Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudja ott hagyni a férjét? Elég komolynak érzem a helyzetet de valamiért még is távolodik!
Azért elgondolkodtató, hogy mi a francot lehet látni egy ilyen nőben... te is csak egy pótléknak tűnsz. Mintha még keresne egy igazibbat nálatok. De addig meg jól elvan, dupla biztosítékkal. Szerintem ő elvan kényelmesen ebben a szituban, és nem akar változtatni. A férj sem ugrál.
Ebből a kapcsolatból max te ugorhatsz ki. Mindenki másnak jó ez a langyos vízben ücsörgés
totál hülyének néz. és szerencsétlen gyerek...édes istenem.
nálad csak a férj a nagyobb idióta, meglrdemelné, hogy mindketten kitegyétek.
No vagyok,hazas es van szeretom akit nagyon szeretek de a ferjemet nem hagynam el erte egyszer sem, nemhogy 3 szor. Nalunk nincs gyerek, ergo fogalmam sincs h a szeretodben mi jatszodhat le de innen ugy tunik, h veled az agyon kivul nem mukodik a dolog, valami nincs meg benned ami a ferjemet megvan, ez lehet tulajdonsag vagy anyagi stabilitas de egy biztos: o szereti a ferjet ezert kot ki mindig nala.
En nem hulyitem a szeretomet, pontosan tudja h nem hagyom el erte a ferjem, es nem lep tul a hataskoren, de teny h remenykedik h meggondolom magam es ot valasztom. Egy hazassag nagyon komplex dolog, nem ugy mukodik h minden rossz vagy minden jo, ennek kulonfele oldalai vannak amit egy kivulallo sosem fog megerteni.
3 szor elhagyta a ferjet es mindig visszament, ez azt jelenti h sosem fog teged valasztani,ergo vagy elfogadod h ez a szex es semmi, vagy kilepsz de me varj arra h elhagyja a ferjet mert nem fogja, ahogy en sem tennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!