Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a párom. Hogy kezelitek az ilyen helyzetet?
Amióta megcsaltam, azóta nem tudom leszedni a vigyort a fejemről. Kicsit félek, hogy lebukom, de csak azért, mert akkor én leszek a téma az ismerősök körében pár hétig.
Sokszor megalázott az utóbbi időben szavakkal és tettekkel is.
Már nem szeretem, de a társadalmi nyomás miatt nem akarom elhagyni. Ha eszembe jut az eset, mindig mosolygok. Csak azért írtam le, mert nem tudom elmondani senkinek. Akivel megcsaltam azért nagyon oda vagyok meg vissza. Ha nem látom, akkor szinte sajog a szívem, csak remélni tudom, hogy ő is így érez, de majd úgyis kiderül.
Na, akkor szerintetek hogyan töröljem le a vigyort az arcomról?
Meg hogy viselkedjek természetesen? Eddig csak kullogtam szomorúan lehajtott fejjel, most meg én vagyok a világ legboldogabb embere. Tuti levágós, nem?
Azon röhögsz,hogy egy gyáva kukac vagy?
Vagy azon,hogy e mellé még idióta és gerinctelen is ?
Nagy röhögést meg nagy sírás követ....
-van egy ilyen mondás.
Elég beteg ez a hozzáállás...
Mint akinek nincs lelkiismerete egyáltalán...
Nem értem, hogy milyen párodat csaltad meg, amikor te magad sem tekinted azt az embert a párodnak, csak emberek előtt mutatod, hogy vele vagy pfff... 😃
Ez szánalmas. A többinek meg nincs értelme és logikátlan-következetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!