Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a párom. Hogy kezelitek az ilyen helyzetet?
Amióta megcsaltam, azóta nem tudom leszedni a vigyort a fejemről. Kicsit félek, hogy lebukom, de csak azért, mert akkor én leszek a téma az ismerősök körében pár hétig.
Sokszor megalázott az utóbbi időben szavakkal és tettekkel is.
Már nem szeretem, de a társadalmi nyomás miatt nem akarom elhagyni. Ha eszembe jut az eset, mindig mosolygok. Csak azért írtam le, mert nem tudom elmondani senkinek. Akivel megcsaltam azért nagyon oda vagyok meg vissza. Ha nem látom, akkor szinte sajog a szívem, csak remélni tudom, hogy ő is így érez, de majd úgyis kiderül.
Na, akkor szerintetek hogyan töröljem le a vigyort az arcomról?
Meg hogy viselkedjek természetesen? Eddig csak kullogtam szomorúan lehajtott fejjel, most meg én vagyok a világ legboldogabb embere. Tuti levágós, nem?
1. gratulálok a gerinctelen gyáva viselkedésedhez! hogy tudsz a tükörbe nézni?
2. "mert akkor én leszek a téma az ismerősök körében pár hétig. " meg is érdemelnéd!
3. ha sz..r a kapcsolatod, akkor miért nem szakítasz és adsz magadnak új esélyt, hogy boldog legyél?
4. félreb..szni a legkönnyebb, de hogy rendbe hozni a kapcsolatot...áááá.. az már luxus!
5. nincs semmiféle társadalmi nyomás. te alakítod úgy az életedet, ahogy akarod! de ha neked ez megfelel, akkor b..szd el szépen az életedet. nem is kell mindenkinek hogy boldog legyen!
Mondd el szépen a párodnak, és szakítsatok. Miért vagy ennyire önző, hogy rabolod más drága idejét?
Gondolj arra, hogy szíved hölgye elsőkézből tudja, hogy nem vagy más, csak egy áruló. Szakítanod kellett volna. Vigyorogogsz még ?
30/f
Lepontozhatok, de tenyleg hanyingerkeltoek a csalo emberek. Hat mar az igazsagot se lehet leirni?! :D
Onzo kis sz*rok, legyen ferfi vagy no az illeto, tok mindegy. Nincs az a kapcsolat, ahol ne lehetne szakitani vagy megoldani a problemakat. De az emberek mar csak ilyen kis sunyi fergek, elo pelda, hogy vki meg elvezi is...gusztustalan.
Majd rájössz, hogy a másiknak ez csak egy szimpla dugás volt. Aztán társadalmi nyomásból maradsz a xar kapcsolatban, hagy alázzon tovább.
De jó látni, hogy olyan egyszerű lélek vagy, akit ezvi boldoggá tesz.
" a társadalmi nyomás miatt nem akarom elhagyni"
"Kicsit félek, hogy lebukom, de csak azért, mert akkor én leszek a téma az ismerősök körében pár hétig"
Ha így is, úgy is kibeszélnek, akkor nem mindegy, hogy miért? Inkább szakíts, ha nem jó a kapcsolat, az még mindig jobb, mintha lebuksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!