, tehát ez még mindig izgalmasabb, kötöttségektől mentesebb és színesebb, mint ami otthon van neki. "

Ezzel teljes mértékben egyetértek.Ez a pasi is csak megcsinált 3 gyereket anélkül, hogy tisztában lett volna azzal, hogy mennyire nem neki való ez az életforma (házasság, család).Melletted meg úgy gondolja, hogy simán kalandozhatna más nőkkel is.Te meg következmények nélkül hagynád, mert elképzelése szerint te is pasiznál mellette.Ennek a manusnak nyitott kapcsolat a vágya.Ez a fajta "családi élet" a vágya.Nem szerelmes ő 1 percig sem, csak melletted szabadnak érezhetné magát, ami a mostani családjában nincs meg.

2018. máj. 7. 08:03
 16/38 A kérdező kommentje:

de, ő sajnos teljesen belém zúgott, el akar venni, meg gyereket akar tőlem, amit én semtőle, sem senkitől nem akarok.

nem akar mellettem más nőciket.

amúgy nem vagyok promiszkuis, nekem nincs más, akivel viszonyom lenne jelenleg, és nem szokásom két vasat tartani a tűzbe.

2018. máj. 7. 08:09
 17/38 anonim ***** válasza:
60%

Es akkor belegert a kezed a bilibe....

Almodik a ribizli

3 gyerekes nos pasi meg tobb gyereket akar

Azt irod Hu de szuper vagy mert mast hagy el miattad.

Ez nem igaz szabadsagot akar nem teged te csak eszkoz vagy.

Milyen no az aki 3 gyerekes apaval liasonozik?

2018. máj. 7. 08:25
 18/38 anonim ***** válasza:
75%

"de, ő sajnos teljesen belém zúgott, el akar venni, meg gyereket akar tőlem, amit én semtőle, sem senkitől nem akarok.

nem akar mellettem más nőciket."

Ugyan már kérdező...kell neki valami beetető szöveg, hogy meggyőzzön.Nem értem, hogy lehet egy ilyen ember szavára adni, aki átvágja a gyerekei anyját.Egy gyáva, jellemtelen hazudozó, aki bármivel megpróbál bárkit beetetni, akinél úgy gondolja célt érhet a saját elképzelései megvalósítására.Páros lábbal rúgnám ki az ajtón az ilyen fa..szt, nem még azon gondolkodnék, hogy értessek meg vele dolgokat.Ja, persze őszintén beléd zúgott....ébresztő!

2018. máj. 7. 08:25
 19/38 A kérdező kommentje:

olyan, mintha bántana titketet, hogy engem most szerelemmel szeretnek.

irigyek vagytok, vagy mi van?

azt gondolom, ha ő mást akarna, nem akarna újabb házasságba beleugrani és gyereket.

2018. máj. 7. 08:28
 20/38 anonim ***** válasza:
79%

Na most majdnem kiköptem a kávémat kérdező. :D

Irigynek lenni?Mire?Egy gerinctelen, hazudozó férfi "szerelmére"?43 elmúltam, de erre sosem tudtam irigy lenni, aki hasonlóan volt az ismeretségi körömben.

Nos, te dolgod mit kezdesz egy ilyen pö.ccsel.A véleményeket olvastad.Segíteni csak annak lehet, aki képes elfogulatlanul is szemlélni a saját helyzetét.Ez rád pont nem igaz.Azért bízom benne, szerencsésebben jársz, mint azok, akiket ismerek.

2018. máj. 7. 08:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!