Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már szerető/van szeretőd?
Hogyan éled meg a helyzetet (hisz mégis más mellé fekszik éjszakánként a másik fél - nincs veled az illető amikor kedved tartja), hogyan alakult ki.. mi okból?
milyen praktikákat találtatok ki, hogy együtt tölthessetek egy kis időt?
szerelem is volt, vagy inkább csak vonzalom?
miért lett vége?
stb...
Nekem nincs szeretőm és szerető sem voltam soha, de érdekel a téma.
Aki érintett a témában és van kedve megoszthatná tapasztalatait, meglátásait a témában.
99%-ban mindig megszívja az egyedülálló fél.
Mert marhára ritka mikor a házas fél, vagy aki párkapcsolatban él az elválik.
Mindig van valami kifogás.
De persze mindig minden egyedülálló fél reménykedik, hogy ő lesz a kivétel.
De ez bazira ritka.
Van amikor könnyebben viseli az ember, hogy a partnere hazamegy és az eredeti párjával alszik este van, hogy nehezebben.
Praktikák ötletek mindig vannak , hogy hogyan és miért lehetne találkozni.
Főleg az a jó, ha van egy olyan barát vagy barátnő akit ismer az illető férje/felesége a párja, és akkor van aki falazzon. Ez pluszba jól jön.
Igen, voltam szerető. Magát a helyzetet nehezen viseltem, van akinek ez megy, nekem nem. De lehet csak azért, mert elkezdtem többet érezni.
Elég megalázó 3. félnek lenni. Kiszolgáltatott helyzet, mert mindig alárendelt szerepben vagy egy ilyen “kapcsolatban”. Gondolom azt nem kell elmagyarázni hogy miért. A melóhelyen kezdődött, a főnököm VOLT. Azért emeltem ki a múltidőt hogy értsd, ez is egy negatív hozadéka a dolognak. A végét nem írom le mert felismerhető lenne a story, sosem tudni ki olvassa. De nagyon csúnya vége lett.
Ha okos vagy tanulsz mások kárán, és megkíméled magad ettől a jövőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!